Isadora7 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Asior w allegro byłas równiez Ty do adopcji, nikt nie dzwonił w tej sprawie... uuuuupsssss nie lej, nie rzucaj już spitalam :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Asior Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 HALO HALO!!!! Ogłaszam, WSZEM I WOBEC, że Dropsik dziś pojechał do nowego domu :multi: Bałam się jak cholera, a to, ze pan nie dojedzie z nim do mamy, a to, ze on od razu rzuci się na mamę i będzie po ptokach... No ale jest OK. Dzwoniłam przed chwilą... Drops już był na spacerku z Panią, ubrała go w jego ubranko, po spacerze rozebrała, nie warczał, nie próbował gryźć... Była już sąsiadka i też go głaskała, nie ugryzł jej :roll: ZJADŁ też koło 16 smacznie :) No i pokazał Pani jak mu się zachciało siku, biegnąć do drzwi :roll: Normalnie jak nie mój Dropsik :roll: Mało się nie poryczałam ze szczęścia!!!!!! Bałam się, ze usłyszę, a zabieraj se pani w pierony tego psa :roll: Jak jeszcze spisywałam umowę, to mówie do syna tej Pani, ze jak by cokolwiek się działo, to od razu mają do mnie dzwonić i jak by się okazało, ze jest jakiś z nim problem to oczywiście go mogą do mnie odwieźć... a On mi na to, że pies to nie buty :crazyeye: W szoku byłam, bo jestem jednak przyzwyczajona, ze ludzie raczej chcą zwierzę idealne, a jak są jakieś problemy to oddają... a tu szok.... No więc jednak jest OK i mam nadzieje, że tak już zostanie ;) boże, ale się martwiłam!!!! Myślę, że dużo dało, że Drops już tam był i poznał to miejsce!!! Trzymajcie kciuki, żeby jednak nie zaczął gryźć Pani.. Na razie zaadoptował sobie łóżko jedno i tam cały czas leży ;) Pani mi bardzo podziękowała za Dropsika :loveu: Ale jej powiedziałam, ze to ja jej bardzo dziękuje, że dała mu szanse ;) Pierwsze dni będą decydujące ;) Isadora7 napisał(a):Asior w allegro byłas równiez Ty do adopcji, nikt nie dzwonił w tej sprawie... uuuuupsssss nie lej, nie rzucaj już spitalam :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: osz TY CHOLERO JEDNA TY!!!!!!!! JA CIĘ KIEDYŚ DORWĘ!!!!!!!!! :nono: Quote
marysia55 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Evelka napisał(a):No z tym DT to faktycznie może być problem...:shake: Ale tak czy inaczej strasznie się cieszę, że pojawił się jakiś sensowny domek dla Dropsa! Wierzę, że Pani będzie wytrwała i że z czasem wszystko się dobrze ułoży! wierzyłam w to .... i jak się okazało z tego co pisze Asior ... miałam racje :) Quote
irenaka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Spadłam ze stołka Asiorku!!!:evil_lol::evil_lol:Gratuluję superowego domku!!!:multi::multi::multi::multi: A gdzie zdjęcia?:mad: Isadoro:loveu:, może zrobisz jakieś wypasione allegro z Asiorkiem w roli głównej?;) Jako dodatek do Dropsika nikt Jej nie zauważył, może coś ekstra?:megagrin::megagrin: Quote
Asior Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Pani Irenko, niech se Pani nie grabi :nono: co do zdjeć, to nie mam bo Pan go odbierał ode mnie z pracy.. Wolałam nie robić tak, żeby on kojarzył, że go zostawiłam :( Quote
Asior Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 se Pani w koncu nagrabi... :p dzwoniłam do Dropsika, znaczy do pani.. Wsio OK.. ALe miała Pani ubaw... odwiedziła ją sąsiadka ze swoim psem, a że to psiak wszędobylski i bardzo ruchliwy stwierdziła, ze może Dropsik się rozerwie... a tu sunia Pani Lunia, zaatakowała tego psiaka, mimo iż zna go wiele lat i ze zawsze się razem dowiedziały i bawiły.... Lunia broniła Dropsika :p Quote
irenaka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Asior']Pani Irenko, niech se Pani nie grabi :nono: co do zdjeć, to nie mam bo Pan go odbierał ode mnie z pracy.. Wolałam nie robić tak, żeby on kojarzył, że go zostawiłam :( Kocham SE:diabloti: grabić, zwłaszcza u Ciebie:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 irenaka napisał(a):Spadłam ze stołka Asiorku!!!:evil_lol::evil_lol:Gratuluję superowego domku!!!:multi::multi::multi::multi: A gdzie zdjęcia?:mad: Isadoro:loveu:, może zrobisz jakieś wypasione allegro z Asiorkiem w roli głównej?;) Jako dodatek do Dropsika nikt Jej nie zauważył, może coś ekstra?:megagrin::megagrin: Słuchaj to jest genialny pomysł. Pokombinuje jeszcze trochę zdjęc i robie fullwypas. irenaka napisał(a):Kocham SE:diabloti: grabić, zwłaszcza u Ciebie:loveu::loveu::loveu: Irenko Asiorek z tym grabieniem to nam może co najwyżej na pukiel skoczyć :megagrin::megagrin::megagrin::grin::grin::grin: Quote
Asior Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='Isadora7']Słuchaj to jest genialny pomysł. Pokombinuje jeszcze trochę zdjęc i robie fullwypas. :nono: ej ej, Ty se uważaj!!! Bo Cię dorwe!!!!! [quote name='Isadora7']Irenko Asiorek z tym grabieniem to nam może co najwyżej na pukiel skoczyć :megagrin::megagrin::megagrin::grin::grin::grin: orzeszty orzeszku....... przegięłaś....... Quote
irenaka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Isadora7 napisał(a):Słuchaj to jest genialny pomysł. Pokombinuje jeszcze trochę zdjęc i robie fullwypas. Może poczekaj na świeżą dostawę zdjęć;). Asior się do mnie wybiera, zrobi się imprezkę i będziemy mieć hicior:grin: :grin:Ma słabą głowę:ices_bla: Musimy ustalić tylko na kogo dajemy namiary w ogłoszeniu w Jej sprawie:hmmmm: Quote
Asior Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 irenaka napisał(a): Asior się do mnie wybiera, zrobi się imprezkę i będziemy mieć hicior:grin: :grin:Ma słabą głowę:ices_bla: Musimy ustalić tylko na kogo dajemy namiary w ogłoszeniu w Jej sprawie:hmmmm: ja mam słabą głowę??? Ciekawe ... a kto udawał białą damę, co?????? Quote
irenaka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Asior']ja mam słabą głowę??? Ciekawe ... a kto udawał białą damę, co?????? JA:evil_lol::evil_lol: Ale, do słabej głowy przyznaję się :evil_lol: Musimy pomyśleć o dobrych;) zdjęciach bo przecież wiesz, że zdjęcia przy adopcji to podstawa:happy1: Quote
Isadora7 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='irenaka']Może poczekaj na świeżą dostawę zdjęć;). Asior się do mnie wybiera, zrobi się imprezkę i będziemy mieć hicior:grin: :grin:Ma słabą głowę:ices_bla: Musimy ustalić tylko na kogo dajemy namiary w ogłoszeniu w Jej sprawie:hmmmm: Super to czekam na czadowe foty. A kontakt chyba na Ciebie masz ją "pod ręką" [quote name='Asior']ja mam słabą głowę??? Ciekawe ... a kto udawał białą damę, co?????? [quote name='irenaka']JA:evil_lol::evil_lol: Ale, do słabej głowy przyznaję się :evil_lol: Musimy pomyśleć o dobrych;) zdjęciach bo przecież wiesz, że zdjęcia przy adopcji to podstawa:happy1: Dokładnie tak, liczę na Ciebie Irenko. Powiedz co procentowego podesłać, żebyś się w koszty nie wpędzała? [quote name='Asior']Pffffffffffff oooo fuuuuj tak przy ludziach ffuuuuj nieładnie Quote
irenaka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Isadora7']Super to czekam na czadowe foty. A kontakt chyba na Ciebie masz ją "pod ręką" Liczyłam, że to napiszesz:evil_lol:. Muszę tylko znaleźć odpowiednią zachętę:eviltong:, żeby Asiorka ściągnąć na chatę, drugi miesiąc się wybiera się do mnie:cool3: [quote name='Isadora7'] Powiedz co procentowego podesłać, żebyś się w koszty nie wpędzała? U mnie barek pełny, mam nawet czasami wrażenie;), że w końcu mi procenty wywietrzeją:evil_lol: Asiorku, zbieraj się w końcu do tzw. kupy :p i kierunek ciotka Irena Zapraszam wszystkich na bazarek, może coś upolujecie;) http://www.dogomania.pl/threads/201770-Wisiorki-dla-Bojki-w-cenie-10-00-golfy-i-buty-Bazarek-do-dnia-14.02.2011-godz.-20 Quote
Asior Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='Isadora7'] Dokładnie tak, liczę na Ciebie Irenko. Powiedz co procentowego podesłać, żebyś się w koszty nie wpędzała? malibu poproszę :p [quote name='Isadora7']oooo fuuuuj tak przy ludziach ffuuuuj nieładnie powiedziałam PFFFF a nie PRRRRR Quote
Evelka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Strasznie się cieszę, że Dropsik już w nowym domu!:multi: I że Państwo tacy odpowiedzialni i że wszystko się tak dobrze na razie układa!:lol: Oby tak dalej! Gratulacje Asior:loveu: Quote
marysia55 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='irenaka']Może poczekaj na świeżą dostawę zdjęć;). Asior się do mnie wybiera, zrobi się imprezkę i będziemy mieć hicior:grin: :grin:Ma słabą głowę:ices_bla: Musimy ustalić tylko na kogo dajemy namiary w ogłoszeniu w Jej sprawie:hmmmm: dementuje :shake: ... nie za każdym razem udało mi sie ją opić :diabloti: [quote name='irenaka']U mnie barek pełny, mam nawet czasami wrażenie;), że w końcu mi procenty wywietrzeją:evil_lol: Asiorku, zbieraj się w końcu do tzw. kupy :p i kierunek ciotka Irena bo o Marysi zapomniałaś :evil_lol:,dlatego Ci się % marnują :diabloti: a ja jakaś taka dziwnie ostatnio wysuszona :roll::cool3: Quote
Asior Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 boś dawno asiora nie zapraszała :p jakoś mnie za każdym razem udało się Cię opić :p Quote
marysia55 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Asior napisał(a):boś dawno asiora nie zapraszała :p jakoś mnie za każdym razem udało się Cię opić :pchyba tylko w sennych marzeniach :eviltong::eviltong: Quote
ania z poznania Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Zajrzycie dziewczyny na ten wątek? http://www.dogomania.pl/threads/203072-trzy-wyrzucone-psiaki!pilne-DT-DS!!! Pomożecie mi go rozsyłać wśród Ciotek z Waszej okolicy? Założył go ktoś z miau, pewnie nie poruszają się tu za dobrze. Quote
ania z poznania Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Dziewczyny, zobaczcie jakie cudeńko Anja2201 wzięła dzisiaj ze schronu na DT http://www.dogomania.pl/threads/2052...%C5%82oszenia-!!! Quote
Recommended Posts