Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dabrowka']Z tego co wiem autorka (wiersza i aukcji ;)) nie pytała tylko wystawiała :)
Prawa autorskie są Twoje...
spróbować zawsze warto :)[/QUOTE]
Otóż to :)

Posted

[quote name='Isiak']A ja mam pytanie - czy zdarzyło się komuś zakończyć aukcję, że niby przedmiot sprzedany, a kupujący się nie wpłacił? Co robić w takiej sytuacji?[/QUOTE]

A wysłałaś już sprzedany przedmiot? Rozmawiałaś z kupcem na PW?

Posted

Jaaa... mam pytanie, ale nie wiem, czy mogę tutaj, bo to niby nie na temat bazarku, tylko poczty...:oops:
No więc - jak to jest z reklamacjami, tzn. jak się nada paczkę, wyśle list a on nie dojdzie do adresata - wtedy poczta wypłaca odszkodowanie czy jak?

Posted

...a ja zamowilam cos z bazarku-czekalam 3 tyg az w koncu zrezygnowalam...chodzi konkretnie o sprzet konski-na prawde chcialam pomoc-kupujac rzeczy uzywane a nie nowe-ale po kilku telefonach, pytaniach-po prostu odpuscilam sobie...zamowilam nowe w sklepie za te same pieniadze ale bez pomocy psom i koniom...smutne...:placz:
Jesli juz ktos podejmuje sie sprzezady czegos-niech bedzie odpowiedzialny!

Posted

widzisz tkacka a ja mialam odwrotnie... sprzedalam cos tanio fakt faktem osoba zaplacila za rzecz ale zapomniala za wysylke.. paczka do mnie wrocila i ja znowu musialam zaplacic za przesylke do mnie.. teraz nie mam z nia kontaktu- nie odpowiada na pv..

Posted

A mi przyszedł do głowy taki pomysł.... Co myśliczie o tym, żeby utworzyć takie podtematy np. książki, kosmetyki, akcesoria dla psów, ubrania itp. itd. Byłoby wtedy na bazarku bardziej przejrzyście i łatwiej możeny by się było połapać co i jak... Taka moja sugestia. Co wy na to?

Posted

[QUOTE=Gosia>>>;2482228]A mi przyszedł do głowy taki pomysł.... Co myśliczie o tym, żeby utworzyć takie podtematy np. książki, kosmetyki, akcesoria dla psów, ubrania itp. itd. Byłoby wtedy na bazarku bardziej przejrzyście i łatwiej możeny by się było połapać co i jak... Taka moja sugestia. Co wy na to?[/QUOTE]
Ja uważam, że bardzo dobry pomysł:lol:

Posted

fajny pomysł z tym podziałem, ale ja bym też nie liczyła na sukces, na razie pewnei wg admina bazarek jest za mały żeby go jeszcze dzielić, i pewnie dogo będzie musiało być na jakiś czas wylączone, pamiętacie jakie problemy były przy przebudowie PWP?

Posted

[quote name='HebaNova']moze paczka nie doszla ze wzgledu na strajk poczty albo po prostu sie zagubiła? wysyłajacy powinien miec dowód nadania[/quote] poczta szwankuje jak nic. ja dzisiaj tez bylam w sprawie jednej przesylki na poczcie. wyslana w pn. z samego rana, priorytetem i do dzisiaj nie doszla. a pani w okienku mi powiedziala, ze po 14 dniach (bez dni wolnych) moge przyjsc i zlozyc pisemna reklamacje. i zwala wszystko na burdel postrajkowy :-( a z kolei wyslalam ostatnio list po poludniu a na drugi dzien rano byl u adresata. ale i tak stwierdzam, ze poczta jest do bani. ja wlasciwie ciagle mam takie przeboje z poczta. albo do mnie cos nie dochodzi, albo nie dochodzi w terminie cos co ja wysylam. strajkowac to powinnismy my wszyscy, a nie listonosze:mad: