Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz obejrzałam. Dropsik dzięki Tobie przeszedł wielką metamorfozę. Doopka mu lata jak śmigło do helikoptera. Majeczka cudna, taka subtelna okrągła głowka i rzeczywiście kawał z niej kobiety :)

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']majeczka jest już własna, była niby na tymczas :p
a co do jamnika, no właśnie, Isadorka po prostu się nie zna :eviltong:

Ja Ci zraz dam że się nie zna, pogadamy

[FONT=Arial Black]PRZEGŁAŚ!!![/FONT]

Ja mam od dwóch dni takie akcje jamnicze ze nie wiem gdzie mam ręce a gdzie nogi

Posted

Asior! Cóż za artystyczny obraz!:-D Nie wiedziałam, że masz taki talent!
Isadory nie znam osobiście, ale teraz już chyba nikt nie będzie miał wątpliwości jak wygląda:evil_lol:

Posted

No tak zbierałam się jak sójka za morze. Przepraszam. Chyba wyłączę telefony, GGdakacze i inne. Bo jeden się kończy drugi zaczyna. Domek się szykuje a ja all zrobiłam no to niech leci może inny się załapie. Przepraszam idę sie powiesić.:evil_lol:
małopolskie:
http://allegro.pl/w-malutkim-cialku-wielki-duch-i-serce-pies-dropsik-i1427757042.html

mazowieckie:
http://allegro.pl/w-malutkim-cialku-wielki-duch-i-serce-pies-dropsik-i1427757049.html

łódzkie:
http://allegro.pl/w-malutkim-cialku-wielki-duch-i-serce-pies-dropsik-i1427757057.html

Asiorku błagam o wybaczenie i litość bo osierocisz trzy jamniory

Posted

CUDOWNOSCI.. Isadroko wierzę, ze masz masę pracy, dlatego nie poganiałam :loveu:

domek jednak zrezygnował, za długo czekania za daleka odległość :(

Posted

Asior napisał(a):
CUDOWNOSCI.. Isadroko wierzę, ze masz masę pracy, dlatego nie poganiałam :loveu:

domek jednak zrezygnował, za długo czekania za daleka odległość :(

No to JADYMY z allegrowym koksem :)

Posted

Isadora7 napisał(a):
No to może dam Twoje zdjęcia tylko nie zapikslowane:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

teee ciotka nakopie Ci do tej Twojej jamniczej dupki :nono:
jak Cię kofam tak nakopię.... Ty chcesz żeby on u mnie na zawsze został???

DoPi, obawiam się dużego cofnięcia w nowym domu :(

Posted

dziś byłam na wizycie przedadopcyjnej. Domek bardzo fajny Pani bardzo bardzo psiara, ale obawiam się, że Drops da popalić :( on staje się nie ciekawy do obcych, mruczy, boję sie, że nie da do siebie podejść :(

Posted

[quote name='Asior']dziś byłam na wizycie przedadopcyjnej. Domek bardzo fajny Pani bardzo bardzo psiara, ale obawiam się, że Drops da popalić :( on staje się nie ciekawy do obcych, mruczy, boję sie, że nie da do siebie podejść :([/QUOTE]

To nie ma wyjścia, trzeba zaprosić Panią na spacerek z Dropsem, na jego terenie i później zniknąć choć na moment.
Jak Pani zależy, to pewnie się pofatyguje i powalczy;)
Allegra bym jeszcze nie ściągała.

Posted

na dniach Drops jedzie do pani. Jednak szczytem marzeń moich było by danie go na dwa -trzy dni do jakiegoś DOGOMANIACKIEGO DT, żeby zobaczyć jak on się będzie zachowywał i ew. zahamować jego wyskoki z gryzieniem... ale skad wziąć teraz na już domek tymczasowy u dogomaniaka :(

Posted

Asior napisał(a):
na dniach Drops jedzie do pani. Jednak szczytem marzeń moich było by danie go na dwa -trzy dni do jakiegoś DOGOMANIACKIEGO DT, żeby zobaczyć jak on się będzie zachowywał i ew. zahamować jego wyskoki z gryzieniem... ale skad wziąć teraz na już domek tymczasowy u dogomaniaka :(

No z tym DT to faktycznie może być problem...:shake:
Ale tak czy inaczej strasznie się cieszę, że pojawił się jakiś sensowny domek dla Dropsa! Wierzę, że Pani będzie wytrwała i że z czasem wszystko się dobrze ułoży!