giselle4 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Jusia&Szila napisał(a):a gdzie on teraz przebywa? w sensie miejscowosci? bo ludzie z allegro sie dopytuja skad go mozna odebrac!!! Pytaja o mozliwosc przywiezienia go w okolice Slaska... Wysylam Ci maila Gisuniu. moze moze cos z tego bedzie... Jusia, miejscowosc Siekierczyn koło Zgorzelca:) Quote
wieso Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 jakie cudo z niego, wszystko na dobrej drodze.... Quote
gala777 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Witam "ludzie ze slaska" to chyba m.in. ja :) faktycznie najwiekszym problemem jest dla mnie transport... ale poprosilam rowniez o dodatkowe informacje o piesku dotyczace jego nastawienia do dzieci i do innych czworonoznych kudlatych kumpli... za kilka dni bede dzwonic znowu w tej sprawie :) bede wdzieczna jesli tu na forum moge rowniez przeczytac dodatkowe informacje o Quote
Jusia&Szila Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 gala777 napisał(a):...... o Skitku mialo byc :) Czytaj! Czytaj! Czlowieku ze Slaska :) :) :) Pytaj Giselki naszej i dziewczyn z hoteliku! Moze uda im sie szybko sprawdzic jaki Skitek jest dla dzieci i zwierzatek innych :) Bo transport jak Giselka pisala jakos sie pewnie zorganizuje :) :) :) Quote
gala777 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dopiero teraz przeczytałam cały wątek od dechy do dechy... Zdjęcia sa wspaniałe........ ta mordeczka kochana......... po prostu nie da się nie zakochać :) Quote
giselle4 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Jusia&Szila napisał(a):Czytaj! Czytaj! Czlowieku ze Slaska :) :) :) Pytaj Giselki naszej i dziewczyn z hoteliku! Moze uda im sie szybko sprawdzic jaki Skitek jest dla dzieci i zwierzatek innych :) Bo transport jak Giselka pisala jakos sie pewnie zorganizuje :) :) :) Rozmawialam z pania super dom,super warunki i super rodzina..... teraz tylko Zuzia sprawdzi jak reaguje na małe dziewczynki i czy jest posłuszny czy zaskoczony nie zrobi nic złego..to najwazniejsze ...przepraszam ze mnie dzisiaj nie było ale bylam na sprawie Dobrocina,,szanownego pana S,,:angryy: jak taki dom dostanie to ja oszaleje:) Quote
giselle4 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Jusia&Sila -50zł fiorsteinbock-20zł fochu-20zł cioteczki dziekuje za wplaty juz w pierwszym poscie dogo tak muli ze nie moge nic napisac:( Quote
giselle4 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Skitek,aniołku na pierwsza.... Jak bedzie wszystko ok. to z Edytka bedziemy szukac transportu moze Nikus pomoze...:) je wierze ze bedzie wszystko ok...:0 troche ciebie poznałam w schronie ale zbyt mało Quote
mari23 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 giselle4 napisał(a):Rozmawialam z pania super dom,super warunki i super rodzina..... teraz tylko Zuzia sprawdzi jak reaguje na małe dziewczynki i czy jest posłuszny czy zaskoczony nie zrobi nic złego..to najwazniejsze ...przepraszam ze mnie dzisiaj nie było ale bylam na sprawie Dobrocina,,szanownego pana S,,:angryy: jak taki dom dostanie to ja oszaleje:) trzymam kciuki - mocno!!!! a jak pan S...... ("brzydkie" dokończenia dozwolone) dostanie wysoki wyrok - wszystkie oszalejemy! Quote
giselle4 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='mari23']trzymam kciuki - mocno!!!! a jak pan S...... ("brzydkie" dokończenia dozwolone) dostanie wysoki wyrok - wszystkie oszalejemy![/QUOTE] MAM NADZIEJE ze trafi do piekła ludzkiego a tam dadza jemu posmakowac okrucienstwa wiezienie to nie bułka z masłem:( Z rozmowy z sołtysem ,dziewczynami z EkoStrazy i innymi swiadkami ...bedzie siedział Quote
giselle4 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='paulinken']A ja nie dostałam nr konta.[/QUOTE] juz kochanie wysylam :) Quote
giselle4 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 SORRY TO WATEK Skitka to na pierwsza maluszku:) Quote
Edi100 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ojjjjjjjjjjjj to mocno zaciskamy zeby się z domkiem udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuziaM Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja nie mam na razie zadnej mozliwosci sprawdzenia na dzieci, bo takowe u nas rzadko bywaja. Ale co do innych ludzi, ktorzy sa dla Skitka obcy, to niuniek podchodzi, jak go wolaja, ale bez radosci. Za to mnie wita zawsze jak szaleniec .... macha ogonkiem, skacze i sie wspina, a jak go glaszcze, to lapie zabkami za rece. I to moze stanowic jedyny problem, bo dziecko moze sie tego przestraszyc. Chociaz Skicio robi to delikatnie. Taki ma sposob na okazywanie radosci. Trzymam tez kciuki za dobry domek. Kupki jeszcze sie nie unormowaly, ale juz czeka z zalatwianiem na spacerek. Dostaje Esseliv Forte - to na wspomozenie watroby. Odrobaczylam go lekiem o nazwie Dolpac. Quote
zuziaM Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ach ... co do innych zwierzakow, to bardzo tolerancyjny jest. Podchodzi do suczek bez leku i sie wita. Do psow rowniez nie wykazuje agresji. Uwielbia glaskanie po brzusiu ...... Jaki byl szczesliwy !!! Quote
giselle4 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='zuziaM']Ach ... co do innych zwierzakow, to bardzo tolerancyjny jest. Podchodzi do suczek bez leku i sie wita. Do psow rowniez nie wykazuje agresji. Uwielbia glaskanie po brzusiu ...... Jaki byl szczesliwy !!![/QUOTE] mowiłam pani o tym łapaniu zabkami on łapal mnie za brode wiec niczego nie ukrywam.... on nie robi tego ze złosci tylko chyba tak okazuje radosc..... natomiast Jasi nie ,,gryzł,, wcale,nawet jak dawała jemu buziaki:) Quote
giselle4 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Zuziu dziekuje za wszystko prosze podaj jeszcze ta namiary na puszki:) i pisz ile jestesmy winni za kuracje:) Quote
fiorsteinbock Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Nie bylo mnie kilka dni, a u takie wiadomosci! Skitku, jakis ty kochaniutki i przymilny. Kochasz ludzi, nie boisz sie - potrzebujesz tylko czasu bos niesmialy :) Quote
giselle4 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Nie bylo mnie kilka dni, a u takie wiadomosci! Skitku, jakis ty kochaniutki i przymilny. Kochasz ludzi, nie boisz sie - potrzebujesz tylko czasu bos niesmialy :)[/QUOTE] Skitkowi juz dobrze na panienki chodzi i z panienka :) moze jutro Stenia poleci do chaty do Głogowa...czekamy:) Quote
Jusia&Szila Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [QUOTE=giselle4;15676562moze jutro Stenia poleci do chaty do Głogowa...czekamy:) o rany!!! czekamy!!! Quote
fiorsteinbock Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Koszt transportu - 70zł został uregulowany, kaska na koncie :cool3: Dziekuje! Quote
giselle4 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Koszt transportu - 70zł został uregulowany, kaska na koncie :cool3: Dziekuje![/QUOTE] Widzisz Edytko ale mnie to trzeba czasem tasakiem w łeb...stara baba =============== Transport wynosi -100zł ale Krzys Tz fiortsteinbock powiedział ze tez chce miec wkład w Skita i policzyl tylko -70zł tez bardzo dziekujemy Krzysiu...:) Quote
Drzagodha Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Do Głogowa i ja nic nie wiem? :eviltong: Quote
Recommended Posts