Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Juldan']adamo dzięki ludziom takim jak Ty nasz podły świat jest piękniejszy... trzymamy kciuki z Tinkę, lecimy kupić cegiełki...[/QUOTE]

podpisuję się pod tym !!!! nie zginie ten świat, jeśli są tacy ludzie!

i jeszcze pytam - gdzie te cegiełki kupujecie? gapa ze mnie, nie zauważyłam..... mogę prosić o link (może i inni skorzystają)

Posted

Trzymajmy mocno kciuki!
Dzisiaj po południu posyłam pieniążki. Na pewno razem damy radę uzbierać całą sumę. Dogomaniacy nie raz już udowodnili, że mają wielkie serca.

Posted

Sorry za offa.
Ale...
Zaginęła Dżaki, sunia w typie jack russel terriera wyadoptowana ode mnie z tymczasu!
Jest płocha, nie da do siebie dojść.
Zaginęła w Warszawie, w dzielnicy Mokotów-Służew!!
Tel. do mnie: 513145953
Pani Gosi(DS) : 669408881
Oto sunia:

WAŻNE: Była w szelkach tych co na zdjęciu, tj. brązowych w pomarańczowe łapki

Jutro jadę do Warszawy jej szukać, chciałabym zorganizować łapankę/poszukiwania większą grupą, kto się pisze?

Posted

Wspaniałe wieści - teraz może być tylko lepiej:) Adamo, Tinka będzie Wam dozgonnie wdzięczna za okazaną jej pomoc - weźcie ją do siebie na zawsze, a jej radości nie będzie końca:):):)
Przeleję dziś jeszcze parę grosików na kochane i niezwykle dzielne Maleństwo:)
No i brawa i podziękowania dla wspaniałego lekarza, który uratował jej życie własnymi rękoma!!! Tacy jak Ty i pan doktor to skarby!!!

Posted

jasne a wy to niby malutcy jestescie? to w sumie dzieki waszej pomocy mogłabyc zrobiona operacja tineczki, bo niestety nie dalibysmy rady finansowo i kto tu jest WIELKI KOCHANY I O DOBRYM SERCU?

Posted

i dodam cos jeszcze jeszcze raz ludzie na dogo udowodnili ze jesli czegos bardzo sie chce to trzeba o to walczyc a inni w tym pomoga naprawde z całego serca dziekuje że i tym razem moglismy razem z tinka na was liczyc

Posted

To super, że apetyt Tince dopisuje:) To dobry znak:) Ludzie potrafią czynić cuda, szczególnie ci tu, dogomaniacy :D
Myślą wspieram zawsze, a jak mam grosik, to zaraz przelewam - poszło kolejne 50 zł dla Maleństwa:) Niech szybciutko wraca do zdrowia!!!:)

Posted

Adamo, dziękuję za informację o Tince. Jestem bardzo poruszona. W tej chwili nie mogę pomóc finansowo ale jak tylko to się zmieni, wesprę małą.
Adamo, musi się udać :kciuki: