ALMA2 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Bjuta napisał(a):DON to pewnie pies w typie Don Juan :roll: :grin: ........ Quote
Mysia_ Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Kochani dostaliśmy stałą deklarcje dla Koruniu 60 zł od Pani Alicji Szulc :loveu: która próbuje się zarejestrować na dogomani, ale póki co bezskutecznie :oops: Quote
ALMA2 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Malwi napisał(a):ON - Owczarek Niemiecki DON - Długowłosy Owczarek Niemiecki PON - Polski Owczarek Nizinny :D Bardzo dziękuję, teraz już będę wiedziała:p. i przepraszam właścielki ON-ków, DON-ków i PON-ków:lol:, za niewłaściwe tłumaczenie. Quote
Bjuta Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Mysia_ napisał(a):Kochani dostaliśmy stałą deklarcje dla Koruniu 60 zł od Pani Alicji Szulc :loveu: która próbuje się zarejestrować na dogomani, ale póki co bezskutecznie :oops: Usiadłam z wrażenia... Dziękujemy!!!!! To tylko czekamy aż się tymczasowiczka wyprowadzi od Kasi i KONIEC KRAT DLA KORY!!!! Już nigdy, nigdy więcej!!! :) :) :) Quote
Malwi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ALMA2 napisał(a):Bardzo dziękuję, teraz już będę wiedziała:p. i przepraszam właścielki ON-ków, DON-ków i PON-ków:lol:, za niewłaściwe tłumaczenie. oj takich skrótów to by sie na dogo znalazło jeszcze kilka ... np CTR - Czarny Terrier Rosyjski :D ... TŻ i FB chyba tłumaczyc nie muszę ? :D Quote
Akrum Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 hurra :) super, to się Kora może zacząć pakować :) A Kora pojedzie do DT czy do hoteliku?? Quote
ALMA2 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Malwi napisał(a):oj takich skrótów to by sie na dogo znalazło jeszcze kilka ... np CTR - Czarny Terrier Rosyjski :D ... TŻ i FB chyba tłumaczyc nie muszę ? :D CTR - nie słyszałam - dzieki, TZ i FB - to już wcześniej dziewczyny mi powiedziały.:p Gratulacje dla Was Kochani - szybka akcja - i Kora bedzie w DT:p Quote
Sabina02 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 To mamy komplet deklaracji!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Bjuta, dzieki za PM. A czy moge wysylac na Korunie hurtem razem z reszta moich deklarowiczow? Jesli tak, to nastepny przelew jest wyznaczony na poczatek marca i poleci razem z deklaracja Koruni. :) Quote
Jolanta08 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Kora, pakuj się dziewczyno :multi::multi::multi: i nigdy nie wracaj za kraty. Jaki miesiąc wpisać w przelewie ? Quote
Beatkaa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Korusiu...ale Ci się udało dziewczynko :):):) Luty jest naprawdę cudownym miesiącem dla psiaków z Psitula. Quote
Sabina02 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No i niech mi teraz nikt nie mowi, ze nie przydalby sie watek na dogo pod tytulem "Encyklopedia Skrótów Dogomanii".... :evil_lol: Tymbardziej, ze ciagle cos nowego sie pojawia... np. ostatnio widzialam BDT... zakladam, ze to Bezplatny Dom Tymczasowy... :cool3: ...a PM i PW? Dwa rozne skroty, a znaczenie to samo - i masz babo placek! :evil_lol: Bjutka, ja chyba padne ze smiechu kiedys przez Ciebie! :roflt::roflt::roflt: Bjuta napisał(a):DON to pewnie pies w typie Don Juan :roll: Quote
Bjuta Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Sabina02 napisał(a):To mamy komplet deklaracji!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Bjuta, dzieki za PM. A czy moge wysylac na Korunie hurtem razem z reszta moich deklarowiczow? Jesli tak, to nastepny przelew jest wyznaczony na poczatek marca i poleci razem z deklaracja Koruni. :) Pewnie, że tak :) Jolanta08 napisał(a):Kora, pakuj się dziewczyno :multi::multi::multi: i nigdy nie wracaj za kraty. Jaki miesiąc wpisać w przelewie ? Marzec. :) (Nawet jeśli pojedzie w lutym, to luty opłacimy z jednorazowych). Sabina02 napisał(a):No i niech mi teraz nikt nie mowi, ze nie przydalby sie watek na dogo pod tytulem "Encyklopedia Skrótów Dogomanii".... :evil_lol: Zacna idea! :) Quote
monika55 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 A mówiłam? Ze musi byc dobrze? Jak sie ciesze.:lol::multi: Co to jest DON.:oops: Tamte już zgłębiłam. Quote
Akrum Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Malwi napisał(a):ON - Owczarek Niemiecki DON - Długowłosy Owczarek Niemiecki PON - Polski Owczarek Nizinny :D tutaj masz wyjaśnienie, co to DON :) Quote
katarzyna09 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Fantastyczna wiadomość :lol: ,sunia wolna!Bjuta,najpózniej w piątek zrobię przelew.Ogromnie się cieszę! Quote
Secia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 trala la trala trala la la ale piękny dzień :-) Mój Czaruś wraca dzisiaj z udanej operacji. Pan doktór skasował bardzo przyzwoicie, Kora ma wreszcie słońce bez krat, słońce świeci w Gdańsku, szef w delegacji, mogę poszaleć na dogo tral la la trala Bjutko opisz proszę gdzie jedzie Kora. Jak to wygląda? Gdzie będzie mieszkała? domek, kojec??? Quote
Bjuta Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 W domu. :) Dlatego warunkiem załapania się do KasiPrzyształ jest akceptowanie dzieci. Niedaleko domu las. Powietrze beskidzkie. Bielsko-Biała. Tu np widać troszkę zdjęć u Kasi. http://www.dogomania.pl/threads/196094-Maja-%C5%9Bliczna-5-miesi%C4%99czna-sunia-kopana-na-ulicy-brakuje-ok.-150z%C5%82-na-hotelik!!!/page10 Quote
ALMA2 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 obejrzałam zdjęcia, warunki fantasyczne, domowe, posłanka, koty, psy - wszyscy razem:loveu: Quote
Secia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 o la boga pięknie ja też tak chcę z centrum w las. Daleko w las.....:-) Quote
Szejlo Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Bjuta napisał(a):Usiadłam z wrażenia... Dziękujemy!!!!! To tylko czekamy aż się tymczasowiczka wyprowadzi od Kasi i KONIEC KRAT DLA KORY!!!! Już nigdy, nigdy więcej!!! :) :) :) Hurrraaaaa:multi::multi::multi: udało się :cool3: super:multi: Quote
Bjuta Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Nasz panna na nową drogę życia nie wyruszy ze starą obróżką i przetartą smyczą! O nie! Jak Panna Młoda - to wiano się należy, czyż nie? Szkatułkę na nową drogę życia Kory wypełniła P.B. przelewem na ... 600 zł... :crazyeye: :oops: DZIĘKUJEMY!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
ALMA2 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='Bjuta']Nasz panna na nową drogę życia nie wyruszy ze starą obróżką i przetartą smyczą! O nie! Jak Panna Młoda - to wiano się należy, czyż nie? Szkatułkę na nową drogę życia Kory wypełniła P.B. przelewem na ... 600 zł... :crazyeye: :oops: DZIĘKUJEMY!!!! :loveu::loveu::loveu: Ale bajka - to jak wróżka :loveu:z kopciuszka:dog: Quote
Secia Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 o matko boska zaraz robię odpowiedni wpis na FB Korunia ma kilku wielbicieli wirtualnych Jak bardzo się cieszę porostu niewymownie. Bjutko dziękuję za ciężką pracę na gerontami :-) Quote
Bjuta Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Co to są geronty?? Przyszło 60 od pani Alicji! Dziękujemy! :loveu: Quote
Secia Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 geron starzec z greckiego, gerontologia usprawnianie fizyczne staruszków, geriatria leczenie staruszków, no i z stąd geronty :-) Quote
Recommended Posts