abilab Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Doczytałam ze mala musi miec wstawiona blaszke czyli jest ubytek w kosci czaszki ? czy jest szansa ze bez wstawiania blaszki malej zarosnie sie ten ubytek czy raczej to niemozliwe ? ubytek kosci wodloglowie ,to tak jak u dzieci rodzacych sie z przepuklina oponowa- mózgową , malenka trzymaj sie dzielnie i nie poddawaj sie ! Quote
-pollacca Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 witam!!!!!!!!!!Adamo,dziekujemy jestes dobrym i z sercem czlowiekiem,czytam wszystkie posty o zwierzetach przykre!!!!!!! co sie dzieje z ludzmi w Polsce.Dlaczego robia krzywde zeierzakom!!!!!!!!!!!staram sie pomoc jak moge,choc nie wszystkim sie da za duzo tych tragedii.pozdrawiam moj e-mail [email protected] Quote
adamo1974 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 sam sie nad tym zastanawiam bo w polsce jest jeszcze popularny staerotyp że pies powinien byc na łancuchu przy budzie podobnie jest z wartoscia psa dla wielu ludzi nie ma żadnej wartosci i ze gdy sie pies znudzi to wyrzucaja przywiązuja w lesie lub wieszajanie pomysla ze to zwierze tez czuje płacze czuje ból i nie może nam jedynie powiedziec że ja was kocham poprostu nie potrafi sie obronic gdy ludzie zmienią tok myslenia bedzie lepiej Quote
Tweety Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 niestety, jedno allegro zdjęli twierdząc, że jest nieregulaminowe, chociaż było dokładnie takie samo jak było drugie tylko pies był zmieniony. Jednak z nimi nie warto dyskutować, bo mają szablonowe odpowiedzi i generalnie nie odpowiadają na zadawane pytania. Mam nadzieję, że nikt "uprzejmie nie doniesie" i nie przyczepią się do tego Selengi ... Quote
Iljova Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Biedna Tincia taka schorowana, a przy tym tak bardzo kochana. Tak wiele spadło na to ciałko małe, ale nie poddała się wcale. Człowiek u którego żyła na łańcuchu trzymana była. Jak znieść taki widok okrutny ?... Kark takiej kruszynki łańcuchem przykuty. Istoto okrutna, która krzywdzisz zwierzęta, nie nazwę cię człowiekiem, bądź przeklęta. Słodka suniu śliczna jesteś taka, że chce Ci dać buziaka. Lecz daleko jestem od Ciebie, więc pośle go Tobie po niebie. Przytulić bym Cię chciała, lecz odległość nie mała. Pomimo to, że tak skrzywdziła ją istota z którą była jakiś czas Tinka ciągle ufna jest i wierzy w nas Nie ma agresji w sobie Przyjaźń ofiaruje Tobie. Takiej przyjaźni nikt Ci nie da Ale da taka właśnie psia bieda. Quote
julliet11 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 O mój boże szkoda mi małej sama kocham małe pieski w szczególności. Chętnie bym ją wzięła, ale rodzice.... Wydałabym na nią te pieniądze, ale rodzice.... Wzięłabym ją do siebie, do domu, ale rodzice... Mam już trzy psy i chcę czwartego, ale rodzice.. Quote
adamo1974 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 no niestety są i tacy ludzie którym przeszkadza sliczny wierszyk Quote
primaverca Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 jeszcze tylko 3 doby i Tinusia będzie w domciu :) szybkiego powrotu do zdrówka Quote
vanili Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ja tez trzymam kciuki, zeby nie było napadów..i zeby szybko wróciła do domu! Quote
adamo1974 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 jutro rano bede dzwoniła co u tinki zaraz potem napisze serdeczne dzieki dla wszystkich Quote
Energy Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='adamo1974']jutro rano bede dzwoniła co u tinki zaraz potem napisze serdeczne dzieki dla wszystkich[/QUOTE] to czekamy na wieści... Quote
Marycha35 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 serdeczności dla Was i czekamy na wieści!!! i supero, że domek ma najkochańszy:):):) Quote
xxxx52 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 och zeby psinka byla zdrowa. zeby nie miala zadnych komplikacji Wierze ,ze bedzie wszystko okey,nie ma innej opcji Quote
wiga138 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Jestem i tez pytam...jak czuje sie Tinusia ? Quote
abilab Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Tino witamy , jak zdrowie i samopoczucie małej ? Quote
adamo1974 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 dzwoniłam mam dobre wiesci tinka czuje sie juz dobrze ale to nie wszystko mam dzwonic po południu bo może jutro bede miała ją w domciu ja k dr niedzielski da zgode Quote
ania z poznania Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ooo! Jak super, zawsze to jeden cały dzień rozłąki krócej :) Quote
wiga138 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='adamo1974']dzwoniłam mam dobre wiesci tinka czuje sie juz dobrze ale to nie wszystko mam dzwonic po południu bo może jutro bede miała ją w domciu ja k dr niedzielski da zgode[/QUOTE] :multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!: Quote
Recommended Posts