mar.gajko Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Nie sądzę żeby był mordercą kotów, czy czegokolwiek. Owszem trochę pogonić, tak dla zabawy... Ale nie ma instynktów łowieckich, więc powinien się przyzwyczaić do kotów. Quote
black sheep Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Patia napisał(a):Mar.Gajko , osoba zainteresowana ma kota , może pan Tomek coś wie. Osoba zainteresowana? Jak to ładnie brzmi:):):) Quote
Camara Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Czy coś już wiadomo z tym zainteresowanym? Bo jeżeli nie, to dam Birinta do poniedziałkowej GW - jutro wysyłam ogłoszenia, to w razie czego szybciutko dajcie znać, ok? Tekst taki jak na allegro, ale do kogo podać telefon? Quote
Patia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Camara , jeszcze nic się nie wykluło , tel moze byc mój , ja jeszcze jestem w przyszłym tygodniu , dziękuję:loveu: Quote
Camara Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 no to super - dam telefon do Patrycji :p Jakby coś wyszło dobrego z tym chętnym - to dajcie znać (tak do 20-tej). Wstawię inna bidę. Quote
Patia Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Dzis dzwoniły dwie osoby z ogłoszenia w Wyborczej Camara - dziekuję bardzo za ogłoszenie). Jeden z domków w Jordanowie bardzo fajny , dom z ogrodem , państwo mają pieska ze schroniska i kota , nie wiem czy Birint dogada się z drugim psem. Drugi domek zapowiedział przyjazd do hotelu. Zobaczymy Quote
AgaG Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 JAKBY BYŁO WIĘCEJ DOMKÓW TO MOŻE TE CÓRECZKI BOKSERKI DAŁOBY SIĘ WYADOPTOWAĆ (NO NIE MÓWIĄC O CAŁYM REGIMENCIE PSIAKOW W HOTELU):loveu: Quote
mar.gajko Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Pokażemy w hotelu, wszytsko co mamy najlepszego. Na początek Birinta a potem to już wszytsko jak leci. Quote
Patia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Właśnie Mar.gajko , ja od razu wspomniałam żeby przyjechać , bo piesków jest sporo i jak nie Birint to inny moze się spodobać. Ta pani z Jordanowa bardzo fajna w rozmowie , tak myślałam o Grappie dla niej (gdyby Birint nie zgadzał się z psami) bo to domek z ogrodem , pani wyrozumiała , kocha zwierzaki a bardzo by chciała dużego psa. Quote
black sheep Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 o tak Grapka musi miec kogos wyrozumialego i kochajace, a jest cudna, fajnie by bylo ją miec blisko siebie, chetnie bym ją znienacka odwiedziła;) Quote
AlmaMater Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Co słychać u tego przystojniaka? Bierze go ktoś? Quote
Patia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Na razie nie , dwie osoby wstępnie chętne , czekam aż się odezwą. Quote
AlmaMater Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Od dwóch tygodni nikt nie pisze, co się dzieje z tym psem. Quote
black sheep Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 nie mart się, moze poprostu nie mają czasu cioteczki. Quote
AgaG Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 patia jest chyba na urlopie a amicusów które jeżdza do hotelu widac nie ma na dogo...tak więc trzeba czekac na wieści. Quote
jotpeg Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 pewnie nadal czeka w hotelu, bo na stronie amicusow stale szuka domu... Quote
AgaG Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pies nadal czeka w hotelu. Polecam go komu mogę, wysyłałam ostatnio foty jego i arta kilku osobom - bez rezultatu. :-( :-( Quote
mar.gajko Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Birincik dalej czeka, a idzie zima - bud na jego rozmiar ... nie ma. Już nie wiem co z nim zrobić, to takie kochane psisko. Quote
Recommended Posts