Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='adamo1974']dzwoniłam mam dobre wiesci tinka czuje sie juz dobrze ale to nie wszystko mam dzwonic po południu bo może jutro bede miała ją w domciu ja k dr niedzielski da zgode[/QUOTE]
O matko!Ale fajna wiadomość! Byłoby cudownie i dla Was i dla Tinki!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam zaproszenie, niestety obecnie niewiele mogę pomóc, kolejka bid do pomocy robi się coraz dłuższa :( Trzymam kciuki za maleńką, po takich przejściach zasługuje na to co najlepsze!

Posted

[quote name='adamo1974']rozmawiałąm z dr niedzielskim tinka musi zostac jeszcze do czwartku w piątek dopiero moze do dgruby brzuszek i nie wiadomo od czego[/QUOTE]
:(....może to nic groźnego.....

Posted

[quote name='adamo1974']rozmawiałąm z dr niedzielskim tinka musi zostac jeszcze do czwartku w piątek dopiero moze do dgruby brzuszek i nie wiadomo od czego[/QUOTE]:( no,ale lepiej,ze teraz niż jakby wróciła do domu i potem trzebaby z nia wracać na wizyte. Mam nadzieję,że to od jedzenia tylko. Jak coś będziesz wiedziała, to napisz prosimy!

Posted

Tak bardzo czekałam na wieści jakby to mój psiak był. Kiedy przeczytałam że może jutro już będzie mogła być w domu tak bardzo się ucieszyłam, ale później czytałam następne posty i trochę smutno się zrobiło . Trzymam mocno kciuki i z całego serca życzę Tinusi szybkiego powrotu do domku ! BĄDŹ ZDROWA TINUSIU !

Posted

Może dobrze ze zostaje u dr.Niedzielskiego maja ja na oku ciagle , a brzuszek moze to reakcja na leki podraznione jelitka nimi bo napewno dostaje cos przeciwzapalnego.adamo mieszkam niedaleko kliniki nie ma problemu moge zawsze podejsc i zobaczyc co u małej

Posted

może ten brzuszek faktycznie przez jedzonko - wraca do zdrowia ma apetyt to wcina a że powinna z małym umiarem ;)
nadal 3mam kciuki za zdrówko i szczęśliwy powrót do domciu - buziaki :*:*:*