Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zrobiłam aktualizację finansów Mordki.
Na dziś dług w hotelu wynosi 540zł.

Wpłacę dziś 100zł. (tym samym zredukuję dług do 440) To wszystko co mogę dać w tym miesiącu.

Bardzo proszę o wsparcie. :modla::modla::modla:
Wiem, że to grudzień, ale może parę osób wysupła po 15zł (za 1 dobę w hotelu) ;)

Posted

[quote name='Trop']zrobiłam aktualizację finansów Mordki.
Na dziś dług w hotelu wynosi 540zł.

Wpłacę dziś 100zł. (tym samym zredukuję dług do 440) To wszystko co mogę dać w tym miesiącu.

Bardzo proszę o wsparcie. :modla::modla::modla:
Wiem, że to grudzień, ale może parę osób wysupła po 15zł (za 1 dobę w hotelu) ;)

Trop, jestem w stanie wpłacić 40 zł dla Mordki. Tylko gdzie, na które konto - AFN?

Posted

noemik napisał(a):
Trop, jestem w stanie wpłacić 40 zł dla Mordki. Tylko gdzie, na które konto - AFN?

super :) może przelej bezpośrednio na konto Pana Tomka, ale proszę daj znać jak już przelejesz, żebym mogła uaktualnić finanse Mordki na pierwszej stronie wątku

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Ja też w tym tygodniu dorzucę...

fajnie :loveu: tylko daj znać jak już przelejesz, żebym mogła uaktualnić finanse :)

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Boksie też przeleją pieniążki. Zaraz podyskutuje ile. Mam nadzieje, że 300 zł damy radę.

bardzo się cieszę :loveu: Dajcie znać :)

ja już przelałam 100zł ze swojej strony

Posted

U Mordki też był Mikołaj - dostała gryzaczek -kółeczko ringowe, którym może sie bawic w boksie. Jednak koziołek to jej ulubiona zabaweczka ..........
Morda może iśc w każdej chwili do adopcji , ale zeby jej szukać tego odpowiedzialnego domu trzeba uregulować jej sytuację chodzi mi o zrzeczenie sie Mordzi przez jej poprzednich właścicieli .To zrzeczenie ma ...... NO WŁAŚNIE KTO ?????Zrzeczenie powinno być przekazane osobie, która sie Mordą zajmuje / dba o pokrycie kosztów jej pobytu w hotelu, szczepienia . Powinno ono jak najszybciej znależć się albo w rekach Trop, albo w hotelu u p. Tomka dołączone do książeczki zdrowia Mordy.
Czy możecie mnie oświecić u kogo jest to "mityczne już" zrzeczenie ?????
Chyba , że ono wogóle nie istnieje !!!!!!, ale wtedy na jakiej zasadzie została Mordzia zabrana??? Zaangażowałam sie w pomoc temu psu (bądź co bądź ma cos z boksera;) ) i chciałabym miec jasność sytuacji , a nie tylko czytać tu , że wciąż Trop prosi o zrzeczenie i ............ głucha cisza !!!!!!

Posted

Trop napisał(a):
super :) może przelej bezpośrednio na konto Pana Tomka, ale proszę daj znać jak już przelejesz, żebym mogła uaktualnić finanse Mordki na pierwszej stronie wątku

konto pana Tomka, hmm, a wyślesz mi pw z numerem konta, bo do pana Tomka to jeszcze nic nie wysyłałam...:roll:

Posted

Jak miłe, że do Mordy też mikołaj przyszedł! Bo przecież Mordzia, to bardzo grzeczna sunieczka.

Z tym zrzeczeniem to jak widać, nie wesoła sprawa:( A nie da się jeszcze raz go załatwić z właścicielem? Biedna Mordeczka:(

Posted

Mordkę od właścicieli byłych odbierała Frotka. Niedawno, na łamach tego wątku napisała, że zrzeczenie jest albo u Xenii albo u Frotki. Prosiłam Frotkę o znalezienie go lub podanie mi nr tel do Xenii, żebym mogła zadzwonić do niej i sprawdzić, czy go nie ma.

Nie uzyskałam żadnej odpowiedzi. Czekam na nią cierpliwie. Zrzeczenie na prawdę jest potrzebne. Proszę ponownie o zrzeczenie, Frotko! :)

Posted

[quote name='Trop']Mordkę od właścicieli byłych odbierała Frotka. Niedawno, na łamach tego wątku napisała, że zrzeczenie jest albo u Xenii albo u Frotki. Prosiłam Frotkę o znalezienie go lub podanie mi nr tel do Xenii, żebym mogła zadzwonić do niej i sprawdzić, czy go nie ma.

Nie uzyskałam żadnej odpowiedzi. Czekam na nią cierpliwie. Zrzeczenie na prawdę jest potrzebne. Proszę ponownie o zrzeczenie, Frotko! :)

Czytałam... Ale skoro to zrzeczenie jest gdzieś za granicą, to może łatwiej je jeszcze raz załatwić...

Posted

black_sheep, wystaw proszę Mordkę po raz kolejny :)

Zmień może zdjęcie główne i tytuł, dzięki :) Może zamieścisz zdjęcie Mordki z jej ulubionym koziolkiem ?;)

Posted

Trop napisał(a):
black_sheep, wystaw proszę Mordkę po raz kolejny :)

Zmień może zdjęcie główne i tytuł, dzięki :) Może zamieścisz zdjęcie Mordki z jej ulubionym koziolkiem ?;)

Właśnie ostatnio zmieniłam pierwsze zdjęcie, żeby ludzie zagladali, Ci co już widzieli, to teraz zmienie tytuł:) Jakieś sugestie????????????

Dobry pomysł, dam zdjęcie z zabawką, jest super!