fiorsteinbock Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ale teraz już będzie tylko lepiej: Quote
fochu Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 kurczę jaki kochany i przerażony z niego psiak :( dobrze że juz w hoteliku Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 A bysmy nie byli goloslowni :) Od razu do michy! Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Pojadłem, idę lulululu: Cioteczki, na fotkach widac, ze siusiak sie nie chowa. Zobaczymy jak sie sprawa rozwinie, oby podobnie jak u Elika :cool3: Quote
Nadziejka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [FONT=Century Gothic]Jak pieknie dziewczyny :multi:Skiciu na rekach Gisuni i p Jasia:multi:ku drodze do nowego zycia:modla::modla:kobietki alescie piekne sa juhu!Dziekuje ze z wami moge radosc dzielic z nowego zycia Ski:loveu:cia[/FONT] Quote
giselle4 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 SKITKU,pewnie brak ludzi doprowadzał Ciebie do takiej nostalgi teraz juz jest z gorki masz człowieka masz kolezanke i oglaszamy Ciebie intensywnie...ale tez i troche leczymy:) Quote
giselle4 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 A bysmy nie byli goloslowni Od razu do michy! ta fotka jak jesz i ze jesz jest na wage zycia:) Quote
Ploter Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 jejku, dopiero teraz widać jaką on ma piękną głowę!!! będzie z niego cudo:)) Quote
giselle4 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Javena -20zł Justika-40zł oraz Kamila MARTA Z WROCŁAWIA ,BRAK NICKU-20ZŁ bardzo serdecznie dziekuje ..... Quote
fiorsteinbock Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 A jak Skitek, czy dzisiaj znow apetyt dopisywal? Quote
giselle4 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 fiorsteinbock napisał(a):A jak Skitek, czy dzisiaj znow apetyt dopisywal? pewnie tak i pewnie jest szczesliwy:0 Quote
zuziaM Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 I to jak ! To najwiekszy zarlok w tej chwili chyba. Jest kochaniutki. Znow sie dzisiaj wyprzytulal do mnie ile wlezie. Na spacerkach uwielbia szybciutko bardzo maszerowac i obwachiwac wszystkie trawki. I mam wrazenie, ze kupy juz lepsze ..... Quote
giselle4 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 zuziaM napisał(a):I to jak ! To najwiekszy zarlok w tej chwili chyba. Jest kochaniutki. Znow sie dzisiaj wyprzytulal do mnie ile wlezie. Na spacerkach uwielbia szybciutko bardzo maszerowac i obwachiwac wszystkie trawki. I mam wrazenie, ze kupy juz lepsze ..... dziekuje Zuziu ufff ,to troche mi lzej:) Quote
Edi100 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Serce cieszy widok spokoju i troski, ale te oczęta:( Tyle strachu w nich:( Quote
fiorsteinbock Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Edi masz racje, oczka zwierciadlem duszy... Ale dajmy mu czas, bo ufam, ze wkrotce w oczach bedzie sama radosc :) Same wiesci o apetycie wskazuja, ze on czuje sie duzo lepiej. Dzieki Zuziu za relacje. Quote
fochu Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 a jak tam Skitkowy siusiak? Chowa się już czy nadal nie? Miziaki dla chłopaczka :* Quote
giselle4 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 fochu napisał(a):a jak tam Skitkowy siusiak? Chowa się już czy nadal nie? Miziaki dla chłopaczka :* wiadomo o czym tak nprawde fochu mysli:) :) Quote
Jusia&Szila Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 a gdzie on teraz przebywa? w sensie miejscowosci? bo ludzie z allegro sie dopytuja skad go mozna odebrac!!! Pytaja o mozliwosc przywiezienia go w okolice Slaska... Wysylam Ci maila Gisuniu. moze moze cos z tego bedzie... Quote
Piromanka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Jusia&Szila napisał(a):a gdzie on teraz przebywa? w sensie miejscowosci? bo ludzie z allegro sie dopytuja skad go mozna odebrac!!! Pytaja o mozliwosc przywiezienia go w okolice Slaska... Wysylam Ci maila Gisuniu. moze moze cos z tego bedzie... Ojojoj.... Kciuki trzymane cały czas! Quote
Nadziejka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 :modla::thumbs::thumbs:cichuteczko trzymamyyyyyyyyyy Quote
giselle4 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 telefonowała Zuzia siusika sie nareperował,kupka prawie suuper biega ,skacze i całuje Zuzie i na spacerkach jak lokomotywa pcha do przodu:evil_lol: bedzie z niego piesek adopcyjny jak marzenie:) Quote
giselle4 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 telefonowała Zuzia siusika sie nareperował,kupka prawie suuper biega ,skacze i całuje Zuzie i na spacerkach jak lokomotywa pcha do przodu:evil_lol: bedzie z niego piesek adopcyjny ja marzenie:) Quote
giselle4 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Piromanka napisał(a):Ojojoj.... Kciuki trzymane cały czas! Aniu,zawsze pomozemy z transportem:") dziekuje Quote
Recommended Posts