Bjuta Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Też już dotarłam. Dziękujemy wszystkim za trzymanie kciuków! Alicjo witaj w gronie wariatów! :) :) Kora czipowanie zniosła nad wyraz mężnie (jak zobaczyłam, jaka to gruba igła, to mnie bolało w jej imieniu...) Potem szybko wtuliła się w Szejlo i przespała sobie całą drogę. Potem wysiedliśmy pod lasem z widokiem na góry i zalew, zrobiłam jeszcze 3 fotki - Łukasz już do nas machał i aparat odmówił posłuszeństwa... Ale nie bijcie, bo miałam też kamerę, tyle że na filmik, to trzeba będzie poczekać. Korę przywitał Nataniel (lat 5) i 3 psiaki dogomaniackie. 2 podrośnięte szczeniaki i Uranek. Kora miała ochotę wejść na stół i częstować się marchewkowymi ciasteczkami (pycha!!!!) ale nie daliśmy i wszystkie same zjedliśmy. Wiem, wiem świnie z nas, ale na prawdę były takie dobre... Uranek troszkę molestował Korę, ale ona mu się w końcu odszczeknęła. Kota chciała powąchać, ale kot nie współpracował. Generalnie - Kora była nad wyraz dzielna! Wspominaliśmy z Szejlo jak Dino i Kajtek się bali potwornie w hoteliku. A Kora - bała się ociupinkę... Bardzo fajna z niej jeszcze będzie adopcyjna babka! Kasia i Łukasz wymiziali Korę, Kora dała Łukaszowi łapę i wszyscy byli zadowoleni! :) :) :) A właściwie to szczęśliwi! Quote
Bjuta Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Jakiś pan do mnie macha... Ale tu dziwnie pachnie! Quote
Beatkaa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Super ! I ile zdjęć,jak radośnie na tym wątku się zrobiło :):):) Quote
ALMA2 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Dziękujemy za relację. Zdjęcia fajne. Dla mnie jest wymowne to zdjęcie jak Korunia patrzy przez okno. Powodzenia piesku na nowej drodze.:p Quote
azalia Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Witam Cię Bjuto serdecznie i cieszę się,że szczęsliwie dotarłyście na miejsce,no i Korunia była taka grzeczna,zuch dziewczyna.A Uranek z tego co pamiętam to chyba nie jest wykastrowany,to może do Kory się zalecać.Mam nadzieję,że Kora szybko się zaaklimatyzuje i dogada za stadkiem,a w niedalekiej przyszłości znajdzie swoje prawdziwe miejsce na ziemi.Pozdrawiam! Quote
Bjuta Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Kora to naprawdę super babka! Ale proszę jeszcze trzymać za nią kciuki, bo dziś będzie wielkie kąpanko... Kora! Nie daj się! Przynajmniej sobie porządnie nachlap! :) (Wyobrażacie sobie łazienkę z oknami na las...? Tak się będzie kąpała Kora! A jak!) Quote
Mysia_ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Azalio, witam :loveu: bardzo się ciesze, że w końcu się udało i jesteś tutaj z nami :multi: Wspaniale, że Korunia była taka dzielna :loveu: Jestem bardzo ciekawa jakie będą jej najbliższe dni poza schroniskowym boksem :cool3: A widoki przepiękne... aż zazdroszczę Koruni :evil_lol: Quote
monika55 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Jak świetnie się czyta i ogląda. Udało się.:loveu: Quote
katarzyna09 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Tak,to zdjęcie,kiedy patrzy przez okno jest bardzo ujmujące...Ogromnie się cieszę,ze psinka już wolna! Quote
Akrum Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Super, bardzo się cieszę że Koruni udało się wyrwać ze schronu, po tylu latach w końcu zazna co to domek :) Czy ja też mogę na taki tymczas się załapać?? Taaaakie widoki - bosko :) Quote
Secia Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Koruniu, czarna dziewczynko ale masz piękne widoki za płotem a i spokój też masz no i te zapachy tralalalal całuski w ten mokry, kochany nochalek. Fotki z wolności ślij malutka............ Quote
kasiainat Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Kora wykąpana i wyczesana :-) Nie było najgorzej, najpierw się wystraszyła a po chwili już spokojnie czekała aż się spłukamy i powycieramy ;) Przespała spokojnie całą noc, przed 6 zaczęła dreptać ale nie zdążyliśmy na spacer :p Właśnie śpi po spacerze ale zostawiona sama ( wymiana psów na spacer ) szczekała i wyła. Ale co się jej dziwić, tyle lat miała towarzystwo :lol:. Quote
Bjuta Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 No to ja jeszcze filmik z pierwszego dnia wkleję do kompletu. Porozpieszczamy cioteczki... :) :) :) [video=youtube;Tlmz-aE9Zy0]http://www.youtube.com/watch?v=Tlmz-aE9Zy0[/video] Widać, że na fotkach już o wiele pewniejsza siebie i jaka sierść!!!! Aż widać, że pachnie!!! :) :) :) Quote
Secia Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 qurczaki, Bjuta co ty robisz, pracować nie mogę tylko gapię się w foty i film i ryczę ze szczęścia Quote
monika55 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Rozpieszczaj, rozpieszczaj. Mozna patrzyć bez końca. Nareszcie dom i ludzie przy niej. A ponieważ jest piękna to dom stały szybko znajdzie. Quote
Mysia_ Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ja też chcę mieć takie widoki za oknem! Super filmik... piękne zdjęcia :) Quote
azalia Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Korunia leżąca i te uszka,wygląda cudownie.Jeszcze trochę i się dziewczyna całkiem otworzy w taaaakich warunkach.Aż serce rośnie,że już nie w schronisku....Pozdrawiam serdecznie! Quote
Bjuta Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Mnie najbardziej to zdjęcie cieszy: http://img820.imageshack.us/img820/4976/dsc03202q.jpg Bo jak przyjechaliśmy, to Kasia z Łukaszem myśleli, że ona nie ma ogonka... Aktualne rozliczenia są w drugim poście. Nie opłaciłam jeszcze miesiąca, bo czekam na nr konta Kasi. Quote
bela51 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ciesze sie, ze Kora juz bezpieczna, w hotelu. Choc piekne Beskidy nie dla wszystkich okazały sie szczesliwe. Wybaczcie offa, ale to ważne ! Zajrzyjcie na watek jej imienniczki. http://www.dogomania.pl/threads/189681-Kora-m%C5%82oda-ONka-z-Wielunia-za-TM.-Zgine%C5%82a-otruta-na-g%C3%B3rskim-szlaku-! Quote
ALMA2 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 zapłaciłam dziś swoje skrome 5zł za III, IV, V, VI - 20 zł. Zdjęcia i film bardzo cieszą oko, acha i obroża śliczna, widoki cudo - i ciotki śliczne i mają piękne długie rzęsy.:p Quote
Beatkaa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Fantastycznie ma tam Korusia.Należało się jej po tylu latach :):):) Quote
Szejlo Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 aż serduszko rośnie jak sie to czyta i ogladą ;) należało sie Koreńce, teraz zostanie górskim psem :lol: Quote
Recommended Posts