kizimizi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 zapraszam a raczej WYZWAM KAZDEGO na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperaturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :( Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia. psy czekaja na dt na cito! jest tez krowa i byk :( zabrano juz maluchy z .... popieliska :( No ręce opadaja a watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina. http://www.dogomania.pl/threads/1972...a-wielu-psów!! Quote
Asior Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 zapraszam wszystkich na mega szybki bazarek z ozdobami świątecznymi WSZYSTKIE SĄ RĘCZNIE ROBIONE. są tu stroiki na drzwi i kartki świąteczne... http://www.dogomania.pl/threads/198657-Stroiki-świąteczne-kartki-WSZYSTKO-ręcznie-robione-do-22.12.2010-r-godz-22?p=15965070 Quote
Asior Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 kurcze, powiem Wam, zę z dnia na dzień jest coraz lepiej :) już nawet na spacerze jak do niego podchodzę to nie rozpłaszcza się na ziemi.. miałam go dziś ze sobą w pracy i powiedzieli mi, ze jest o niebo lepiej z nim :) chyba powoli wychodzimy na prostą.. tylko to jego podsikiwanie... :/ Quote
irenaka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Asior napisał(a):kurcze, powiem Wam, zę z dnia na dzień jest coraz lepiej :) już nawet na spacerze jak do niego podchodzę to nie rozpłaszcza się na ziemi.. miałam go dziś ze sobą w pracy i powiedzieli mi, ze jest o niebo lepiej z nim :) chyba powoli wychodzimy na prostą.. tylko to jego podsikiwanie... :/ W końcu ten wątek znalazłam. Tyle klepiesz tych postów, że małego nie mogłam namierzyć:evil_lol:. Kiedy przyjeżdżacie do ciotki Ireny w odwiedziny? Quote
irenaka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Asior napisał(a):jak nas zaproszą :P Jak to zaproszą? Już dawno zaprosili i czekają:smile:. Może zaraz po świętach? Ciotka się nie może doczekać, bo szkrab jest suuuper:cool2: Quote
Asior Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 OKI w poniedziałek mam wolne to może wtedy ;) Quote
irenaka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Asior napisał(a):OKI w poniedziałek mam wolne to może wtedy ;) OK, poniedziałek. Pora dla mnie dowolna, więc tylko SMS-ka wyślij jak będziesz wychodzić. A ogłoszenia mały już ma? Quote
Asior Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 nie ma właśnie :( ja ostatnio mam tyle na głowie, że dzieci będą niedługo do mnie na Pani mówić :/ Quote
irenaka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Asior napisał(a):nie ma właśnie :( ja ostatnio mam tyle na głowie, że dzieci będą niedługo do mnie na Pani mówić :/ To Ci jeden zestawik bazarkowy rezerwuję. Tekścik widzę Izuni a sesję zdjęciową to może zrobimy u mnie? Oczywiście jak się mały da obfocić;) Quote
Asior Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 no zdjeć to ma dużo :) ale nie zaszkodzi mu zrobić nowe ;) Quote
irenaka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Asior napisał(a):no zdjeć to ma dużo :) ale nie zaszkodzi mu zrobić nowe ;) Asiorku, to czekam. A może mu coś dobrego do jedzonka ugotować? Lubi gotowane? Chciałabym go jakoś przekupić;) Quote
Asior Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 nie zje w gościach... w domu je tylko jak ja przy nim jestem w kuchni ale nie koło niego, tylko w tym samym pomieszczeniu, patrzeć mi na niego wtedy nie wolno :p U pani będzie posrany ze starchu i nie odstąpi mnie na krok :) Nie przekupi go Pani jedzeniem :) Quote
irenaka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Asior']nie zje w gościach... w domu je tylko jak ja przy nim jestem w kuchni ale nie koło niego, tylko w tym samym pomieszczeniu, patrzeć mi na niego wtedy nie wolno :p U pani będzie posrany ze starchu i nie odstąpi mnie na krok :) Nie przekupi go Pani jedzeniem :) To może go ululamy;) w łóżeczku, po stronie gdzie śpi wujek Artur:cool3: Wujek lubi niespodzianki;) Quote
Asior Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 taaa a potem będę miała zakaz wstępu, co??? Quote
irenaka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Asior napisał(a):taaa a potem będę miała zakaz wstępu, co??? Spoko, wujek lubi takie atrakcje w łóżku, byle się mały nie rozpychał:evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 nie złe pogaduchy ... i w dodatku beze mnie:cool3: Quote
Asior Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 aaa bo się szwendasz po nocach..... Quote
coronaaj Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Asior napisał(a):no zdjeć to ma dużo :) ale nie zaszkodzi mu zrobić nowe ;) Znowu masz nowego Pakusia a wlasciwie Pakusiowa tylko oczka OK!!!!! Majka sliczna... Wyglada jak siostra Pakusia...biedactwo pogryziona ale sie juz zagoilo... Quote
Asior Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 nie ona nie była pogryziona, to Drops był pogryziony :) Majka to ta biało brązowa :) Quote
Asior Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 aaa właściwie bez zmian, nadal dzikus straszny i nadal nie odlepia się ode mnie w domu. ostatnio w locie go łapałam, bo nasrał mi na śpiące dziecko :roll:, jak krzyknęłam to i tak było za późno bo goowienko już było a on spierdzielił pod łóżko.... za karę poszedł do kuchni na miejsce... Nie wiem co on ma z tym sraniem na łóżku , na dywan już bym jakoś przeżyła, choć wali już jak w gnojowniku, ale na łóżko??? cholera jasna, no :( Quote
marysia55 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 a ja powiem jedno .... Dropsik jest cudny :) Quote
Recommended Posts