Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisał(a):
ON - Owczarek Niemiecki
DON - Długowłosy Owczarek Niemiecki
PON - Polski Owczarek Nizinny :D

Bardzo dziękuję, teraz już będę wiedziała:p.

i przepraszam właścielki ON-ków, DON-ków i PON-ków:lol:, za niewłaściwe tłumaczenie.

Posted

Mysia_ napisał(a):
Kochani dostaliśmy stałą deklarcje dla Koruniu 60 zł od Pani Alicji Szulc :loveu: która próbuje się zarejestrować na dogomani, ale póki co bezskutecznie :oops:

Usiadłam z wrażenia... Dziękujemy!!!!! To tylko czekamy aż się tymczasowiczka wyprowadzi od Kasi i KONIEC KRAT DLA KORY!!!! Już nigdy, nigdy więcej!!! :) :) :)

Posted

ALMA2 napisał(a):
Bardzo dziękuję, teraz już będę wiedziała:p.

i przepraszam właścielki ON-ków, DON-ków i PON-ków:lol:, za niewłaściwe tłumaczenie.

oj takich skrótów to by sie na dogo znalazło jeszcze kilka ... np CTR - Czarny Terrier Rosyjski :D ... TŻ i FB chyba tłumaczyc nie muszę ? :D

Posted

Malwi napisał(a):
oj takich skrótów to by sie na dogo znalazło jeszcze kilka ... np CTR - Czarny Terrier Rosyjski :D ... TŻ i FB chyba tłumaczyc nie muszę ? :D

CTR - nie słyszałam - dzieki, TZ i FB - to już wcześniej dziewczyny mi powiedziały.:p

Gratulacje dla Was Kochani - szybka akcja - i Kora bedzie w DT:p

Posted

To mamy komplet deklaracji!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Bjuta, dzieki za PM. A czy moge wysylac na Korunie hurtem razem z reszta moich deklarowiczow? Jesli tak, to nastepny przelew jest wyznaczony na poczatek marca i poleci razem z deklaracja Koruni. :)

Posted

No i niech mi teraz nikt nie mowi, ze nie przydalby sie watek na dogo pod tytulem "Encyklopedia Skrótów Dogomanii".... :evil_lol:

Tymbardziej, ze ciagle cos nowego sie pojawia... np. ostatnio widzialam BDT... zakladam, ze to Bezplatny Dom Tymczasowy... :cool3:

...a PM i PW? Dwa rozne skroty, a znaczenie to samo - i masz babo placek! :evil_lol:

Bjutka, ja chyba padne ze smiechu kiedys przez Ciebie! :roflt::roflt::roflt:

Bjuta napisał(a):
DON to pewnie pies w typie Don Juan :roll:

Posted

Sabina02 napisał(a):
To mamy komplet deklaracji!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Bjuta, dzieki za PM. A czy moge wysylac na Korunie hurtem razem z reszta moich deklarowiczow? Jesli tak, to nastepny przelew jest wyznaczony na poczatek marca i poleci razem z deklaracja Koruni. :)

Pewnie, że tak :)

Jolanta08 napisał(a):
Kora, pakuj się dziewczyno :multi::multi::multi: i nigdy nie wracaj za kraty. Jaki miesiąc wpisać w przelewie ?

Marzec. :) (Nawet jeśli pojedzie w lutym, to luty opłacimy z jednorazowych).

Sabina02 napisał(a):
No i niech mi teraz nikt nie mowi, ze nie przydalby sie watek na dogo pod tytulem "Encyklopedia Skrótów Dogomanii".... :evil_lol:

Zacna idea! :)

Posted

trala la trala trala la la ale piękny dzień :-) Mój Czaruś wraca dzisiaj z udanej operacji. Pan doktór skasował bardzo przyzwoicie, Kora ma wreszcie słońce bez krat, słońce świeci w Gdańsku, szef w delegacji, mogę poszaleć na dogo tral la la trala
Bjutko opisz proszę gdzie jedzie Kora. Jak to wygląda? Gdzie będzie mieszkała? domek, kojec???

Posted

Bjuta napisał(a):
Usiadłam z wrażenia... Dziękujemy!!!!! To tylko czekamy aż się tymczasowiczka wyprowadzi od Kasi i KONIEC KRAT DLA KORY!!!! Już nigdy, nigdy więcej!!! :) :) :)

Hurrraaaaa:multi::multi::multi: udało się :cool3: super:multi:

Posted

Nasz panna na nową drogę życia nie wyruszy ze starą obróżką i przetartą smyczą! O nie! Jak Panna Młoda - to wiano się należy, czyż nie?
Szkatułkę na nową drogę życia Kory wypełniła P.B. przelewem na ... 600 zł... :crazyeye: :oops: DZIĘKUJEMY!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Bjuta']Nasz panna na nową drogę życia nie wyruszy ze starą obróżką i przetartą smyczą! O nie! Jak Panna Młoda - to wiano się należy, czyż nie?
Szkatułkę na nową drogę życia Kory wypełniła P.B. przelewem na ... 600 zł... :crazyeye: :oops: DZIĘKUJEMY!!!! :loveu::loveu::loveu:

Ale bajka - to jak wróżka :loveu:z kopciuszka:dog:

Posted

o matko boska zaraz robię odpowiedni wpis na FB Korunia ma kilku wielbicieli wirtualnych Jak bardzo się cieszę porostu niewymownie. Bjutko dziękuję za ciężką pracę na gerontami :-)