Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leni356 napisał(a):
Dziewczyny, ile ona waży? dzwoniła pani która chce adoptować małą kudłatą suczkę, ma już w domu samca goldena, łagodny. Mieszka w Jeleniej G., jeśli Neska jest małej wielkości to podeślę pani

Leni moz eto ta sama kobieta...
to juz 2 pani pytajaca o Neske...poczekaj malutka....jeszcze troszke :)

Posted

Widziałam ją na psydoadopcji.pl stamtąd często jest odzew...
Niesamowicie mi się podoba, mój typ Nelkowaty ...

W tym tygodniu mam nadzieję wypchnąć swojego tymczasowicza do domu, zaraz po nim przyjedzie kolejny...
Nie chcę robić zamieszania, ale mogę wpisać Neskę "na listę" o ile wcześniej nie znajdzie domu, czego jej życzę z całego serca.
BDT w Warszawie - dajcie znać czy Was to interesuje.
Jakby co na pw mogę przesłać linki do moich poprzednich tymczasów ;)

Posted

Ja też mam nadzieję, że zanim Neska do mnie będzie mogła przyjechać to jej właściwy człowiek się po nią zgłosi...
Jutro mój tymczasowicz jedzie do super domu, w niedzielę przyjeżdza Sara z Białej Podlaskiej - daje jej miesiąc na znalezienie domu ;)
więc w najgorszym przypadku Neska posiedzi maxymalnie miesiąc w schronie jeśli oczywiście oddacie mi ją pod opiekę ;)
Nie doczytalam się, więc dopytam
- czy Neska jest wysterylizowana (jeśli nie to czy jest szansa wysterylizowania jej przed ew. przyjazdem do mnie?)
- jak wygląda kwestia szczepień?
- DT jest oczywiście bezpłatny jeśli chodzi o karmę, głaski i spanie w łóżku, ale w przypadku leczenia i wizyt u weta będę prosić o pomoc
- czy jesteście w stanie dowiezc Neskę do Warszawy?

Posted

[quote name='Andzike']Ja też mam nadzieję, że zanim Neska do mnie będzie mogła przyjechać to jej właściwy człowiek się po nią zgłosi...
Jutro mój tymczasowicz jedzie do super domu, w niedzielę przyjeżdza Sara z Białej Podlaskiej - daje jej miesiąc na znalezienie domu ;)
więc w najgorszym przypadku Neska posiedzi maxymalnie miesiąc w schronie jeśli oczywiście oddacie mi ją pod opiekę ;)
Nie doczytalam się, więc dopytam
- czy Neska jest wysterylizowana (jeśli nie to czy jest szansa wysterylizowania jej przed ew. przyjazdem do mnie?) Tak
- jak wygląda kwestia szczepień? zaszczepiona,odrobaczona,odpchlona
- DT jest oczywiście bezpłatny jeśli chodzi o karmę, głaski i spanie w łóżku, ale w przypadku leczenia i wizyt u weta będę prosić o pomoc rozumiem
- czy jesteście w stanie dowiezc Neskę do Warszawy?
badzie cięzko ale moze cos się zrobi:)