Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, to niewiarygodne ile osób drży o los takiego jednego maleńkiego, bezbronnego stworzonka czekając na najmniejszą choćby iskierkę dobrych wieści. Śledzę ten wątek, zaglądam często i też czekam... a dziś posłałam kilka grosików na kruszynkę. Niech wraca szybciutko do kochających ludzi :)

Posted

[quote name='adamo1974']malenstwo czuje sie dobrze ma apetyt jest jak to powiedziała pani pielegniarka komuniktatywna i domaga sie pieszczot[/QUOTE]
Oj jak dobrze!

Posted

mam nowe wiesci rozmawiałam z dr. Niedzielskim z tinką wszystko w porządku maleńka czuje sie dobrze nie było żadnych komplikacji podczas operacji teraz tylko trzeba pozbierac pieniążki bo tinka może w srode opusci klinike

Posted

tineczka ma jeszcze troszke kłopoty z jedzeniem ale juz bedzie coraz lepiej z niecierpliwoscia czekamy na nia w domciu wiem że sie powtórze ale trudno jestescie naprawde kochani i tacy WIELCY I WSPANIALI to dzieki wam Tinka mogła byc operowana i to dzieki wam Tineczka tak szybko wraca do zdrowia dzieki waszym trzymanym kciukom malenstwo ciągle jest z nami i za to bede wam zawsze wdzieczna i tineczka tez wszyscy jeszcze raz sie powtórze jestescie bardzo kochani

Posted

adamo dzięki ludziom takim jak Ty nasz podły świat jest piękniejszy... trzymamy kciuki z Tinkę, lecimy kupić cegiełki...