giselle4 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 dostalam 20zł od kamala ktoras nawet nie wiedziała ze Skitek jzu w domku ale kiedy chciałam jej odeslac napisała ze ona chce dalej pomagac i abym przelała na innego psiaka wiec pieniazki przeszły na Amorka wstawiłam w pierwszym poscie i wysłałam link do kamali:) Quote
giselle4 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Zuziu ,jeszcze raz dziekuej za Skitka .....i za Babelka teraz za Amorka szukajmy wspolnie domkow to zawsze procentuje:) Quote
zuziaM Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Dzisiaj rozmawialam z pania Skitka. Jest naprawde bardzo szczesliwa, ze ma takiego cudownego piesia. Nachwalic sie go nie moze, a i cala rodzina jest zakochana i nie moga uwierzyc, ze takiego slodkiego maluszka ktos mogl tak zle potraktowac .... Skiciu broi ... ostatnio u babci wlazl na stol i zjadl mieso , ktore bylo na obiad ...... Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 zuziaM napisał(a):Dzisiaj rozmawialam z pania Skitka. Jest naprawde bardzo szczesliwa, ze ma takiego cudownego piesia. Nachwalic sie go nie moze, a i cala rodzina jest zakochana i nie moga uwierzyc, ze takiego slodkiego maluszka ktos mogl tak zle potraktowac .... Skiciu broi ... ostatnio u babci wlazl na stol i zjadl mieso , ktore bylo na obiad ...... Się poczęstował znaczy:) Ale chyba mu wybaczono to foux-pas?;) Quote
giselle4 Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 zuziaM napisał(a):Dzisiaj rozmawialam z pania Skitka. Jest naprawde bardzo szczesliwa, ze ma takiego cudownego piesia. Nachwalic sie go nie moze, a i cala rodzina jest zakochana i nie moga uwierzyc, ze takiego slodkiego maluszka ktos mogl tak zle potraktowac .... Skiciu broi ... ostatnio u babci wlazl na stol i zjadl mieso , ktore bylo na obiad ...... zuziu ,to on jest łobuziak ale sie rozkręcił ale jak raz poposcili nic sie pewnie nie stało:) hihihihi Quote
Recommended Posts