Jagienka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 co za baba... :shake: no i co teraz?? zrzeczenia pewnie nie podpisze, zabrać go nie zabierze... :cool1: Quote
mar.gajko Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Jagienka napisał(a):co za baba... :shake: no i co teraz?? zrzeczenia pewnie nie podpisze, zabrać go nie zabierze... :cool1: W tym problem, rozmawiałyśmy z nią "ona go kocha nad życie" "to jedyne światło w jej życiu". Ostatnio "jechała" ale miała problemy w Banku i nie mogła wypłacić pieniędzy, no i zamilkła...:shake: Quote
Brucio Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 a czy to niekwalifikuje sie jako porzucenie? zostawili go w marcu jesli sie nie myle (?) no to dzieki Bogu mamy juz grudzien co daje 9 miesiecy -no bez przesady !,jak mozna twierdzic ze sie "kocha psa nad zycie " i zostawic go na tyle czasu co za "ludzie" ,:mad:. Ale co dalej jak go nie odbiora ? bedzie tak siedzial w nieskonczonosc ? zgroza .. Quote
black sheep Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ludzie są czasem naprawde dziwni... Quote
Jagienka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 mar.gajko napisał(a):W tym problem, rozmawiałyśmy z nią "ona go kocha nad życie" "to jedyne światło w jej życiu". Ostatnio "jechała" ale miała problemy w Banku i nie mogła wypłacić pieniędzy, no i zamilkła...:shake: skoro ona go kocha nad życie to ciekawa jestem co my czujemy do swoich psów, gdy rozstanie na kilka godzin boli, a łóżko bez nich jest jakby..... niepełne :roll: Quote
kiwi Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 siedzi... ale biorac pod uwage ze jego pani nie moze bez niego zyc, to jej egzystencja jest watpliwa... Quote
Brucio Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 katastrofa :shake: jak mozna robic cos takiego swojemu psu ??? ale ciekawa jestem czy nie ma jakiegos sposobu (zgodnie z prawem oczywiscie ) zeby psiaka zatrzymac za dlug hotelowy albo jakos tak ?(zakladam ze "pani" nie placi ?) Quote
Patia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Właściciele Birinta doprowadzili pana Tomka do rozpaczy . Tu już nie chodzi o pieniądze , choć pan Tomek karmi ( Birint jest ogromny i zjada niemało) i leczy psa nie dostając na to ani grosza ale o to , że pies cierpi tęskniąc . Wystawiam Birinta znów na Allegro , Aga , Camara , może zmieści się w Dzienniku lub Wyborczej , on już tak długo czeka:-( Quote
AniaB Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Birint jest pięknym psem:loveu: Duzy futrzaczek... Patia, ale co mozna bedzie zrobić, gdy ktos bedzie chętny na Birinta, a sytuacja nadal bedzie nieuregulowana...:-( Quote
aisaK Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Birint...szuka dobre domku, który już nigdy go nie zostawi i nie pozwoli na ból rozstania... Quote
mar.gajko Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Patia, bierz pod uwagę, przy ewentualnych chętnych :), że Birint źle zosi facetów obcych; kobiety uwielbia w zasadzie wszytskie; ale do faceta się musi przekonać,a trwa to chwilę; z obcymi od razu się konfrontuje, wygląda to nieciekawie i wymaga "stalowych nerwów". Quote
mar.gajko Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Przedwczoraj z Luizą wykoncypowałyśmy super lokal dla Birincika; ponieważ chłodno i przymrozki a ta bida nie mieści się w hotelowych budach - nawet jak włazi to coś mu wystaje i taki połamany cały; więc pomyślałyśmy, pokombinowały i skręciłyśmy dla niego wielką budę! Z płyty osb i styropianikiem; była zrobiona niby dla Pajutów; ale oklazała się zła - za duża. Więc powolutku, kręcąc śrubokrętami, pasując w myśl zasady "zrób to sam" postawiłyśmy budę, nawaliłyśmy słomy i przenisłyśmy Birincika. Jesu!!, jak wlazł, jak się kokosił jak z westchnieniem zakopał się w słomce i zaległ tylko kawał futerka widać było. Coś mu sie zrobiło w tylną łapkę, kuleje i nie chodzi na niej; zobaczymy jeszcze dziś i jak dalej tak jest to trzeba będzie wezwać weta i :) utrzymać słonko przy badaniu - ale to już p. Tomek, sobie go potrzyma :). Quote
mar.gajko Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Patia, jakiś odzew z Allegro był?? Quote
Patia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Jeszcze nie , bo dopiero wystawiłam , czy moze tak być? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=162810185 Quote
black sheep Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Patia pięknie:) A ty masz nowe konto? Patia oglądałam inne twoje aukcje. Niepotrzebnie płacisz tyle za zdjęcia. Umiesz wstawiać na forum, to przecież tak samo możesz wstawiać na aukcje. Quote
Patia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Mam nowe konto , bo tamto było z mężem i on co chwilę mdlał jak widział rachunki ;) A na co mi chłop co co chwilę słabuje:razz: Quote
black sheep Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Chłopy to wogóle są, eh szkoda gadać;) Patia, ale umiesz wstawiać fotki na forum prawda? Tak samo możesz wstawić na allegro i nic za nie nie płacisz, a możesz dać ile chcesz. Jak nie wiesz jak, to Ci pomoge. Za aukcje Ci wyjdzie zamiast np 1zł to zapłacisz 30 gr. Quote
black sheep Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A za pomocą czego wstawiasz? Ja fotosika, nie wiem jak jest gdzie indziej, ale na allegro wstawiasz "bezpośredni link do zdjęć" i od razu je widzisz. Tam też jest taki znaczek, "wstaw obrazek" tylko tak nie pisze, jest tak jak tu, jakiś kwadracik. Mam nadzieje że zrozumiałaś coś, i już nie będziesz dużo płacić za aukcje:) Quote
black sheep Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Czekam na niższy rachunek;) Mi też grozili zablokowaniem konta. Tzn. dostałam już list, że mi zablokowali, ale debile nie zrobili tego;) Więc byłam zmuszona uregulować rachunki:( A tymczasem Birincik do góry! Quote
kiwi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 hahaha a ile razy wam wyslali ponaglenie ze sprzedadza wasz dlug do firmy windykacyjnej :lol: ?? mnie juz dwukrotnie :lol: poleconym za potwierdzeniem odbioru a wyslal mi ze spzredadza dlug w wysokosci 14 zl :lol: wiecej zaplacili za wyslanie tego listu :) Quote
Recommended Posts