Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam że tak późno dzisiaj.
Wiadomości nie są złe. Domek dobry, z niewielką wiedzą o psiakach, ale ludzie bardzo w porządku. Nie ma dramatu.
Leda zachowuje się bardzo przyzwoicie, jej niektóre zachowania wynikają z niewiedzy domowników o naturze psów. Nellyduży ma olbrzymie doświadczenie w pracy z psiakami i jej dzisiejsza wizyta była bardzo owocna :lol:
Jest olbrzymia więź pomiędzy p.Andrzejem i Ledą, pozwala jej na wszystko, jest w niej zakochany, a ona w nim.
P.Martyna ma również bardzo dobre relacje z suczką, tylko jej mąż nigdy nie miał psa. chce za wszelką cenę przekonać suczkę do siebie i to jak najszybciej. Edytka dzisiaj popracowała z nimi ponad godzinę i zaoferowała im pomoc, kiedy będą tego potrzebowali.
Zadzwoniłam do nich i już wiedzą na co muszą zwracać uwagę. Nie chcą na razie psiego psychologa, będą pracować według wskazówek Edytki. Są nastawieni optymistycznie, zwrotu z adopcji nie biorą pod uwagę ( przynajmniej na razie)

Serdecznie dziękuję nellyduży za nieopisaną pomoc dla Ledy i dla nas wszystkich :Rose:

Posted

Agula99 napisał(a):
Co nie oznacza, że Leda ma być niegrzeczna, nieee??? ;)

Ale nellyduży mówiła, że Leda zachowuje się bardzo ładnie, nie widziała w jej zachowaniu nic nieprawidłowego dla psa.:lol:
No może...raz. Podobno lekko dziabnęła jakiegoś pana pod sklepem, który zachwycony jej urodą chciał bez pozwolenia ją pogłaskać.:diabloti:

Posted

bianka0 napisał(a):
Ale nellyduży mówiła, że Leda zachowuje się bardzo ładnie, nie widziała w jej zachowaniu nic nieprawidłowego dla psa.:lol:
No może...raz. Podobno lekko dziabnęła jakiegoś pana pod sklepem, który zachwycony jej urodą chciał bez pozwolenia ją pogłaskać.:diabloti:

No właśnie!!! I dlatego trzeba jej powtarzać : Leduniu, bądź grzeczna!!!! :)

Posted

bianka0 napisał(a):
Podobno lekko dziabnęła jakiegoś pana pod sklepem, który zachwycony jej urodą chciał bez pozwolenia ją pogłaskać.:diabloti:

Tylko że chyba każda z nas w takiej sytuacji faceta by ugryzła.

Dzisiaj obiecane są zdjęcia :p

Posted

Czekam, czekam na zdjęcia....., a tu taka wiadomość.
Ale to dobra wiadomość :lol:

[FONT=Lucida Console]Witam serdecznie!!!
Pisze do Pani ponieważ wystąpił mały problem mąż zabrał ze sobą do pracy kartę pamięci z aparatu i aż do soboty nie będę w stanie wysłać Pani zdjęć Leduni.
Ale w zamian obiecuje w sobotę wysłać sporo zdjęć ponieważ jest ich kilka zapisanych ju ż na karcie. Przepraszam za taką sytuacje.
Ledunia zachowuje się bardzo ładnie ciągle chciałaby być przytulana i głaskana. Chociaż wczoraj zaobserwowałam u niej scenę zazdrości ponieważ razem leżałyśmy na łóżku i obudził się Oskarek(mój syn) wiec wstałam i wzięłam go na ręce, a Leda w tym momencie wstała z łózka położyła się na dywanie i nie chciała przez ponad dwie godzinki do mnie przyjść aby ją pogłaskać.
Dopiero jej przeszło jak wyszłam z nią na dworek.
A dziś z samego rana przyszła do łózka i spała razem ze mną i Oskarkiem.
zachowywała się bardzo ostrożnie aby nie dotkną Oskara.
Naprawdę piesek jest super.

Więc tak jak pisałam na początku w sobote od razu po przyjeżdzie męża z pracy siąde i wyśle Pani zdjęcia Leduni. Pozdrawiam serdecznie.
[/FONT]

Więc poczekamy do soboty.
Najważniejsze że Leda jest kochana w swoim domu :loveu:

Posted

Paula95 napisał(a):
Kochaniutka Ledzia! :) Oby tylko teraz tak ładnie zachowywała się w stosunku do męża p. Martyny i będzie super. :)

Dzisiaj znowu mąż p. Martyny przyjeżdża, może Leda już go lepiej przywita.:roll:

Posted

Z zapartym tchem czekałam na upewnienie się, czy Leda zostanie w tym domku. Ale widzę, że spokojnie mogę ją już "wykwaterować" z kącika adopcyjnego na moim blogu :)