mar.gajko Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ten wspaniały cudny psiak został porzucony w hotelu. Jego Państwo po prostu zapomnieli go odebrać; jest w hotelu k/Wieliczki od. 07.03.2006. To naprawdę cudny, łagodny, wspaniały, wesoły przyjaciel. Szukamy mu domu, może być domek z ogrodem, może być mieszkanie - pies mieszkał w mieszkaniu. Jest duży, ok. 50 kg. Quote
ewa_m Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Dokladnie o to samo chcialam zapytac. To jest chore:angryy: :angryy: :angryy: Quote
AgaG Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Cieszę się, że załozyłas mu wątek. To nie pierwsza sprawa tego typu. Czarek którego na szczęście udało się wydac przez program "Kundel" też został zostawiony w hotelu....trzy psy pana Tomka to rezultat bezwzględności włascicieli, którzy się po nie nie zgłosili ..... Quote
mar.gajko Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 joaneczka napisał(a):Jak to zapomnieli odebrać?:angryy: No właśnie, jak to??? Normalnie. Zamiast tydzień, jest już 4 miesiące. A "państwo" nie odbierają telefonów; nie ma ich pod wskazanym zdresem, tak... po prostu. Quote
masienka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 I z pewnoscia maja poczucie, ze dobrze zrobili bo nie oddali do schronu ani w lesie nie przywiazali:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Patia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Pies jest pieszczochem , jest zdrowy ( ma książeczkę) , ładnie chodzi na smyczy , jest ogromny , swojego pana obroni samym wyglądem, trzeba pomóc panu Tomkowi znaleźć mu dom , bo pan Tomek zawsze nam pomaga. Quote
AgaG Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Może do Wyborczej Patia? tak znalał dom Simba., wiele osób które czyta tę gazetę ma domy z ogrodem...ja może postaram się napisac dzisiaj tekst o nim na allegro, tylko prosze namiary Patia na Ciebie, ok? Quote
Patia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Aga już Ci przesyłam wszystkie dane na pw. mam jeszcze zdjęcia chłopaka: Quote
Patia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Birint na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115240016 Ogłosiłam go też na zwierzakach w Krakowie , widziałam , że Mar.Gajko ogłasza go też na stronie Amicusa. Z Wyborczą to dobry pomysł , bo sporo ludzi dzwoniło pytać o kaukaza i nie tylko on znalazł dom po ogłoszeniu w Wyborczej ale też podobny bardzo, ogromny pies z gliwickiego schroniska. Quote
irma Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 rzadko mi się zdarza mieć negatywne, złe myśli o ludziach ale zło wyrządzone innym wraca i do tych zapominalskich właścicieli też wróci - może na starość dzieci o nich zapomną pies cudny (tylko chyba wyczesać by go warto) Quote
Patia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Na czesanie juz nie starczyło mi czasu , spieszyłam się ze zdjęciami , bo robiło się ciemno. Jak już Aga wspomniała , to nie pierwszy przypadek porzucenia psa w hoteliku ale chyba piąty czy szósty.:shake: Quote
kiwi Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 wszyscy sasiedzi pana tomka maja od niego psy, birint jest ogromny.. naprawde wielki pies! zajmuje pol boksu Quote
AgaG Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 To z pewnoscią młody pies - 2-3 letni tak sądzę z wyglądu i zachowania. Quote
.Ania. Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Pies jest na prawdę piękny. I ogromny. Mnie trochę przypomina owczarka środkowoazjatyckiego, tylko że z uszami i ogonem Quote
AlmaMater Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Taki pies to moje marzenie. Tylko gdzie ja bym go pomieściła? :roll: Quote
rybon36 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 azjata to to nie jest, bo za wysoko i zbyt benkowaty ale podoba mi się a jak z tarnsportem do wawy, jak z kotami, przedstawię jego kandydaturę Quote
black sheep Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Świetny psiorek, wielgachny, takiego wielgachnego zawsze chcialam ( a trafił sie kurdupelek;)) Napewno znajdzie domek:) Quote
Patia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Mar.Gajko mam zapytanie z Allegro , jak Birint dogaduje sie z kotami? Wiesz moze? A wiek , napisałam 5 lat ? Quote
niufa Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Patia'] Ależ piękny pies.:-o :loveu: Coś niesamowitego aby takie cudo i do tego grzeczne porzucić.:angryy: Quote
mar.gajko Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Co do kotów to nie wiem, ale to fajne łagodne psisko. Ma dokladnie 5 lat. Widziałam książeczkę. I on mieszkał w mieszkaniu w bloku, więc ta opcja jest też możliwa. Quote
Patia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Mar.Gajko , osoba zainteresowana ma kota , może pan Tomek coś wie. Quote
Recommended Posts