Bjuta Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Na wątku Uranka Korcia załapała się na fotkę :) Dopiero teraz sobie uzmysłowiłam, że nie daliśmy Korze różowej nakładki na obrożę, że jest oznakowana mikroczpipem. Męczyło mnie, czego jej brakuje i już wiem. Quote
azalia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Fajnie Korcia wygląda pod tym drzewem,aż miło patrzeć,że dziewczyna się nie nudzi. Quote
cyga-fryga Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/2050...do-14-kwietnia Quote
Secia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Bjutko co to są te różowe nakładki, oznaczające chipa??? wkleiłąm nowe fotki suni na fb i zaprosiłam wszystkich, którzy byli zapisani na to wydarzenie. Ludziska poprzychodzili, cieszy to. Oczywiśćie zaznaczyłam, że szukamy DS http://www.facebook.com/?tid=1608982235926&sk=inbox#!/event.php?eid=196739477003455 Quote
Bjuta Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 To jest po prostu wściekle różowa, gumowa nakładka na obrożę - z napisem "jestem oznakowany mikroczipem" - ale chwila - przecież na fotce ją widać! Znowu coś pomyliłam... To jest ważne, bo myślę, że nikomu by nie przyszło do głowy sprawdzać czy taki kundelek bury jest oznaczony czipem. Quote
Bjuta Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 KM, która nas tutaj bardzo wspiera - bez jej deklaracji, nie wysłalibyśmy Kory do hoteliku - znalazła teraz staruszka i bardzo prosi o pomoc. Zajrzyjcie, proszę http://www.dogomania.pl/threads/205245-Staruszek-labrador-w-opa%C5%82ach-szukamy-DT-w-okoloicy-Torunia-lub-Bydgoszczy?p=16614871#post16614871 Quote
Secia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 a gdzie takie nakładki są do dostania? super sprawa. Ja dzisiaj oddaje bokserkę na DS miałam ją 4 miesiące u siebie na utuczeniu i doprowadzeniu do ładu i zakochałam się w dziewczynce. No i wczoraj poszłam taki numerk wygrawerować dla niej. Już wisi przy szelkach. Zapłaciłam 40,00 zgroza... Quote
koosiek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Przepraszam za off :oops::oops: 3 msc szczeniak z Konstancina ma dwa dni, potem na resztę życia zawiśnie na łańcuchu:-(:-(:-( Bardzo, bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/205236 Quote
katarzyna09 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Secia napisał(a):a gdzie takie nakładki są do dostania? super sprawa. Ja dzisiaj oddaje bokserkę na DS miałam ją 4 miesiące u siebie na utuczeniu i doprowadzeniu do ładu i zakochałam się w dziewczynce. No i wczoraj poszłam taki numerk wygrawerować dla niej. Już wisi przy szelkach. Zapłaciłam 40,00 zgroza... Witaj Koruniu:) Seciu,ja dostałam nakładkę od weterynarza jak zaczipowałam swoją psinę i ja mam niebieską:razz: Quote
kasiainat Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Bjuta napisał(a): Dopiero teraz sobie uzmysłowiłam, że nie daliśmy Korze różowej nakładki na obrożę, że jest oznakowana mikroczpipem. Męczyło mnie, czego jej brakuje i już wiem. Kora zawsze chodzi w obróżce i nakładce. Na zdjęciu nie ma bo się czesaliśmy i ściągłam jej obróżkę . Słowo że pierwszy i ostatni raz była bez niej ;-) Bjuta napisał(a):Matko, ona wygląda jakby naprawdę chciała polować na kota!!!!!!! No tak to wygląda na zewnątrz. Poluje Kora na koty dopóki uciekają ( a ucieka przed nią nasza młodsza kotka dla zabawy ;-) ), jak się zatrzymają to Kora staje jak wryta i nie wie co ma zrobić ;-) W domu jest ok, chodzi i obwąchuje ale zdarza się np pobudka o 5 rano bo Kora szczeka na kota, który śpi w najlepsze na krześle i w ogóle się nia przejmuje ;-) Quote
Bjuta Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Kaiu, ja się nie czepialam obrózki! (ona u nas chodzila bez niczego przeciez). ;) Tak jakoś wyszlo :oops: Ale to fajnie, ze nie poluje na koty! :loveu: Quote
Mysia_ Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 http://img863.imageshack.us/i/dsc03403f.jpg/ :loveu: piękne miejsca na spacerki :cool3: Quote
Syla Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Sama bym tam połazikowała.Przepiękna okolica.Kurcze, zazdroszczę psom! Quote
Bjuta Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Uaktualniłam post rozliczeniowy, pięknie dziękujemy za pamięć o Korze! :) Kochani, w środę wyjeżdżam służbowo za granicę - wrócę po 5-maja i wtedy dopiero uaktualnię rozliczenia i wyślę Ci Kasiu kolejny przekaz, dobrze? Nie chcę po prostu logować się do banku z hotelowych kafejek. Quote
azalia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Może Korci się przyśniło,że tym razem to kot ją goni i go obszczekała o piątej rano.A jak z apetycikiem u Koruni?Lubi dużo biegać,chodzić czy woli polegiwać? Quote
Talia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Bjuta, a te nakładki gdzie można zamówić/kupić? Quote
Bjuta Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Bladego pojęcia nie mam... Może Mysia wiem, skąd się w schronisku biorą? Quote
Talia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Planuje zachipować moją. Niby ma mnóstwo adresówek, przy każdej obroży, ale najbardziej boję się, że wyjmię głowę z obroży. Szczerze to nie wiem czy dobrym pomysłem jest taki wypaśny hotelik. Wiesz jak wysoko stawiasz poprzeczkę dla nowego domu? Ona w ogóle chce się stamtąd ruszyć? :lol: Quote
kasiainat Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Bjuta napisał(a):Uaktualniłam post rozliczeniowy, pięknie dziękujemy za pamięć o Korze! :) Kochani, w środę wyjeżdżam służbowo za granicę - wrócę po 5-maja i wtedy dopiero uaktualnię rozliczenia i wyślę Ci Kasiu kolejny przekaz, dobrze? Nie chcę po prostu logować się do banku z hotelowych kafejek. Możesz mi przelewać na koniec miesiąca ;-) azalia napisał(a):Może Korci się przyśniło,że tym razem to kot ją goni i go obszczekała o piątej rano.A jak z apetycikiem u Koruni?Lubi dużo biegać,chodzić czy woli polegiwać? Kot jej raczej nie goni ale często zaczepia np. z krzesła ( chyba mysli, że tam go nie dosiegnie ;-) ) Kora ma bardzo fajny apetyt i w zasadzie oprócz suchej karmy to nie grymasi. Jeśli chodzi o ruch to bardzo żywotna sunia i na spacerkach głównie biega i poluje na ptaki :cool3: Natomiast w ogrodzie dużo drepta, chyba taki syndrom schroniskowy jej został. Ostatnio była u nas burza i Kora boi się grzmotów. Ogólnie dość strachliwa jest ( przy głośniejszych odgłosach np. warkot traktoru też wywoluje w niej chęć ucieczki ). Quote
azalia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Dobrze,że korcia ma apetyt,a niech sobie drepta jak lubi. Quote
Recommended Posts