giselle4 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 mail wydaje sie super....ale sprawdzimy i dopiero napiszemy:0 Quote
fiorsteinbock Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Skitek to nie ten chlopak, zeberek juz nie widac, on zrelaksowany z innymi psiakami - qrcze, metamorfoza jakich malo!!! Quote
fiorsteinbock Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Zagladam, zagladam i miziam wieczornym snem :) Quote
zuziaM Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Niunius nadal kocha moje auto. Tylko w nim by siedzial. Musze go zabierac wszedzie, bo sie boje, ze jak wyjade, to pod brama sie przecisnie i za mna poleci. Zreszta Skicio bardzo z tego zadowolony. Leci do auta i wskakuje od razu do srodka, a jak gdzies wysiadam to nie ma najmniejszej ochoty isc ze mna, ale siedzi sobie i czeka na mnie. To psiaczek dla kogos, kto lubilby go miec stale przy sobie. Wspanialy kompan. Quote
fiorsteinbock Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Cioteczki, przepraszam za spam. Mam "noz na gardle" i szukam DT dla bialego, gluchego albinosa: http://www.dogomania.pl/threads/196573-Na-CITO-szukam-DT-dla-g%C5%82uchego-albinosa?p=15748139#post15748139 Zajrzyjcie prosze. Ja nawet nei wiem czy dt kocie sa platne i gdzie szukac :( Quote
giselle4 Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 zuziaM napisał(a):Niunius nadal kocha moje auto. Tylko w nim by siedzial. Musze go zabierac wszedzie, bo sie boje, ze jak wyjade, to pod brama sie przecisnie i za mna poleci. Zreszta Skicio bardzo z tego zadowolony. Leci do auta i wskakuje od razu do srodka, a jak gdzies wysiadam to nie ma najmniejszej ochoty isc ze mna, ale siedzi sobie i czeka na mnie. To psiaczek dla kogos, kto lubilby go miec stale przy sobie. Wspanialy kompan. dziekuje zuziu,trzeba wiecej ogłoszen,kupie troche niech przed zima ma chate:) Quote
fochu Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Skitek to nie ten chlopak, zeberek juz nie widac, on zrelaksowany z innymi psiakami - qrcze, metamorfoza jakich malo!!! Prawda Edytko?? Kurczę jak się patrzy na wcześniejsze zdjęcia tej kupki strachu a teraz-cud zmiana !! :D Quote
zuziaM Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Zaraz ze Skitkiem jedziemy do Niemiec po zakupy puszek dla psiakow. Nie ma paszportu, to go najwyzej mi zarekwiruja na granicy ....... On zawsze cichutko w aucie siedzi, wiec nawet go nikt nie zauwazy ...... A uwielbia jezdzic autem ! Quote
giselle4 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Skitku,Ty podrozniku ale masz fajnie dziekuejmy Zuziu:) Quote
giselle4 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Skitku,moze na Swieta bedziesz w domku:) Quote
fiorsteinbock Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 giselle4 napisał(a):Skitku,moze na Swieta bedziesz w domku:) cos cioteczko wiesz??? :) Quote
giselle4 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 fiorsteinbock napisał(a):cos cioteczko wiesz??? :) pani ta od 4maili chce jego ,jej dzieci juz jego kochaja i sie pytaja kiedy do nich przyjedzie,,ale jeszcze musze sie postarac o wizyte.... bedziemy sie dogadywac telefonicznie ,to szybko poleci ale to jeszcze nie na bank:) ...kciuki mozna trzymac Quote
fiorsteinbock Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Zuziu, wrzuc jakies fotki - bedziemy dorabialy ogloszenia, zeby szybko do domku poszedl. W Azylu czekaja kolejni ewentualni kandydaci do hoteliku :) Quote
Nadziejka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Skitula kochana:multi::B-fly::thumbs:trzymamy te kciukasyyyyyyyyyyy! Quote
Drzagodha Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 A gdzie domek? Bo już się pogubiłam :eviltong: Quote
fiorsteinbock Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 A domek chyba szykuje chate na przyjecie Skita i dlatego w ferworze zadan sie nie odzywa ;) Domek, zaczekamy :) Quote
zuziaM Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 I co Grazynko z domkiem ???? Umowilas sie juz na jakas wizyte ???? Boziu ... juz zimno ... Skiciu juz powinien siedziec na kanapie ..... Quote
fiorsteinbock Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Grazynka ma chwilowo wolne, wiec dopiero jak wroci to cos nam skrobnie :) Skitku na pierwsza! Quote
Drzagodha Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 A wiadomo w jakiej miejscowości dom? Quote
fiorsteinbock Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Drzagodha napisał(a):A wiadomo w jakiej miejscowości dom? Ja niestety nic nie wiem :) Quote
fochu Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 i ja odwiedzam Skitka i trzymam kciuki aby domek się zdecydował no i oczywiście okazał się odpowiedni dla chłopczyka :) Quote
zuziaM Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 To zdjecie z domu .... strasznie grzeczniutki jest. Lezy sobie tylko na poslanku i nigdzie nie lazi. A to z garazu, gdzie sie dokumplowal do suczek W ogrodzie. Skicio lubi nosic pluszaki. Czasami, w napadzie radosci, lapie jakiegos i gna z nim przez caly ogrod, jak oszalaly ! Z kolezanka Dagusia Generalnie bardzo nie lubi aparatu. Zaraz sie kuli, albo ucieka..... Quote
fiorsteinbock Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dzieki za fotki i caluje caaaala ekipe :) Quote
Recommended Posts