Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też już dotarłam. Dziękujemy wszystkim za trzymanie kciuków! Alicjo witaj w gronie wariatów! :) :)

Kora czipowanie zniosła nad wyraz mężnie (jak zobaczyłam, jaka to gruba igła, to mnie bolało w jej imieniu...) Potem szybko wtuliła się w Szejlo i przespała sobie całą drogę. Potem wysiedliśmy pod lasem z widokiem na góry i zalew, zrobiłam jeszcze 3 fotki - Łukasz już do nas machał i aparat odmówił posłuszeństwa... Ale nie bijcie, bo miałam też kamerę, tyle że na filmik, to trzeba będzie poczekać.

Korę przywitał Nataniel (lat 5) i 3 psiaki dogomaniackie. 2 podrośnięte szczeniaki i Uranek. Kora miała ochotę wejść na stół i częstować się marchewkowymi ciasteczkami (pycha!!!!) ale nie daliśmy i wszystkie same zjedliśmy. Wiem, wiem świnie z nas, ale na prawdę były takie dobre... Uranek troszkę molestował Korę, ale ona mu się w końcu odszczeknęła. Kota chciała powąchać, ale kot nie współpracował. Generalnie - Kora była nad wyraz dzielna! Wspominaliśmy z Szejlo jak Dino i Kajtek się bali potwornie w hoteliku. A Kora - bała się ociupinkę... Bardzo fajna z niej jeszcze będzie adopcyjna babka!
Kasia i Łukasz wymiziali Korę, Kora dała Łukaszowi łapę i wszyscy byli zadowoleni! :) :) :) A właściwie to szczęśliwi!

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Cię Bjuto serdecznie i cieszę się,że szczęsliwie dotarłyście na miejsce,no i Korunia była taka grzeczna,zuch dziewczyna.A Uranek z tego co pamiętam to chyba nie jest wykastrowany,to może do Kory się zalecać.Mam nadzieję,że Kora szybko się zaaklimatyzuje i dogada za stadkiem,a w niedalekiej przyszłości znajdzie swoje prawdziwe miejsce na ziemi.Pozdrawiam!

Posted

Kora to naprawdę super babka! Ale proszę jeszcze trzymać za nią kciuki, bo dziś będzie wielkie kąpanko... Kora! Nie daj się! Przynajmniej sobie porządnie nachlap! :) (Wyobrażacie sobie łazienkę z oknami na las...? Tak się będzie kąpała Kora! A jak!)

Posted

Azalio, witam :loveu: bardzo się ciesze, że w końcu się udało i jesteś tutaj z nami :multi:

Wspaniale, że Korunia była taka dzielna :loveu: Jestem bardzo ciekawa jakie będą jej najbliższe dni poza schroniskowym boksem :cool3:

A widoki przepiękne... aż zazdroszczę Koruni :evil_lol:

Posted

Super, bardzo się cieszę że Koruni udało się wyrwać ze schronu, po tylu latach w końcu zazna co to domek :)

Czy ja też mogę na taki tymczas się załapać?? Taaaakie widoki - bosko :)

Posted

Koruniu, czarna dziewczynko ale masz piękne widoki za płotem a i spokój też masz no i te zapachy tralalalal całuski w ten mokry, kochany nochalek.

Fotki z wolności ślij malutka............

Posted

Kora wykąpana i wyczesana :-) Nie było najgorzej, najpierw się wystraszyła a po chwili już spokojnie czekała aż się spłukamy i powycieramy ;)
Przespała spokojnie całą noc, przed 6 zaczęła dreptać ale nie zdążyliśmy na spacer :p
Właśnie śpi po spacerze ale zostawiona sama ( wymiana psów na spacer ) szczekała i wyła. Ale co się jej dziwić, tyle lat miała towarzystwo :lol:.

Posted

No to ja jeszcze filmik z pierwszego dnia wkleję do kompletu. Porozpieszczamy cioteczki... :) :) :)

[video=youtube;Tlmz-aE9Zy0]http://www.youtube.com/watch?v=Tlmz-aE9Zy0[/video]

Widać, że na fotkach już o wiele pewniejsza siebie i jaka sierść!!!! Aż widać, że pachnie!!! :) :) :)

Posted

Korunia leżąca i te uszka,wygląda cudownie.Jeszcze trochę i się dziewczyna całkiem otworzy w taaaakich warunkach.Aż serce rośnie,że już nie w schronisku....Pozdrawiam serdecznie!

Posted

zapłaciłam dziś swoje skrome 5zł za III, IV, V, VI - 20 zł.

Zdjęcia i film bardzo cieszą oko,

acha i obroża śliczna, widoki cudo - i ciotki śliczne i mają piękne długie rzęsy.:p