Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapytałam o miejsce u KasiPrzystał. Domowy hotelik - totalnie domowy z kanapą, dzieciakiem itd. W sumie blisko nas (godzina autem), pod lasem. Kasię znam osobiście, bo wiozłam do niej Grandusia od Rotek. Miałaby Kora jak w raju... :)

No to Korcia, ile ważysz?

Posted

Mysia potwierdza, że 15 kg. Czyli Kora to średniak - czyli potrzebujemy 300 zł miesięcznie :) brakuje 65.
Tylko Kora będzie mogła pojechać jak wyjedzie tymczasowiczka, która ma już dom, ale jeszcze czeka na szczepienia, które się przesuwają z racji zdrowotnych. Ale lada tydzień miejsce będzie. Nam się o tyle nie śpieszy, że jeszcze trzeba zebrać 65 zł stałych deklaracji. Czyli np. 3 po 20... i piątaka.

Posted

O tak stoimy z finansami Kory. :)

DEKLARACJE STAŁE (potrzeba ok 300)
20 - Syla
50 - Sabina02
10 - Paulinken
20 - Bjuta
20 - zachary
100 - KM
15 - Jolanta08
.5 - ALMA2

czyli 240 brakuje 60

DEKLARACJE JEDNORAZOWE
coś - Gonia13
coś - Katarzyna09
40 - Secia

Posted

To może się zgłoszę - na księgową Kory, jeśli nikt nie ma obiekcji? Gaspar poszedł do domu, więc jego subkonto mam wolne. Co do wpłaty jednorazowej - to bardzo się przyda!!! (Korę na pewno warto by dokładnie przebadać i w razie czego - wyremontować). Natomiast "Psitulmnie" - prowadzi bardzo sztywną politykę, jeśli chodzi o hoteliki. Jeżeli brakuje złotówki stałych deklaracji - psiaka nie wydają. W sumie, to trudno się dziwić, zwłaszcza w wypadku takich psiaków jak Kora, oczywiście jej szanse adopcyjne wzrosną, jak wypięknieje, pozna zwyczaje domu, otrzaska się z dziećmi, listonoszem, sąsiadami itd. Jednak zawsze bardziej prawdopodobny będzie dożywotni hotelik niż adopcja. Wiem... wiem... Kruczkowi się udało... ślepemu Gasparowi, Sariemu!!! Może i Korze się uda! :) No ale 300 stówy deklaracji na czas nieograniczony - musi dziewczyna mieć.

Posted

Rozumiem. Też zawsze sie bałam długoterminowych deklaracji - w sensie że ludzie sie wykruszą. Wobec tego rzadko korzystam z hotelików. wole adopcje wprost do domu. Jakoś mi się szczęściło.Tfu, tfu. Ale dla niej hotelik to szansa. Zapomniała chyba jak to jest w domu.

Posted

a ja wieczorową porą potwierdzam, że Korunia dostała jednorazową wpłątę w kwocie 120,00 od miłęj Pani z FB :-)
Bjuta poproszę o konto to prześlę razem z moją jednorazową 120,00 + 40,00=170,00

Jednak FB działa :-) :-)