Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zapraszam a raczej WYZWAM KAZDEGO na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperaturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :(

Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia.

psy czekaja na dt na cito! jest tez krowa i byk :( zabrano juz maluchy z .... popieliska :( No ręce opadaja a watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina.
http://www.dogomania.pl/threads/1972...a-wielu-psów!!

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze, powiem Wam, zę z dnia na dzień jest coraz lepiej :)
już nawet na spacerze jak do niego podchodzę to nie rozpłaszcza się na ziemi.. miałam go dziś ze sobą w pracy i powiedzieli mi, ze jest o niebo lepiej z nim :)
chyba powoli wychodzimy na prostą.. tylko to jego podsikiwanie... :/

Posted

Asior napisał(a):
kurcze, powiem Wam, zę z dnia na dzień jest coraz lepiej :)
już nawet na spacerze jak do niego podchodzę to nie rozpłaszcza się na ziemi.. miałam go dziś ze sobą w pracy i powiedzieli mi, ze jest o niebo lepiej z nim :)
chyba powoli wychodzimy na prostą.. tylko to jego podsikiwanie... :/

W końcu ten wątek znalazłam.
Tyle klepiesz tych postów, że małego nie mogłam namierzyć:evil_lol:.
Kiedy przyjeżdżacie do ciotki Ireny w odwiedziny?

Posted

Asior napisał(a):
jak nas zaproszą :P

Jak to zaproszą? Już dawno zaprosili i czekają:smile:.
Może zaraz po świętach?
Ciotka się nie może doczekać, bo szkrab jest suuuper:cool2:

Posted

Asior napisał(a):
OKI w poniedziałek mam wolne to może wtedy ;)

OK, poniedziałek. Pora dla mnie dowolna, więc tylko SMS-ka wyślij jak będziesz wychodzić.
A ogłoszenia mały już ma?

Posted

Asior napisał(a):
nie ma właśnie :( ja ostatnio mam tyle na głowie, że dzieci będą niedługo do mnie na Pani mówić :/

To Ci jeden zestawik bazarkowy rezerwuję. Tekścik widzę Izuni a sesję zdjęciową to może zrobimy u mnie? Oczywiście jak się mały da obfocić;)

Posted

Asior napisał(a):
no zdjeć to ma dużo :) ale nie zaszkodzi mu zrobić nowe ;)

Asiorku, to czekam. A może mu coś dobrego do jedzonka ugotować? Lubi gotowane?
Chciałabym go jakoś przekupić;)

Posted

nie zje w gościach... w domu je tylko jak ja przy nim jestem w kuchni ale nie koło niego, tylko w tym samym pomieszczeniu, patrzeć mi na niego wtedy nie wolno :p
U pani będzie posrany ze starchu i nie odstąpi mnie na krok :) Nie przekupi go Pani jedzeniem :)

Posted

[quote name='Asior']nie zje w gościach... w domu je tylko jak ja przy nim jestem w kuchni ale nie koło niego, tylko w tym samym pomieszczeniu, patrzeć mi na niego wtedy nie wolno :p
U pani będzie posrany ze starchu i nie odstąpi mnie na krok :) Nie przekupi go Pani jedzeniem :)

To może go ululamy;) w łóżeczku, po stronie gdzie śpi wujek Artur:cool3:
Wujek lubi niespodzianki;)

Posted

Asior napisał(a):
no zdjeć to ma dużo :) ale nie zaszkodzi mu zrobić nowe ;)

Znowu masz nowego Pakusia a wlasciwie Pakusiowa tylko oczka OK!!!!! Majka sliczna...
Wyglada jak siostra Pakusia...biedactwo pogryziona ale sie juz zagoilo...

Posted

aaa właściwie bez zmian, nadal dzikus straszny i nadal nie odlepia się ode mnie w domu.
ostatnio w locie go łapałam, bo nasrał mi na śpiące dziecko :roll:, jak krzyknęłam to i tak było za późno bo goowienko już było a on spierdzielił pod łóżko.... za karę poszedł do kuchni na miejsce...
Nie wiem co on ma z tym sraniem na łóżku , na dywan już bym jakoś przeżyła, choć wali już jak w gnojowniku, ale na łóżko??? cholera jasna, no :(