Jump to content
Dogomania

Skit,mam chate ,siostre i brata...wszystkim serdecznei dziekuje za szczescie.

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez kciuki trzymam, tym bardziej ze olbrzymek do mnie nie przyjezdza, bo od razu mu sie staly domek znalazl... wiec teraz kciuki trzymam za obu :lol: tym bardziej ze niedziela juz niedlugo to sie juz musi psince poprawic:lol:

Posted

Tez mam nadzieje ze olbrzymek dobrze trafi tylko troche mnie martwi ze tamten domek nie sprawdzony - tylko przez maile sie porozumiewali a piesio az z Berlina... Ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
A Skitek juz wszystkie serducha podbil, wiec mysle ze u niego to tylko kwestia czasu i indywidualnego zajecia sie nim. Nawet ja bylabym gotowa go wziac do siebie na dt jakby bylo wiadomo ze z czytstoscia nie ma problemu, a ja to raczej za olbrzymimi cielaczkami:)
A tak na marginesie moze ktos kotka slicznego chce..? Jak maly tygrysek obsypany maka, ciut jasniejszy niz z reklamy whiskasow.

Posted

Nie mamy jak sprawdzic zachowan w domu, psiaki sa z interwencji i nie znamy nawet historii :(

A kotka mozeby pooglaszac, taka slicznota szybko znajdzie dom. Widzialam we Wro, w tych wiekszych sklepach zoologicznych, ze ludzie wieszaja ogloszenia.
U wetów tez rozwieszaja, na pewno jakis odzew bedzie, o i moze allegro zrobcie. Trzymam kciuki :)

Posted

giselle4 napisał(a):
pieniazki juz na koncie i w pierwszym poscie...dziekujemy:oops:

Nie ma sprawy:-)
Namówiłam mojego Maćka.
Jutro przeleje na chłopaka ok 200zł:-)
Maciek K. z Krakowa:-) To nasz duecik.
Mam nadzieję, że maluchowi szybko powróci dobry nastój. Chwyta za serce, wystarczy go pokazać... i:-) Echhh... wierzę w to, że znajdzie szybko domek:-)

Posted

BonaJ napisał(a):
Nie ma sprawy:-)
Namówiłam mojego Maćka.
Jutro przeleje na chłopaka ok 200zł:-)
Maciek K. z Krakowa:-) To nasz duecik.
Mam nadzieję, że maluchowi szybko powróci dobry nastój. Chwyta za serce, wystarczy go pokazać... i:-) Echhh... wierzę w to, że znajdzie szybko domek:-)

Kobieto ...bardzo dziekujemy i zapisuje
jak tylko na koncie się pojawia ..powiadomie:)
taki duet to jak kwartet:)