giselle4 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Dziekuje pani Małgosi CH,nastepan wpłata-50zl dla chlopaka juz wszystko uzupełniam :) Quote
zuziaM Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Dziekuje bardzo za pomoc. Igiel i strzykawek nie potrzebuje, na szczescie. Ubranko zostalo po mojej starowince Puni, ktora byla u mnie 3 miesiace ..... oddana po 16 latach do schronu przez pania .... Ale juz jest na Skicia za ciasne ..... pod paszkami go pije ..... Doskonale sobie zreszta radzi bez niego... grubasek juz jest. Quote
giselle4 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='zuziaM']Dziekuje bardzo za pomoc. Igiel i strzykawek nie potrzebuje, na szczescie. Ubranko zostalo po mojej starowince Puni, ktora byla u mnie 3 miesiace ..... oddana po 16 latach do schronu przez pania .... Ale juz jest na Skicia za ciasne ..... pod paszkami go pije ..... Doskonale sobie zreszta radzi bez niego... grubasek juz jest.[/QUOTE] trzeba wymyslic jakis sweterek:) Dziekuje Zuziu ,grube jest piekne jak Skicio:) Quote
fiorsteinbock Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Zrobiłam allegro Skitkowi: [URL]http://allegro.pl/skit-ale-nie-utwor-muzyczny-i1359055042.html[/URL] Domku, prosze odezwij sie!!! :modla: Quote
fochu Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Zrobiłam allegro Skitkowi: [URL]http://allegro.pl/skit-ale-nie-utwor-muzyczny-i1359055042.html[/URL] Domku, prosze odezwij sie!!! :modla:[/QUOTE] allegro powaliło mnie na kolana! domek musi się znaleźć! Quote
giselle4 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='fochu']allegro powaliło mnie na kolana! domek musi się znaleźć![/QUOTE] mnie tez....domku zatelefonuje...juz Swieta:) Quote
giselle4 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='carolinascotties']piekna aukcja...[/QUOTE] piekni ludzie piekny pies Quote
giselle4 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Paulinken dziekuje za wpłate:) czekamy na domek Skitka:) Quote
giselle4 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 poszukuje malego kubraka lub sweterka dla Skitrka Quote
paulinken Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Piękne allegro! Ktoś musi się w nim zakochać! I jeszcze tak a propos tekstu: pies nigdy nie zawiedzie :) Quote
zuziaM Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Grazynko ... STOKROTNE DZIEKI ZA PODKLADY DLA GABCI !!!!!!!! Jestes kochana !!!!!! Skicius jest teraz biedniutki .... dwie sunie u nas maja cieczki , a pancia niedobra nie pozwala im sie razem ze Skitkiem pobawic .... Quote
giselle4 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 zuziaM napisał(a):Grazynko ... STOKROTNE DZIEKI ZA PODKLADY DLA GABCI !!!!!!!! Jestes kochana !!!!!! Skicius jest teraz biedniutki .... dwie sunie u nas maja cieczki , a pancia niedobra nie pozwala im sie razem ze Skitkiem pobawic .... Zuziu przestan.... biedny SKICIO..ALE TA ZUZIA beeeee:) Quote
fiorsteinbock Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Skitku, jak mozna tak jajeczka meczyc, biedactwo :) Quote
giselle4 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 gdzies w domu mam forme na kubraczek tylko troche czasu potrzebuje:evil_lol: Quote
zuziaM Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Czy widzialyscie, ze polikwidowali wszystkie watki |Hoteli dla psow ????? Podobno to niezgodne z regulaminem i bezplatna reklama ..... nie ma juz mojego watku... jestem wsciekla !!!! Jak i wielu innych.... Mozna o tym poczytac w tych dwoch watkach : http://www.dogomania.pl/threads/1982...ów-hotelowych http://www.dogomania.pl/threads/1979...ot-a-regulamin. Ja tego nie rozumiem ! Quote
zuziaM Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Bardzo potrzebne kciuki, bo jutro jedziemy do Lubania do mojej znajomej, ktorej pracownica chcialaby zaadoptowac malego pieska. Oczywiscie zaproponowalam Skicia i jutro pojedziemy sie przedstawic osobiscie, bo zdjecie wyslalam zaraz po telefonie. To naprawde swietna osoba. Spotykalysmy sie czesto u weterynarza, kiedy przyjezdzala z kotkiem na kroplowki i pieskiem swojej pracodawczyni ( wlasnie mojej znajomej ) na zastrzyki i chyba masaze, bo mial polamana lapke. Tu wazne tez jest, ze Skiciu bardzo lubi jezdzic autem. Ona podrozuje i moglby wszedzie jezdzic z pania, jak ze mna teraz. Trzymac kciuki !!!!! Bardzo mocno !!!!! Na wszelki wypadek zabieram ksiazeczke Skicia i umowe adopcyjna..... Quote
Edi100 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 justika napisał(a):No to trzymamy kciuki:) Bardzo mocno trzymamy!!!!!!!!!!!!!!! Quote
giselle4 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 zuziaM napisał(a):Bardzo potrzebne kciuki, bo jutro jedziemy do Lubania do mojej znajomej, ktorej pracownica chcialaby zaadoptowac malego pieska. Oczywiscie zaproponowalam Skicia i jutro pojedziemy sie przedstawic osobiscie, bo zdjecie wyslalam zaraz po telefonie. To naprawde swietna osoba. Spotykalysmy sie czesto u weterynarza, kiedy przyjezdzala z kotkiem na kroplowki i pieskiem swojej pracodawczyni ( wlasnie mojej znajomej ) na zastrzyki i chyba masaze, bo mial polamana lapke. Tu wazne tez jest, ze Skiciu bardzo lubi jezdzic autem. Ona podrozuje i moglby wszedzie jezdzic z pania, jak ze mna teraz. Trzymac kciuki !!!!! Bardzo mocno !!!!! Na wszelki wypadek zabieram ksiazeczke Skicia i umowe adopcyjna..... kciuki trzymane...a co do usuniecia wątkow to szkoda ale my znamy na Ciebie namiary..... i dziekujemy Quote
giselle4 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Piromanko,jak pieniazki beda na koncie napisze:) Quote
Piromanka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 giselle4 napisał(a):Piromanko,jak pieniazki beda na koncie napisze:) Dziękuję! Kciuki bardzo mocno zaciśnięte!!! Quote
giselle4 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Dziekuje Piromanko PIENIAZKI NA KONCIE I W PIERWSZYM POSCIE:) Quote
fiorsteinbock Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Trzymamy kciuki, Gosiu czy wiesz jak minela nocka w nowym domku? Skitek skradnie serce, mam nadzieje - chyba, ze zakochal sie w Gosiu i po chłopie :) Quote
zuziaM Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Trzymamy kciuki, Gosiu czy wiesz jak minela nocka w nowym domku? Skitek skradnie serce, mam nadzieje - chyba, ze zakochal sie w Gosiu i po chłopie :) No wlasnie jestem po rozmowie z moja znajoma. Skiciu rano ze swoja pania przyjechal do pracy na 10. Maja z nim troszke problemu, bo wczoraj przedobrzyli i przekarmili niunka. Na dokladke dostal miecho z kurczaka nogi .... no i rozwolnienie meczylo cala noc. Jego pani z nim 4 x w nocy wychodzila. Nabrudzil na lozku nawet ..... Ale biedaczek sie meczyl pewnie i nie wytrzymal .... Teraz dostal wegiel i miejmy nadzieje, ze mu przejdzie. A dzisiaj juz dostanie mniej jedzenia ( chociaz rano juz sie znow najadl z miseczek ich psiaka i kotkow ). Teraz juz go maja pilnowac i dawac mu mniej i tylko 2 x dziennie i to nie samo mieso, ale z makaronikiem, jak jadl u nas. Powiedzialam, ze niestety to zupelnie normalne przy kazdej niemal adopcji, bo zmiana diety natychmiast sie tak objawia. Bede dzisiaj lub jutro u nich, to porozmawiam jeszcze na ten temat. Miejmy nadzieje, ze te niedogodnosci nie zraza pani ...... Skiciowi sie naprawde nalezy dobry domek i taki ma, ale wiecie, jak to czasem bywa .... Bedzie teraz weckend, to wtedy juz moze Skiciowi sie wszystko unormuje, jak bedzie w domku z pania, bez wyjazdow. Quote
Recommended Posts