Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku w Białej Podlaskiej przebywa od niedawna śliczny kudłaczek,sznaucerek miniatura- baaaardzo w typie rasy.
Maleńtas ma ok.2-3 lat,waży ok.7 kg,mierzy ok.30-35 cm w kłębie.

Jak trafił do schroniska? "Dobrzy ludzie" (podobno rodzina patologiczna) wyrzucili go z domu...Malec błąkał się przez kilka dni po jednym z osiedli-głodny i przestraszony ,aż wreszcie trafił do schronu i nikt się o niego nie upomina...:(

Psiak,mimo złych doświadczeń,jest łagodny,wesoły ,garnie się do ludzi- prawdziwa z niego przytulanka.Potrafi też chodzić na smyczy,nie straszy kotów ani innych psów... ;)

Kudi powinien trafić do najlepszego domku prosto na kanapę,bo naprawdę jest tego wart...:)

Kontakt w sprawie Kudłaczka : tel. 505 572 846 ;adres e-mail : [email protected]

A oto piękniś Kudi:

[SIZE="5"]Kto pokocha Kudiego?

[SIZE="5"]Kudi 11.11.10 r. opuścił schronisko,a od jutra zamieszka w swoim domku stałym w Warszawie!:loveu:

Powodzenia,Kudłaczku śliczny!

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tekst do ogłoszeń:

Kudi to malutki,zaledwie 7-kilogramowy, psiak w typie sznaucera miniatury.Ma ok.2-3 lat i od niedawna przebywa w schronisku,którego bardzo się boi.

Nie wiadomo jakie imię nosił wcześniej. Wiadomo jednak,że dla ludzi,którzy byli całym jego światem ,zupełnie się nie liczył! Są tacy,którzy podobno wiedzą,jak psiak był traktowany,nim- bez najmniejszych skrupułów- wyrzucono go na ulicę ...Pozbyto się go,bo przeszkadzał,bo trzeba było go nakarmić,wyprowadzić na spacer,bo domagał się pieszczot...
Maleńki psiak ma przepiękną sierść,która wymaga pielęgnacji,bystre oczka i ...bardzo tęskni za domem,w którym nie będzie traktowany jak przedmiot.
Jest grzeczny, miły, przyjacielski i łagodny ,a w jego oczkach wciąż jeszcze widać nadzieję,że może ktoś go zobaczy i pokocha.
Kudi pięknie chodzi na smyczy,lubi się bawić i ...czeka. Może na Ciebie?

Czy psiak może liczyć na Twoją pomoc? Jeśli tak,proszę zadzwoń lub napisz...Nie zawiedziesz się!
Tel:505-572-846 ,e-mail [email protected]

Posted

Kinga,wieczorem napiszę tekst do ogłoszeń,który wrzucę do drugiego postu.Ale ogłoszeń robić nie umiem...Poradzisz coś na to? :)

Kudi,pokazuj się,bo jesteś śliczny i bardzo potrzebujesz domu....!

Posted

On faktycznie taki malutki jest ? Nawet nie wiedziałam, że sznaucerek miniaturka tak mało waży, wydawało mi się że to nie taki mały piesek.

Posted

Ja mam widoki bedzie to Jostel5 która miała nas przy okazji odwiedzic :)Wiec Jostelku nadarza sie własnie okazja bys mogła nas odwiedzic :)Nalegam...kawa juz stygnie :)

Posted

Słuchajcie... ja jadę 10/11 z Warszawy pod Wrocław... Jakby ktoś przetransportował Kudiego do Wawy to mogłabym go dalej przewieźć...

Kurde obiecałam towarzystwu w aucie, że w tą stronę nic nie będę wieźć, ale nie mogę patrzeć na to smutne maleństwo...

Kombinujcie ;)