mshume Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Teraz obejrzałam. Dropsik dzięki Tobie przeszedł wielką metamorfozę. Doopka mu lata jak śmigło do helikoptera. Majeczka cudna, taka subtelna okrągła głowka i rzeczywiście kawał z niej kobiety :) Quote
moana Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Hihi, ogonki się o mały włos nie pourywały... ;) Quote
ania z poznania Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Ale świetne! Asiu, Majeczka to czasowiczka czy Twoja prywatna? A Dropsik JEST jamnikowaty! :eviltong: Quote
Asior Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 majeczka jest już własna, była niby na tymczas :p a co do jamnika, no właśnie, Isadorka po prostu się nie zna :eviltong: Quote
Isadora7 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='Asior']majeczka jest już własna, była niby na tymczas :p a co do jamnika, no właśnie, Isadorka po prostu się nie zna :eviltong: Ja Ci zraz dam że się nie zna, pogadamy [FONT=Arial Black]PRZEGŁAŚ!!![/FONT] Ja mam od dwóch dni takie akcje jamnicze ze nie wiem gdzie mam ręce a gdzie nogi Quote
Asior Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='Isadora7'] Ja mam od dwóch dni takie akcje jamnicze ze nie wiem gdzie mam ręce a gdzie nogi to ja Ci pokaże gdzie masz co ;) Quote
Evelka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Asior! Cóż za artystyczny obraz!:-D Nie wiedziałam, że masz taki talent! Isadory nie znam osobiście, ale teraz już chyba nikt nie będzie miał wątpliwości jak wygląda:evil_lol: Quote
mshume Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Zgłosił się ktoś na wizytę przedadopcyjną dla Dropsika? Quote
Asior Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Danusia ze szczecinka ma kogoś wysłać ;) Quote
mshume Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 to fajnie :)Asior napisał(a):Danusia ze szczecinka ma kogoś wysłać ;) Quote
Isadora7 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 No tak zbierałam się jak sójka za morze. Przepraszam. Chyba wyłączę telefony, GGdakacze i inne. Bo jeden się kończy drugi zaczyna. Domek się szykuje a ja all zrobiłam no to niech leci może inny się załapie. Przepraszam idę sie powiesić.:evil_lol: małopolskie: http://allegro.pl/w-malutkim-cialku-wielki-duch-i-serce-pies-dropsik-i1427757042.html mazowieckie: http://allegro.pl/w-malutkim-cialku-wielki-duch-i-serce-pies-dropsik-i1427757049.html łódzkie: http://allegro.pl/w-malutkim-cialku-wielki-duch-i-serce-pies-dropsik-i1427757057.html Asiorku błagam o wybaczenie i litość bo osierocisz trzy jamniory Quote
Asior Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 CUDOWNOSCI.. Isadroko wierzę, ze masz masę pracy, dlatego nie poganiałam :loveu: domek jednak zrezygnował, za długo czekania za daleka odległość :( Quote
Isadora7 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Asior napisał(a):CUDOWNOSCI.. Isadroko wierzę, ze masz masę pracy, dlatego nie poganiałam :loveu: domek jednak zrezygnował, za długo czekania za daleka odległość :( No to JADYMY z allegrowym koksem :) Quote
Isadora7 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Asior napisał(a):no ale nikt go nie chce :( No to może dam Twoje zdjęcia tylko nie zapikslowane:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
DoPi Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Normalnie zdjęcie pt. TYLKO MNIE KOCHAJ!!! Asiu zrobiłaś dużo dobrej roboty:lol: Quote
Asior Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Isadora7 napisał(a):No to może dam Twoje zdjęcia tylko nie zapikslowane:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: teee ciotka nakopie Ci do tej Twojej jamniczej dupki :nono: jak Cię kofam tak nakopię.... Ty chcesz żeby on u mnie na zawsze został??? DoPi, obawiam się dużego cofnięcia w nowym domu :( Quote
irenaka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Asiu, czy nadal cisza w sprawie małego?:shake: Może w GK trzeba poprosić o ogłoszenie? Quote
Asior Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 dziś byłam na wizycie przedadopcyjnej. Domek bardzo fajny Pani bardzo bardzo psiara, ale obawiam się, że Drops da popalić :( on staje się nie ciekawy do obcych, mruczy, boję sie, że nie da do siebie podejść :( Quote
Isadora7 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Znaczy niech allegro jeszcze wisi tak ? Quote
irenaka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Asior']dziś byłam na wizycie przedadopcyjnej. Domek bardzo fajny Pani bardzo bardzo psiara, ale obawiam się, że Drops da popalić :( on staje się nie ciekawy do obcych, mruczy, boję sie, że nie da do siebie podejść :([/QUOTE] To nie ma wyjścia, trzeba zaprosić Panią na spacerek z Dropsem, na jego terenie i później zniknąć choć na moment. Jak Pani zależy, to pewnie się pofatyguje i powalczy;) Allegra bym jeszcze nie ściągała. Quote
Asior Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 na dniach Drops jedzie do pani. Jednak szczytem marzeń moich było by danie go na dwa -trzy dni do jakiegoś DOGOMANIACKIEGO DT, żeby zobaczyć jak on się będzie zachowywał i ew. zahamować jego wyskoki z gryzieniem... ale skad wziąć teraz na już domek tymczasowy u dogomaniaka :( Quote
Evelka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Asior napisał(a):na dniach Drops jedzie do pani. Jednak szczytem marzeń moich było by danie go na dwa -trzy dni do jakiegoś DOGOMANIACKIEGO DT, żeby zobaczyć jak on się będzie zachowywał i ew. zahamować jego wyskoki z gryzieniem... ale skad wziąć teraz na już domek tymczasowy u dogomaniaka :( No z tym DT to faktycznie może być problem...:shake: Ale tak czy inaczej strasznie się cieszę, że pojawił się jakiś sensowny domek dla Dropsa! Wierzę, że Pani będzie wytrwała i że z czasem wszystko się dobrze ułoży! Quote
Recommended Posts