jostel5 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Wiadomości od Kudiego-Figusa.;) Otóż- mały jest po przeglądzie u weta (zdrowy z niego psiuras:)),został zaszczepiony od różnych zaraz,zaczipowany,ma swoją własną książeczkę zdrowia oraz ...jajka! :crazyeye:Maleńkie,bo maleńkie,ale są! Quote
Andzike Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 jostel5 napisał(a):Wiadomości od Kudiego-Figusa.;) Otóż- mały jest po przeglądzie u weta (zdrowy z niego psiuras:)),został zaszczepiony od różnych zaraz,zaczipowany,ma swoją własną książeczkę zdrowia oraz ...jajka! :crazyeye:Maleńkie,bo maleńkie,ale są! Czyli jednak... Miałam podjechać, "zmacać" go osobiście, ale kompletnie nie mam czasu... Aczkolwiek codziennie przejezdzam koło Kudiego ;) Jaki Państwo maja termin na zrobienie kastracji? ;) Quote
malawaszka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 jostel5 napisał(a):Wiadomości od Kudiego-Figusa.;) Otóż- mały jest po przeglądzie u weta (zdrowy z niego psiuras:)),został zaszczepiony od różnych zaraz,zaczipowany,ma swoją własną książeczkę zdrowia oraz ...jajka! :crazyeye:Maleńkie,bo maleńkie,ale są! wiedziałam - tak czułam, ze one tam są :lol: Quote
jostel5 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Andzike napisał(a):Czyli jednak... Miałam podjechać, "zmacać" go osobiście, ale kompletnie nie mam czasu... Aczkolwiek codziennie przejezdzam koło Kudiego ;) Jaki Państwo maja termin na zrobienie kastracji? ;) Aż pół roku-Pani prosiła o tak długi termin ze względu na wydatki. Elmira niedługo pojedzie do Pani po prezenty dla naszych psiaków i zobaczy przy okazji malucha. Na razie możesz się zatem nie spieszyć z wizytą,a jeśli będziesz miała więcej czasu-pomiziaj małego i pogadaj z Panią.:) Quote
malawaszka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Jostel podpowiedz Pani Akcję Sterylizację marcową - tak długi termin lubi się rozmywać... ale w marcu jest korzystniej finansowo Quote
jostel5 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 malawaszka napisał(a):Jostel podpowiedz Pani Akcję Sterylizację marcową - tak długi termin lubi się rozmywać... ale w marcu jest korzystniej finansowo Oki.Na pewno to zrobię! Quote
jostel5 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Mały był w salonie fryzjerskim!:) Fotki odpicowanego Figuska mam niebawem dostać,więc....może je wstawię...;) Quote
malawaszka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 MOŻE :D i co? teraz mamy Cię prosić co???? :evil_lol: Quote
jostel5 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 No...o to mi-nie ukrywam-chodziło...:evil_lol: Wstawię,wstawię...:) Niech je tylko dostanę.Sama już się nie mogę doczekać,ale by się pojawiły-wnuczka Pani musi podziałać przy ich zgraniu na płytkę. Aha,wnusia też jest w maluchu zakochana!:) Edit. Taaadammm...! Dla przypomnienia-tak było jeszcze niedawno... Quote
jostel5 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Kooooomu,kooooomu,bo idę do doooomu! Sianko na wigilijny stół...Siła tradycji+ pomoc biednemu psiakowi= samo DOBRO http://www.dogomania.pl/threads/197167-Sianko-na-Wigilijny-st%C3%B3%C5%82-1szt-5z%C5%82-!!!-Na-transport-Bezia-Warszawa-Wroc%C5%82aw.Do-20.12?post15818082 Quote
malawaszka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 kolejny sznaucerek :( http://www.dogomania.pl/threads/197289-Kolejny-sznaucerek-mini-kolejny-porzucony-kolejny-bezdomny....-%C5%81owicz Quote
elmira Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Tydzień temu byłam u Figusa. Nie chciałam już Państwa straszyć, ale ja byłam gotowa na kradzież chłopaka:) (tzn. jak już go zobaczyłam. Nie szłam z takim zamiarem;)) A na serio. Pies wygląda wspaniale. Jego nowa rodzina to ludzie pełni ciepła, klasy. No:), jestem pod wrażeniem. Opiekunowie małego zorganizowali pomoc w postaci darów dla schroniska w Białej Podlaskiej. Mój TZ trochę się namachał, zanim zaniósł do auta pakunki z dobrem wszelakim. A jeszcze Figuś:) naszczekał na nas, bo on pilnuje przecież domu. potem, dosłownie za kilka chwil rozdawał całusy. I ja się załapałam i moje dziecię i Tz:) Quote
malawaszka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 następne przerażone sznaucerki :( http://www.dogomania.pl/threads/198162-Dwie-sznaucerki-%C5%9Brednie-dwa-przera%C5%BCone-serca-%28-POTRZEBNE-DT-i-socjalizacja Quote
jostel5 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Figus oraz Jego Rodzinka pozdrawiają serdecznie i składają wszystkim dogomaniakom najlepsze życzenia na cały 2011 rok. Psiak ma się znakomicie,jest prawdziwie domową przytulanką,a wygląda tak (już wstawiam nowe foteczki): Jak kocio::) Figus na kanapie ,czyli w środowisku naturalnym dla każdego psiucha :): Sierściucha aż lśni! I pięknie odrasta: Quote
jostel5 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 No...ten śliczny psiaczek napędził mi ostatnio stracha...A raczej-brak wieści o nim.:) Przez ostatnie dwa tygodnie próbowałam bezskutecznie dodzwonić się do domu Kudisia-Figusa.Bezskutecznie.Wcześniej-Pani też nagle przestała się odzywać. Myśli miałam czarne i koszmarne.Oj...! Myślałam,że z nerwów zjem sobie palce i już miałam wołać Andzike na pomoc. Żeby poszła i zobaczyła. I dzisiaj rano zadzwonił telefon.:) Pani Figuska odebrała właśnie telefon z naprawy (miała zastępczy),odsłuchała wszystkie moje wiadomości z poczty głosowej,policzyła nieodebrane połączenia ode mnie (17 !) i -spanikowana-zadzwoniła.:) Wszystko jest w jak najlepszym porządku,a Pani-zdrowa,energiczna i przesympatyczna! Kudi jest w domku podzielony na kilkanaście kawałków ;) i każdy kawałek Kudisia jest oddzielnie i specjalnie kochany przez poszczególnych członków Rodzinki. I tak: ogonek jest na wyłączność najmłodszej wnusi,lewe uszko i oczko-Pani,prawo uszko i oczko-Pana,dupcia-syna Pani,lewa łapka-Jej córki ...i tak dalej....:) W Rodzinie nastąpiła w ten sposób zgoda na temat :"Kto Figusa kocha bardziej",ale ...wciąż trwa wojna o to, z kim pies pójdzie na spacer. Chcą wszyscy,ale w tym przypadku nie uda się wychodzić ze "swoją częścią"psa...;) Aha,Andzike,Pani powiedziała,że gdyby w Warszawie był jakiś nasz pies na tymczasie;) i potrzebował strzyżenia bądź trymowania-mamy nie wydawać pieniędzy na fryzjera,bo Ona jest gotowa się tym zająć! Potrafi! :) Quote
malawaszka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 o ranysiu nie cierpię takich stresów!!!! wyobraźnia działa wtedy jak głupia :shake: dobrze, że wszystko w porządku :loveu: Quote
jostel5 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Pozdrowienia od Figusa i jego Rodziny! I życzenia: " Z okazji Nowego Roku 2012 życzymy dużo zdrowia, zadowolenia z pracy miłych kontaktów z rodzinami naszych mniejszych braci Od FIGUSA z rodziną." Maluch jest zdrowy,bardzo kochany i rozpieszczany...!Był już dwa razy nad morzem (co bardzo lubi),koleguje się z psimi sąsiadami,polubił kąpiele. Uwielbiam takie informacje,a kontakt z Panią mam nieustająco stały!:) Quote
Recommended Posts