Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka napisał(a):
co za baba... :shake: no i co teraz?? zrzeczenia pewnie nie podpisze, zabrać go nie zabierze... :cool1:

W tym problem, rozmawiałyśmy z nią "ona go kocha nad życie" "to jedyne światło w jej życiu". Ostatnio "jechała" ale miała problemy w Banku i nie mogła wypłacić pieniędzy, no i zamilkła...:shake:

Posted

a czy to niekwalifikuje sie jako porzucenie? zostawili go w marcu jesli sie nie myle (?) no to dzieki Bogu mamy juz grudzien co daje 9 miesiecy -no bez przesady !,jak mozna twierdzic ze sie "kocha psa nad zycie " i zostawic go na tyle czasu co za "ludzie" ,:mad:. Ale co dalej jak go nie odbiora ? bedzie tak siedzial w nieskonczonosc ? zgroza ..

• 2 weeks later...
Posted

mar.gajko napisał(a):
W tym problem, rozmawiałyśmy z nią "ona go kocha nad życie" "to jedyne światło w jej życiu". Ostatnio "jechała" ale miała problemy w Banku i nie mogła wypłacić pieniędzy, no i zamilkła...:shake:

skoro ona go kocha nad życie to ciekawa jestem co my czujemy do swoich psów, gdy rozstanie na kilka godzin boli, a łóżko bez nich jest jakby..... niepełne :roll:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

katastrofa :shake: jak mozna robic cos takiego swojemu psu ??? ale ciekawa jestem czy nie ma jakiegos sposobu (zgodnie z prawem oczywiscie ) zeby psiaka zatrzymac za dlug hotelowy albo jakos tak ?(zakladam ze "pani" nie placi ?)

• 2 weeks later...
Posted

Właściciele Birinta doprowadzili pana Tomka do rozpaczy . Tu już nie chodzi o pieniądze , choć pan Tomek karmi ( Birint jest ogromny i zjada niemało) i leczy psa nie dostając na to ani grosza ale o to , że pies cierpi tęskniąc .
Wystawiam Birinta znów na Allegro , Aga , Camara , może zmieści się w Dzienniku lub Wyborczej , on już tak długo czeka:-(

Posted

Birint jest pięknym psem:loveu:
Duzy futrzaczek...

Patia, ale co mozna bedzie zrobić, gdy ktos bedzie chętny na Birinta, a sytuacja nadal bedzie nieuregulowana...:-(

Posted

Patia, bierz pod uwagę, przy ewentualnych chętnych :), że Birint źle zosi facetów obcych; kobiety uwielbia w zasadzie wszytskie; ale do faceta się musi przekonać,a trwa to chwilę; z obcymi od razu się konfrontuje, wygląda to nieciekawie i wymaga "stalowych nerwów".

Posted

Przedwczoraj z Luizą wykoncypowałyśmy super lokal dla Birincika; ponieważ chłodno i przymrozki a ta bida nie mieści się w hotelowych budach - nawet jak włazi to coś mu wystaje i taki połamany cały; więc pomyślałyśmy, pokombinowały i skręciłyśmy dla niego wielką budę! Z płyty osb i styropianikiem; była zrobiona niby dla Pajutów; ale oklazała się zła - za duża. Więc powolutku, kręcąc śrubokrętami, pasując w myśl zasady "zrób to sam" postawiłyśmy budę, nawaliłyśmy słomy i przenisłyśmy Birincika. Jesu!!, jak wlazł, jak się kokosił jak z westchnieniem zakopał się w słomce i zaległ tylko kawał futerka widać było.
Coś mu sie zrobiło w tylną łapkę, kuleje i nie chodzi na niej; zobaczymy jeszcze dziś i jak dalej tak jest to trzeba będzie wezwać weta i :) utrzymać słonko przy badaniu - ale to już p. Tomek, sobie go potrzyma :).

Posted

Chłopy to wogóle są, eh szkoda gadać;)
Patia, ale umiesz wstawiać fotki na forum prawda? Tak samo możesz wstawić na allegro i nic za nie nie płacisz, a możesz dać ile chcesz. Jak nie wiesz jak, to Ci pomoge. Za aukcje Ci wyjdzie zamiast np 1zł to zapłacisz 30 gr.

Posted

A za pomocą czego wstawiasz? Ja fotosika, nie wiem jak jest gdzie indziej, ale na allegro wstawiasz "bezpośredni link do zdjęć" i od razu je widzisz. Tam też jest taki znaczek, "wstaw obrazek" tylko tak nie pisze, jest tak jak tu, jakiś kwadracik. Mam nadzieje że zrozumiałaś coś, i już nie będziesz dużo płacić za aukcje:)

Posted

Czekam na niższy rachunek;) Mi też grozili zablokowaniem konta. Tzn. dostałam już list, że mi zablokowali, ale debile nie zrobili tego;) Więc byłam zmuszona uregulować rachunki:(

A tymczasem Birincik do góry!

Posted

hahaha a ile razy wam wyslali ponaglenie ze sprzedadza wasz dlug do firmy windykacyjnej :lol: ??
mnie juz dwukrotnie :lol:
poleconym za potwierdzeniem odbioru
a wyslal mi ze spzredadza dlug w wysokosci 14 zl :lol:
wiecej zaplacili za wyslanie tego listu :)