Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie sądzę żeby był mordercą kotów, czy czegokolwiek. Owszem trochę pogonić, tak dla zabawy... Ale nie ma instynktów łowieckich, więc powinien się przyzwyczaić do kotów.

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy coś już wiadomo z tym zainteresowanym?
Bo jeżeli nie, to dam Birinta do poniedziałkowej GW - jutro wysyłam ogłoszenia, to w razie czego szybciutko dajcie znać, ok?
Tekst taki jak na allegro, ale do kogo podać telefon?

Posted

Dzis dzwoniły dwie osoby z ogłoszenia w Wyborczej Camara - dziekuję bardzo za ogłoszenie).
Jeden z domków w Jordanowie bardzo fajny , dom z ogrodem , państwo mają pieska ze schroniska i kota , nie wiem czy Birint dogada się z drugim psem.
Drugi domek zapowiedział przyjazd do hotelu.
Zobaczymy

Posted

JAKBY BYŁO WIĘCEJ DOMKÓW TO MOŻE TE CÓRECZKI BOKSERKI DAŁOBY SIĘ WYADOPTOWAĆ (NO NIE MÓWIĄC O CAŁYM REGIMENCIE PSIAKOW W HOTELU):loveu:

Posted

Właśnie Mar.gajko , ja od razu wspomniałam żeby przyjechać , bo piesków jest sporo i jak nie Birint to inny moze się spodobać.
Ta pani z Jordanowa bardzo fajna w rozmowie , tak myślałam o Grappie dla niej (gdyby Birint nie zgadzał się z psami) bo to domek z ogrodem , pani wyrozumiała , kocha zwierzaki a bardzo by chciała dużego psa.

Posted

patia jest chyba na urlopie a amicusów które jeżdza do hotelu widac nie ma na dogo...tak więc trzeba czekac na wieści.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Pies nadal czeka w hotelu. Polecam go komu mogę, wysyłałam ostatnio foty jego i arta kilku osobom - bez rezultatu. :-( :-(