Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten wspaniały cudny psiak został porzucony w hotelu. Jego Państwo po prostu zapomnieli go odebrać; jest w hotelu k/Wieliczki od. 07.03.2006. To naprawdę cudny, łagodny, wspaniały, wesoły przyjaciel. Szukamy mu domu, może być domek z ogrodem, może być mieszkanie - pies mieszkał w mieszkaniu. Jest duży, ok. 50 kg.

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się, że załozyłas mu wątek. To nie pierwsza sprawa tego typu. Czarek którego na szczęście udało się wydac przez program "Kundel" też został zostawiony w hotelu....trzy psy pana Tomka to rezultat bezwzględności włascicieli, którzy się po nie nie zgłosili .....

Posted

joaneczka napisał(a):
Jak to zapomnieli odebrać?:angryy:

No właśnie, jak to??? Normalnie. Zamiast tydzień, jest już 4 miesiące. A "państwo" nie odbierają telefonów; nie ma ich pod wskazanym zdresem, tak... po prostu.

Posted

Pies jest pieszczochem , jest zdrowy ( ma książeczkę) , ładnie chodzi na smyczy , jest ogromny , swojego pana obroni samym wyglądem, trzeba pomóc panu Tomkowi znaleźć mu dom , bo pan Tomek zawsze nam pomaga.

Posted

Może do Wyborczej Patia? tak znalał dom Simba., wiele osób które czyta tę gazetę ma domy z ogrodem...ja może postaram się napisac dzisiaj tekst o nim na allegro, tylko prosze namiary Patia na Ciebie, ok?

Posted

rzadko mi się zdarza mieć negatywne, złe myśli o ludziach
ale zło wyrządzone innym wraca i do tych zapominalskich właścicieli też wróci - może na starość dzieci o nich zapomną

pies cudny
(tylko chyba wyczesać by go warto)

Posted

Na czesanie juz nie starczyło mi czasu , spieszyłam się ze zdjęciami , bo robiło się ciemno.
Jak już Aga wspomniała , to nie pierwszy przypadek porzucenia psa w hoteliku ale chyba piąty czy szósty.:shake:

Posted

To z pewnoscią młody pies - 2-3 letni tak sądzę z wyglądu i zachowania.