fiorsteinbock Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Witaj Leni :) Neska wazy okolo 13-15 kg, jest do kolana. Quote
giselle4 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 leni356 napisał(a):Dziewczyny, ile ona waży? dzwoniła pani która chce adoptować małą kudłatą suczkę, ma już w domu samca goldena, łagodny. Mieszka w Jeleniej G., jeśli Neska jest małej wielkości to podeślę pani Leni moz eto ta sama kobieta... to juz 2 pani pytajaca o Neske...poczekaj malutka....jeszcze troszke :) Quote
giselle4 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Nesia,teraz Twoja czas na domek:) Quote
giselle4 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Nesko poczekaj do wiosny....bedzie dobrze Quote
giselle4 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 fochu napisał(a):Grażynko jakieś zapytania o Neskę? marwa cisza....:(;9:( Quote
giselle4 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Nesia,moje serce krwawi ze Ty jeszcze siedzisz w schronie:( Quote
fochu Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 giselle4 napisał(a):marwa cisza....:(;9:( tak mi przykro :( taka śliczna dziewczyna i nikt jej nie chce Quote
giselle4 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 podniose i zaprosze http://www.dogomania.pl/threads/202982-Nero-brat-blizniak-Bazylka-to-powinno-wystarczyc-za-rekomendacje-anioł?p=16381417#post16381417 Quote
giselle4 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 na pierwsza dziewczynko Edi,musza byc nowe ,dobre fotki bo inaczej marny jej los:( Quote
Andzike Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Widziałam ją na psydoadopcji.pl stamtąd często jest odzew... Niesamowicie mi się podoba, mój typ Nelkowaty ... W tym tygodniu mam nadzieję wypchnąć swojego tymczasowicza do domu, zaraz po nim przyjedzie kolejny... Nie chcę robić zamieszania, ale mogę wpisać Neskę "na listę" o ile wcześniej nie znajdzie domu, czego jej życzę z całego serca. BDT w Warszawie - dajcie znać czy Was to interesuje. Jakby co na pw mogę przesłać linki do moich poprzednich tymczasów ;) Quote
fiorsteinbock Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Witaj Andzike, kazda opcja wyrwania psa ze schronu nas interesuje :) Gisellko, chodz poczytaj! Quote
giselle4 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 ...jestem i wiesz co niech ona juz znajdzie człowieka bo ja całkiem posiwieje... to wspaniały psiak i siedzi w schronie... Quote
Andzike Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ja też mam nadzieję, że zanim Neska do mnie będzie mogła przyjechać to jej właściwy człowiek się po nią zgłosi... Jutro mój tymczasowicz jedzie do super domu, w niedzielę przyjeżdza Sara z Białej Podlaskiej - daje jej miesiąc na znalezienie domu ;) więc w najgorszym przypadku Neska posiedzi maxymalnie miesiąc w schronie jeśli oczywiście oddacie mi ją pod opiekę ;) Nie doczytalam się, więc dopytam - czy Neska jest wysterylizowana (jeśli nie to czy jest szansa wysterylizowania jej przed ew. przyjazdem do mnie?) - jak wygląda kwestia szczepień? - DT jest oczywiście bezpłatny jeśli chodzi o karmę, głaski i spanie w łóżku, ale w przypadku leczenia i wizyt u weta będę prosić o pomoc - czy jesteście w stanie dowiezc Neskę do Warszawy? Quote
giselle4 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='Andzike']Ja też mam nadzieję, że zanim Neska do mnie będzie mogła przyjechać to jej właściwy człowiek się po nią zgłosi... Jutro mój tymczasowicz jedzie do super domu, w niedzielę przyjeżdza Sara z Białej Podlaskiej - daje jej miesiąc na znalezienie domu ;) więc w najgorszym przypadku Neska posiedzi maxymalnie miesiąc w schronie jeśli oczywiście oddacie mi ją pod opiekę ;) Nie doczytalam się, więc dopytam - czy Neska jest wysterylizowana (jeśli nie to czy jest szansa wysterylizowania jej przed ew. przyjazdem do mnie?) Tak - jak wygląda kwestia szczepień? zaszczepiona,odrobaczona,odpchlona - DT jest oczywiście bezpłatny jeśli chodzi o karmę, głaski i spanie w łóżku, ale w przypadku leczenia i wizyt u weta będę prosić o pomoc rozumiem - czy jesteście w stanie dowiezc Neskę do Warszawy? badzie cięzko ale moze cos się zrobi:) Quote
fiorsteinbock Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Zagladam i podnosze. A jak sprawa z dt, aktualna? Quote
giselle4 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Zagladam i podnosze. A jak sprawa z dt, aktualna? ponoc tak...:) Quote
Andzike Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Zagladam i podnosze. A jak sprawa z dt, aktualna? Z mojej strony jak najbardziej :) dzisiaj przyjechała do nas Sara z Białej Podlaskiej - im szybciej pójdzie do domu, tym szybciej Neska będzie się wylegiwać na narozniku ;) http://www.dogomania.pl/threads/193042-Bia%C5%82a-Podlaska.Delikatna-wra%C5%BCliwa-Sara-wci%C4%85%C5%BC-czeka-...Mo%C5%BCe-na-Ciebie... Quote
fiorsteinbock Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Trzymamy zatem kciuki za adopcje Sary :) Piekna jak i nasza Nesia! Domek musi sie szybko znaleźć :) Quote
fiorsteinbock Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Tez taki uroczy szorsciuszek:cool3: Andzike, to przypadek czy zakochana jestes w szorstkich i akurat takie trafiaja na DT? Quote
Andzike Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Obydwie są śliczne i obydwie są "w moim typie" czyli podobne to mojej Nelki :D Quote
Recommended Posts