Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Secia napisał(a):
a ja wieczorową porą potwierdzam, że Korunia dostała jednorazową wpłątę w kwocie 120,00 od miłęj Pani z FB :-)
Bjuta poproszę o konto to prześlę razem z moją jednorazową 120,00 + 40,00=170,00

Jednak FB działa :-) :-)

Bardzo dziękuję!!! :loveu: Ja się urwałam z urodzin, zeby zajrzeć na dogo, ale jestem już po 2 kieliszkach dobrego wina, więc konto wolałabym podawać jutro... ;)

Posted

Bjuta napisał(a):
Towarzysz życia... Chyba? Tak?

Ja tak szczerze nie wiedziałam do teraz :eviltong: No ale całe życie się człowiek uczy ;)

Trzymam kciuki za Korunie, już tak niewiele brakuje :lol: Na pewno się uda :lol:

Posted

chyba każda z nas pojawiając się na dogo zastanawiała się jakiś czas co lub kto to TZ :)
ja również jakiś czas się zastanawiałam i głupio mi było pytać, ale w końcu spytałam i się ciotki śmiały :)
dawne czasy :)

Koruniu, wiesz że bym chciała ci pomóc finansowo, ale niestety nie mogę, sama muszę ulokować sunie w DT i nie mam w ogóle deklaracji, a sunia po zabiegu i do kojca wrócić nie może... ah...ale wierzę Koruniu że i tobie się uda i będziesz szczęśliwa, jak Gaspar, Kruk i inne psiaki szczęśliwe już w DS :)

Posted

no pięknie rozwinął się wątek skrótów :-)
Bjutko 120 to brakujące wpłaty za 2 miesiące. Może Korunię już wyciągnąć i zbierać w tzw. międzyczasie ??

Posted

Ja mam nadzieję, że się Koruniu nie obrazisz, że zaproszę w tym miejscu ciocie z twojego wątku, na wątek suni, która została wyrzucona z domu kilka dni przed porodem - ciąża mnoga i miot duży, sunia mała. Ledwo przeżyła. Teraz walczymy, by nie musiała trafić do schroniskowego kojca.
http://www.dogomania.pl/threads/202827-Porzucona-w-ostatnich-dniach-ci%C4%85%C5%BCy-ledwo-prze%C5%BCy%C5%82a.-Teraz-zbiera-na-dalsze-leczenie!!!?p=16365973#post16365973

Posted

Secia napisał(a):
no pięknie rozwinął się wątek skrótów :-)
Bjutko 120 to brakujące wpłaty za 2 miesiące. Może Korunię już wyciągnąć i zbierać w tzw. międzyczasie ??

Seciu - nie przejdzie. Nie z Psitulem... Jak jakiś psiak ma iść do hoteliku, nasza kierowniczka (pozdrawiamy! :) ) przegląda wątek i po prostu wie jaka jest sytuacja. No i nie wydaje. Musi być komplet deklaracji.

Posted

znaczy się trzeba dalej rozsyłać...
Bjutko wpisz poniżej aktualny stan a ja się zapytam Katarzyny09 ile daje na Korcie. Pijemy razem kawkę, bo kupiła zegarek u mnie na bazarku :-)
Jakie są potrzeby Korci tzn na co poszłyby wpłaty dodatkowe?

Posted

Tak myślę, że transport to nie będzie drogi to jet 90 km w jedną stronę czyli pewnie z 60 zł w oba kierunki wyjdzie.
Badanie krwi to się waha, nie wiem ile w Bielsku - ale liczmy tak jak w Katowicach czyli 60 zł.
No i potem - to już nie wiadomo.
Ja mam od KM pierwsze 100 zł.

DEKLARACJE STAŁE (potrzeba ok 300)
20 - Syla
50 - Sabina02
10 - Paulinken
20 - Bjuta
20 - zachary
100 - KM
15 - Jolanta08
.5 - ALMA2

czyli 240 brakuje 60

DEKLARACJE JEDNORAZOWE
coś - Gonia13
coś - Katarzyna09
40 - Secia
120 -
Agnieszka Ł z FB

WPŁYNĘŁO

100 - KM
120 - Agnieszka Ł z FB (na koncie Seci)

Posted

Ja podniosę Korunie - pięknie poprosze o grosik.

I żeby ciotkom było wesoło:megagrin:, a mnie głupio jak nie powiem co... to zapytam, bo choc słyszałam to nie wiem

ON - to Wilk czy on - facet (tylko czemu sie mówi w typie:roll:..w typie wilka czy w typie faceta.:lol:.
A PON - to co pomponiki, no a DON - to już nic nie moge wymysleć:hmmmm:

Posted

[quote name='ALMA2']Ja podniosę Korunie - pięknie poprosze o grosik.

I żeby ciotkom było wesoło:megagrin:, a mnie głupio jak nie powiem co... to zapytam, bo choc słyszałam to nie wiem

ON - to Wilk czy on - facet (tylko czemu sie mówi w typie:roll:..w typie wilka czy w typie faceta.:lol:.
A PON - to co pomponiki, no a DON - to już nic nie moge wymysleć:hmmmm:

ON - Owczarek Niemiecki
DON - Długowłosy Owczarek Niemiecki
PON - Polski Owczarek Nizinny :D