giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Zjadl malutko On wie ze z Jasia nie ma zartow... ale cały czas patrzy w jakis punkt i smutny ,bardzo smutny:( Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Skit, nie odwalaj numerów tylko bierz sie za życie!! Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 cioteczki,na koncie Skita juz 180zł:) dziekujemy.....kto jeszcze pomoze...bo stałych bardzo mało....Skit prosi Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='giselle4']BonaJ dziekuje,jak tylko wejda na konto napisze:0 pieniazki juz na koncie i w pierwszym poscie...dziekujemy:oops: Quote
Edi100 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Mogę tylko trzymać kciuki za biedulka, by szybko jego los się poprawił:( Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Edi100 napisał(a):Mogę tylko trzymać kciuki za biedulka, by szybko jego los się poprawił:( dziekujemy za kciuki:) Quote
carolinascotties Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 ale bida :( musze poszperac za bazarkami.... Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 carolinascotties napisał(a):ale bida :( musze poszperac za bazarkami.... bardzo prosimy i dziekujemy:) Quote
annn Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ja tez kciuki trzymam, tym bardziej ze olbrzymek do mnie nie przyjezdza, bo od razu mu sie staly domek znalazl... wiec teraz kciuki trzymam za obu :lol: tym bardziej ze niedziela juz niedlugo to sie juz musi psince poprawic:lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 O! super annn, ze psiak znalazl dom moze i nasz Skit dojdzie szybko do siebie i domek sie znajdzie :) Quote
annn Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Tez mam nadzieje ze olbrzymek dobrze trafi tylko troche mnie martwi ze tamten domek nie sprawdzony - tylko przez maile sie porozumiewali a piesio az z Berlina... Ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. A Skitek juz wszystkie serducha podbil, wiec mysle ze u niego to tylko kwestia czasu i indywidualnego zajecia sie nim. Nawet ja bylabym gotowa go wziac do siebie na dt jakby bylo wiadomo ze z czytstoscia nie ma problemu, a ja to raczej za olbrzymimi cielaczkami:) A tak na marginesie moze ktos kotka slicznego chce..? Jak maly tygrysek obsypany maka, ciut jasniejszy niz z reklamy whiskasow. Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Nie mamy jak sprawdzic zachowan w domu, psiaki sa z interwencji i nie znamy nawet historii :( A kotka mozeby pooglaszac, taka slicznota szybko znajdzie dom. Widzialam we Wro, w tych wiekszych sklepach zoologicznych, ze ludzie wieszaja ogloszenia. U wetów tez rozwieszaja, na pewno jakis odzew bedzie, o i moze allegro zrobcie. Trzymam kciuki :) Quote
Javena Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Dziewczynki dajcie nr konta.Cos wyskrobię dla biedaka. Deklarowac się nie mogę ,bo nie wydolę;( Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Javena napisał(a):Dziewczynki dajcie nr konta.Cos wyskrobię dla biedaka. Deklarowac się nie mogę ,bo nie wydolę;( Dziekuje Javeno :) Wyslalam na PW nr konta Giselle4 Quote
Javena Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Jutro coś tam wyśle.Jeszcze nie wiem ile ,bo musze na żebry do meża isć.:) Quote
Ploter Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 jejku ale słodziak malutki :(( mogę mu do bazarku dorzucić paczkę moich ciasteczek www.doggiewoogie.pl - cena wywoławcza 14 pln. Tyle na początek :( Quote
BonaJ Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 giselle4 napisał(a):pieniazki juz na koncie i w pierwszym poscie...dziekujemy:oops: Nie ma sprawy:-) Namówiłam mojego Maćka. Jutro przeleje na chłopaka ok 200zł:-) Maciek K. z Krakowa:-) To nasz duecik. Mam nadzieję, że maluchowi szybko powróci dobry nastój. Chwyta za serce, wystarczy go pokazać... i:-) Echhh... wierzę w to, że znajdzie szybko domek:-) Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 BonaJ napisał(a):Nie ma sprawy:-) Namówiłam mojego Maćka. Jutro przeleje na chłopaka ok 200zł:-) Maciek K. z Krakowa:-) To nasz duecik. Mam nadzieję, że maluchowi szybko powróci dobry nastój. Chwyta za serce, wystarczy go pokazać... i:-) Echhh... wierzę w to, że znajdzie szybko domek:-) Kobieto ...bardzo dziekujemy i zapisuje jak tylko na koncie się pojawia ..powiadomie:) taki duet to jak kwartet:) Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='Ploter']jejku ale słodziak malutki :(( mogę mu do bazarku dorzucić paczkę moich ciasteczek www.doggiewoogie.pl - cena wywoławcza 14 pln. Tyle na początek :( bardzo dziekujemy wszystko przyjmujemy:) Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 to jeszcze podniose przed snem:) i do jutra maluszku Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='Ploter']jejku ale słodziak malutki :(( mogę mu do bazarku dorzucić paczkę moich ciasteczek www.doggiewoogie.pl - cena wywoławcza 14 pln. Tyle na początek :( A ja widzialam zdjecia na stronce. Jestem pod wrazeniem pomocnika :) Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 wieso napisał(a):ja tez cos wyskrobie....dobranoc.... Wiesiu,juz wyskrobalas aniołku:) Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Edytko pilnuj SKITA ,ja ide spec...papapap Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Pilnuje, pilnuje :) Jutro mam do poludnia czas, moze pojedziemy zobaczyc jak chlopak sobie radzi? Quote
Recommended Posts