giselle4 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 CZEKAMY W KOLEJCE:) http://www.dogomania.pl/threads/203622-na-pogryzionego-Szamanka-misz-masz-17-marzec?p=16442866#post16442866 Quote
Andzike Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Tez taki uroczy szorsciuszek:cool3: Andzike, to przypadek czy zakochana jestes w szorstkich i akurat takie trafiaja na DT? To nie przypadek tylko celowe działanie ;) Quote
giselle4 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Andzike napisał(a):To nie przypadek tylko celowe działanie ;) to mile i podnosimy panienki:) Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Andzike']To nie przypadek tylko celowe działanie ;)[/QUOTE] To mi sie podoba :klacz::thumbs: Nesia, na pierwsza tymczasem wskocz! Quote
Andzike Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dziś moja obecna tymczasowiczka była u fryzjera - obcięcie kudełków okazało różne nieciekawe sprawy, które wymagają leczenia, więc nie wiem ile Sara u mnie posiedzi :( Szczegóły w banerku :( Ile Neska ma aktywnych ogłoszeń? Poproszę przyjaciółkę, żeby porobila jej na najpopularniejszych portalach (allegro, gumtree, szerlok itp), jeśli na nich nie ma ... Qrde, serce mi krwawi, że ona jest w schronie :( Quote
giselle4 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 kumpel Nesi http://www.dogomania.pl/threads/203917-Brzdąc-male-psie-dziecko-płaczące-w-schroniskowym-boksie?p=16471559#post16471559 Quote
giselle4 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='fochu']a u dziewczyny nadal nic się nie ruszyło :([/QUOTE] nieeeeee:( Quote
wieso Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 slicznotko pokazuj sie i nie badz taka smutna, twoj domek napewno jest tylko sam jeszcze o tym nie wie..... Quote
Andzike Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Dziewczyny, ponawiam pytanie o aktywne ogłoszenia Nesi .... Szkoda, żeby siedziała w schronie :( Quote
fiorsteinbock Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Andzike']Dziewczyny, ponawiam pytanie o aktywne ogłoszenia Nesi .... Szkoda, żeby siedziała w schronie :( Witaj Andzike, zal mi bardzo Twojej tymczasowiczki bo dla kazdego psa chcemy jak najlepiej a czytam, ze ma jakies klopoty zdrowotne? Eh, dobrze ze do ciebie tarfila i zajmiecie sie nia odpowiednio. Ja wlasnie porobilam zdjecia Nesce, zeby do ogloszen nowych dodac i wstawie wieczorem. Allegro wystawiam jej caly czas, nawet jednego pytania nie bylo :( Mam nadzieje, ze jednak sie cos ruszy i nowe ogloszenia w koncu zadzialaja. Nesia z dzisiaj, reszte wstawie wieczorkiem: Quote
giselle4 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Neska juz przyzwyczaiła sie do schroniska traktuje nas jak rodzine tylko czasem placze ze mało spacerkow i przytulania... wiecj fotek Edytka wstawi:) Quote
Andzike Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Cudna dziewczynka ... Ludzie to są ślepi :( :( :( Mam nadzieję, że ktoś sensowny w końcu zadzwoni!!! Neska czeka! Quote
fiorsteinbock Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Andzike']Dziewczyny, ponawiam pytanie o aktywne ogłoszenia Nesi .... Szkoda, żeby siedziała w schronie :([/QUOTE] Andzike, usmiechamy sie i machamy łapką z prośba o pomoc w ogloszeniach :) Kazde ogloszenie na wage złota :) Dane kontaktowe: Grazyna 664 315 852 Nesca przebywa w schronisku Azyl w Dzierzoniowie. Zaraz zobacze czy nie ma jakiegos tekstu na watku. Quote
giselle4 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 :) mowilam ze jest piekna ,tylko moj aparat tego nie oddaje dziekuje Edi Quote
Andzike Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Cudna jest. Dziewczyny, jeśli to możliwe (w pracy nie mam dostępu do fotek:angryy:, a nie chce tego odkładać) wyciągnijcie proszę z wątku najładniejsze zdjecia Nesi + tekst i prześlijcie mi na [email protected] dzięki! Quote
giselle4 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Nesiu,Brzdac w domku Ty tez znajdziesz chate...:) Quote
Andzike Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='giselle4']Nesiu,Brzdac w domku Ty tez znajdziesz chate...:)[/QUOTE] Oby jak najszybciej, bo takie cudo nie powinno gnić w schronie :( Moja tymczasowiczka jeszcze tydzien na antybiotykach, potem kontrola i decyzja co robimy. Szkoda mi tej Nesiuni, że tyle musi czekać na swojego człowieka :( Quote
giselle4 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Ona poczeka tylko aby ten człowiek sie zjawił:) Quote
Andzike Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Dziewczyny, widziałam tekst o Nesce na psydoadopcji, ale moim zdaniem on się nie za bardzo nadaje do ogłoszeń - powinien być owszem chwytający za serce, ale z konkretami. Czy któraś z Was (znająca sunię) mogłaby napisać jakiś inny? Rozumiem, że poza psydoadopcji nigdzie Neski nie ogłaszacie? giselle4 napisał(a):Ona poczeka tylko aby ten człowiek sie zjawił:) Setki tysięcy psów czekają i gniją w schronisku. Trzeba jej jakoś pomóc w znalezieniu swojego człowieka ;) Quote
giselle4 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Andzike napisał(a):Dziewczyny, widziałam tekst o Nesce na psydoadopcji, ale moim zdaniem on się nie za bardzo nadaje do ogłoszeń - powinien być owszem chwytający za serce, ale z konkretami. Czy któraś z Was (znająca sunię) mogłaby napisać jakiś inny? Rozumiem, że poza psydoadopcji nigdzie Neski nie ogłaszacie? Setki tysięcy psów czekają i gniją w schronisku. Trzeba jej jakoś pomóc w znalezieniu swojego człowieka ;) dziewczyny,kochane kto napisze dobey tekst...prosze ona jest posłuszna i grzeczna i trzyma czystosc i koleguje sie z psami i suczkami ludzi kocha a dzieci uwielbia nooo i spacerki i dobrze zjesc Quote
Recommended Posts