Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Andzike a wybierasz się może na poadopcyjną? jakbyś była to ja mam taką cichą prośbę - pomacaj nieazauważenie czy aby na pewno ich tam nie ma

oczywiście, że się wybieram ;) jeśli chcecie to postaram się go zmacać;) w najbliższym tygodniu :D

Posted

Andzike-proszę,koniecznie pójdź i pomacaj,koniecznie...!Mówię śmiertelnie serio!

Jestem zdumiona,chociaż przy Mailusiu też się dziwiłam,a okazało się ,że naprawdę był kastrowany...

Posted

Andzike napisał(a):
oczywiście, że się wybieram ;) jeśli chcecie to postaram się go zmacać;) w najbliższym tygodniu :D

Tak, czy siak, najważniejsze, że jest szansa na wizytę, macanie;) i nowe wieści o Kudim

Posted

Wieści z domku naszego Księciunia...:)

Państwo są nim oczarowani! Mały nie sprawia żadnych,ale to żadnych kłopotów!:) Jest arcymiłą przytulanką,odzyskał apetyt ,pięknie chodzi na smyczy,nie brudzi w mieszkaniu.Budzi Panią o 7.00 rano i prosi o spacerek.:) Zaczął też już oszczekiwać przechodzących po korytarzu ludzi,ale nie robi tego w sposób uciążliwy.
Pani nie wytrzymała i jednak sama trochę go podstrzygła...Stwierdziła,że jego sierść nigdy nie była pielęgnowana,ponieważ kołtunki były przy samej skórze malucha. W poniedziałek idą do weta...

A oto Księciunio w domku,z Pańcią...:)

Kudi nosi teraz imię Figusek i podobno reaguje...;)

Posted

[quote name='jostel5']Wieści z domku naszego Księciunia...:)

Państwo są nim oczarowani! Mały nie sprawia żadnych,ale to żadnych kłopotów!:) Jest arcymiłą przytulanką,odzyskał apetyt ,pięknie chodzi na smyczy,nie brudzi w mieszkaniu.Budzi Panią o 7.00 rano i prosi o spacerek.:) Zaczął też już oszczekiwać przechodzących po korytarzu ludzi,ale nie robi tego w sposób uciążliwy.
Pani nie wytrzymała i jednak sama trochę go podstrzygła...Stwierdziła,że jego sierść nigdy nie była pielęgnowana,ponieważ kołtunki były przy samej skórze malucha. W poniedziałek idą do weta...

A oto Księciunio w domku,z Pańcią...:)

Kudi nosi teraz imię Figusek i podobno reaguje...;)

Cudny Figusek:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaa stracił brodę :mdleje: :lol:

Taaaa...:) A razem z brodą resztki tego ,co jadał przez ostatni rok...;) Finezyjnie w tę brodę wkomponowane.:)

Aha,zapomniałam...! Pani powiedziała,że po zabiegach fryzjerskich ze sznaucerka zrobił się szczurek-chudziutki i malutki.Pewnie niebawem przytyje...:)

Posted

18 km od Lublina, na północ a na zachód od Łęcznej. Wątek z Nowodworu i Lublina powinien się odezwać. Akurat!!!! Jostel chyba już zansz problem...
Mam transport, ale nie mam kontaktu z Greven . Podała mi na maila adres w Spiczynie ale wszystko mi siadło i adres dokładny znikł.