GreenEvil Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 :grab: ide do dolka i pochlipie sobie cichutko w kaciku. :sadCyber: Naprawde nikt nie wie kto jest wolontariuszem na paluchu? Martwie sie o Majeczke.... pozdrawiam GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Ja bardzo się martwię o Majeczkę....i autentycznie wątpię, że jak trafi na Paluch to jej łapa ocaleje...i też w takim razie mam DOSYĆ...wszystkiego.. :flaming: Quote
Ariadna Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 No nie zartujcie dziewczyny, slyszalam kiedys ,napewno slyszalam o wolontariuszkach z Palucha,ale potrafie sobie przypomniec kto to byl..:roll: Quote
malagos Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Na pewno Kryska, Gamoń, chyba Kostek. Reszte moze z mapy dogo? Quote
Ela_and_Krzys Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Majeczka na Paluch? :placz: :placz: :placz: Biedna łapeczka.... Nie można tego uniknąc? Quote
shantara Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 O ludziska.... Same złe wieści... Co się dzieje z tymi kierowcami...:mad: No i jeszcze sytuacja Majki... Wydaje mi się, że Morisowa jest lub była wolontariuszem na Paluchu, ale mogę się mylić... Quote
Kar0la Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Z tego co kojarzę to na Paluchu działają Gamoń, Morisowa i chyba Tanitka. Quote
Aga_Mazury Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Mamy zdjęcia maleńkiej sunieczki o aromatycznym imieniu Vanilia :) Quote
Aga_Mazury Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 komunikat o stanie zdrowia...za momenciki dwa.... jak zwykle szukamy właściciela..... Quote
Kar0la Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Agnieszko zgadnij kogo mi ta suczka przypomina:cool3:, no może nie jest taka okrąglutka i jest młodsza, ale.... Quote
GreenEvil Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 :lol: Jak ja zobaczylam to od razu pomyslalam: o Klusia a Ty tu co? :evil_lol: pzdr GreenEvil Quote
Kar0la Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Dokładnie. :evil_lol: A myślałam, że tylko ja mam omamy.;) Quote
Aga_Mazury Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Nie mam siły..........POMOCYYYYY dla Vanilii !!!!!!!!!!!!!! " Komunikat! Środa 16.08.2006 r. – godz. 16.45 Przeprowadzone badanie kliniczne oraz wykonane badania dodatkowe ( USG, RTG) pozwoliły ustalić, że suczka posiada liczne guzy nowotworowe gruczołu mlekowego oraz wykazuje objawy wodobrzusza i wodopiersia będące prawdopodobnie konsekwencją uogólnionej choroby nowotworowej. Potrącenie przez samochód było niegroźne, pozostawiło nieznaczną kulawiznę kończyny miednicznej. Suczka powinna być poddana leczeniu, natomiast nie wymaga hospitalizacji. Ze względu na przepełnienie szpitala lecznicy Psi Los zwracam się z gorącą prośbą do Przyjaciół Zwierząt o znalezienie dla tej suczki nowego odpowiedzialnego Opiekuna. W lecznicy Psi Los przetrzymamy suczkę przez 48 godzin, jeśli nie znajdzie domu, zmuszeni będziemy oddać ją do schroniska dla bezdomnych zwierząt." Quote
Aga_Mazury Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Kar0la napisał(a):Agnieszko zgadnij kogo mi ta suczka przypomina:cool3:, no może nie jest taka okrąglutka i jest młodsza, ale.... Karola, Green...nie chciałam nic pisać...bo pomyślałam, że z tej tęskonoty to już wszędzie ją widzę.....;) Quote
GreenEvil Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 :grab: Dobijcie mnie.... pzdr GreenEvil Quote
Ela_and_Krzys Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Dramat, ktoś musiał biedną chorą sunieczkę wyrzucić :( Skąd wziąć tyle domków? Quote
Aga_Mazury Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Dwie wiadomości ode mnie......... Majka już jest na Paluchu......i jest mi cholernie przykro...niesamowicie... Vanilia...jest szansa, że jednak się zgubiła, ale ciiiiiii....nie zapeszajmy.... Quote
Aga_Mazury Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Klusiu moja.....trzymam kciuki.. :happy1: Quote
Oliwka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 na spotkaniu w wawie w sprawie Ognika pani Bedkowska obiecala ze przyjrzy sie dzialalnosci SM- byla juz mowa o podobnych przypadkach, kiedy to Straz Miejska odmowila pomocy. teraz podobno mialo to ulec zmianie- tzn. straznicy mieli jakies szkolenia aby efektywniej pomagac zwierzetom.... widac po raz kolejny, skonczylo sie tylko na mowieniu.... bo kogo tak naprawde to obchodzi............ Quote
Kora Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Oliwka, tak dla formalnosci zlecenia zalogom wszystkim wydaje dyzurny pod 986. Natomiast jesli chodzi o Majke jak ja dzis zobaczylam na Paluchu to mi sie nogi ugiely i cisnienie mi skoczylo z tego wszystkiego zapomnialam zapisac jej numer ewidencyjny! Sunia jest na szpitalu bedzie jutro na konsultacji w ktorejs z klinik:roll: ! Quote
Tweety Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 piękne zagęszczenie zrobiło się w Psim Losie. Odkąd Ritula zagościła, same psie panny pojawiają się. Quote
GreenEvil Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Kora']Oliwka, tak dla formalnosci zlecenia zalogom wszystkim wydaje dyzurny pod 986. Natomiast jesli chodzi o Majke jak ja dzis zobaczylam na Paluchu to mi sie nogi ugiely i cisnienie mi skoczylo z tego wszystkiego zapomnialam zapisac jej numer ewidencyjny! Sunia jest na szpitalu bedzie jutro na konsultacji w ktorejs z klinik:roll: ! Kora, bywasz na Paluchu? Mozesz miec nad nia piecze? Za 2 tyg sprobujemy ja wycignac jakos. pzdr GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Vanilia....Ty chyba wiedziałaś, że Ciotka Aga ma słabośc do takich suniek ;)...nie mogę przestać o Tobie myśleć,,,, Quote
Oliwka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 kora, oczywiscie, ze pani Bedkowska nie odbiera tel ale ktos musi tym zarzadzac, musi przeciez funkcjonowac jakis system udzielania pomocy,,,,i ktos musi sie tym wreszcie zająć. nie mozna bez przerwy zwalac odpowiedzialnosci na kogos innego- a bo to nie ma informacji, bo notatnik z waznymi informacjami zabrany na wakcaje(kora , Greenevil i olesiab-wiecie o czym mowie)- ktos przeciez jest odpowiedzialny za funkcjonowanie tego systemu. a jesli nie umie tego opanowac to po co tam siedzi..... ile jeszcze potrzeba tych tragedii aby urzednicy przestali byc tak okrutnie obojetni i wreszcie ruszyli swoje tylki....... Quote
Recommended Posts