Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiadomości od Kudiego-Figusa.;)

Otóż- mały jest po przeglądzie u weta (zdrowy z niego psiuras:)),został zaszczepiony od różnych zaraz,zaczipowany,ma swoją własną książeczkę zdrowia oraz ...jajka! :crazyeye:Maleńkie,bo maleńkie,ale są!

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jostel5 napisał(a):

Otóż- mały jest po przeglądzie u weta (zdrowy z niego psiuras:)),został zaszczepiony od różnych zaraz,zaczipowany,ma swoją własną książeczkę zdrowia oraz ...jajka! :crazyeye:Maleńkie,bo maleńkie,ale są!

Czyli jednak... Miałam podjechać, "zmacać" go osobiście, ale kompletnie nie mam czasu... Aczkolwiek codziennie przejezdzam koło Kudiego ;)
Jaki Państwo maja termin na zrobienie kastracji? ;)

Posted

jostel5 napisał(a):

wiedziałam - tak czułam, ze one tam są :lol:

Posted

Andzike napisał(a):
Czyli jednak... Miałam podjechać, "zmacać" go osobiście, ale kompletnie nie mam czasu... Aczkolwiek codziennie przejezdzam koło Kudiego ;)
Jaki Państwo maja termin na zrobienie kastracji? ;)

Aż pół roku-Pani prosiła o tak długi termin ze względu na wydatki.

Elmira niedługo pojedzie do Pani po prezenty dla naszych psiaków i zobaczy przy okazji malucha. Na razie możesz się zatem nie spieszyć z wizytą,a jeśli będziesz miała więcej czasu-pomiziaj małego i pogadaj z Panią.:)

Posted

malawaszka napisał(a):
Jostel podpowiedz Pani Akcję Sterylizację marcową - tak długi termin lubi się rozmywać... ale w marcu jest korzystniej finansowo

Oki.Na pewno to zrobię!

Posted

No...o to mi-nie ukrywam-chodziło...:evil_lol:

Wstawię,wstawię...:) Niech je tylko dostanę.Sama już się nie mogę doczekać,ale by się pojawiły-wnuczka Pani musi podziałać przy ich zgraniu na płytkę.
Aha,wnusia też jest w maluchu zakochana!:)

Edit.

Taaadammm...!

Dla przypomnienia-tak było jeszcze niedawno...

• 2 weeks later...
Posted

Tydzień temu byłam u Figusa. Nie chciałam już Państwa straszyć, ale ja byłam gotowa na kradzież chłopaka:) (tzn. jak już go zobaczyłam. Nie szłam z takim zamiarem;))

A na serio. Pies wygląda wspaniale. Jego nowa rodzina to ludzie pełni ciepła, klasy. No:), jestem pod wrażeniem.

Opiekunowie małego zorganizowali pomoc w postaci darów dla schroniska w Białej Podlaskiej. Mój TZ trochę się namachał, zanim zaniósł do auta pakunki z dobrem wszelakim.

A jeszcze Figuś:) naszczekał na nas, bo on pilnuje przecież domu. potem, dosłownie za kilka chwil rozdawał całusy. I ja się załapałam i moje dziecię i Tz:)

• 3 weeks later...
Posted

Figus oraz Jego Rodzinka pozdrawiają serdecznie i składają wszystkim dogomaniakom najlepsze życzenia na cały 2011 rok.

Psiak ma się znakomicie,jest prawdziwie domową przytulanką,a wygląda tak (już wstawiam nowe foteczki):

Jak kocio::)

Figus na kanapie ,czyli w środowisku naturalnym dla każdego psiucha :):

Sierściucha aż lśni! I pięknie odrasta:

• 1 month later...
Posted

No...ten śliczny psiaczek napędził mi ostatnio stracha...A raczej-brak wieści o nim.:)

Przez ostatnie dwa tygodnie próbowałam bezskutecznie dodzwonić się do domu Kudisia-Figusa.Bezskutecznie.Wcześniej-Pani też nagle przestała się odzywać.
Myśli miałam czarne i koszmarne.Oj...!

Myślałam,że z nerwów zjem sobie palce i już miałam wołać Andzike na pomoc.
Żeby poszła i zobaczyła.

I dzisiaj rano zadzwonił telefon.:)

Pani Figuska odebrała właśnie telefon z naprawy (miała zastępczy),odsłuchała wszystkie moje wiadomości z poczty głosowej,policzyła nieodebrane połączenia ode mnie (17 !) i -spanikowana-zadzwoniła.:)

Wszystko jest w jak najlepszym porządku,a Pani-zdrowa,energiczna i przesympatyczna!

Kudi jest w domku podzielony na kilkanaście kawałków ;) i każdy kawałek Kudisia jest oddzielnie i specjalnie kochany przez poszczególnych członków Rodzinki. I tak: ogonek jest na wyłączność najmłodszej wnusi,lewe uszko i oczko-Pani,prawo uszko i oczko-Pana,dupcia-syna Pani,lewa łapka-Jej córki ...i tak dalej....:)
W Rodzinie nastąpiła w ten sposób zgoda na temat :"Kto Figusa kocha bardziej",ale ...wciąż trwa wojna o to, z kim pies pójdzie na spacer. Chcą wszyscy,ale w tym przypadku nie uda się wychodzić ze "swoją częścią"psa...;)

Aha,Andzike,Pani powiedziała,że gdyby w Warszawie był jakiś nasz pies na tymczasie;) i potrzebował strzyżenia bądź trymowania-mamy nie wydawać pieniędzy na fryzjera,bo Ona jest gotowa się tym zająć! Potrafi! :)

• 10 months later...
Posted

Pozdrowienia od Figusa i jego Rodziny!

I życzenia:
" Z okazji Nowego Roku 2012 życzymy dużo zdrowia, zadowolenia z pracy miłych kontaktów z rodzinami naszych mniejszych braci

Od FIGUSA z rodziną."

Maluch jest zdrowy,bardzo kochany i rozpieszczany...!Był już dwa razy nad morzem (co bardzo lubi),koleguje się z psimi sąsiadami,polubił kąpiele.

Uwielbiam takie informacje,a kontakt z Panią mam nieustająco stały!:)