Bjuta Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Kasiu, pamiętaj o nr konta, bo ta nasza Kora ciągle na krzywy pysk u Ciebie siedzi... ;) Quote
azalia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Jak tam się miewa nasza księżniczka Kora?Przepraszam za dygresję,Paulinken zrobiłam jak radziłaś,czyli narzędzie wątku i sbskrybuj,ale w subskrybcjach mam tylko 16 wątków,czy tylko tyle może się zapisać?bo zapisałam więcej,nie widzę przejścia do kolejnych stron,podpowiedz proszę i dziękuję.pozdrawiam! Quote
AlfaLS Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ja też grubo ponad 500. Tutaj przejście na następną stronę jest na dole, pod wątkami, może tego nie zauważyłaś? Quote
azalia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 A co konkretnie trzeba kliknąć,żeby przejść do kolejnej strony moich subskrybcji?Podpowiedzcie proszę!Dziękuję i pozdrawiam! Quote
Bjuta Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Ja to robię tak - otwieram "szybkie menu", potem "subskrybję tematów. One ustawione są na zasadzie - najwyżej te tematy, w których ktoś właśnie coś napisał - im niżej tym starszy jest ostatni post. Poniżej tej całej tabelki masz spis stron. Klikasz raz na nr strony, którą chcesz zobaczyć. Quote
paulinken Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ja też mam ponad 500. Możesz kliknąć na takie kółeczko z lewej strony tematu i się wyświetli ostatni napisany post w tym temacie. Quote
madcat1981 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Możecie swoje zapisane tematy rozdzielać do różnych folderów (np. podzielić sobie na bazarki, psy z deklaracjami, akcje zwierzęce), usuwać stare tematy. Quote
madcat1981 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Wchodzi się w Ustawienia (górny prawy róg strony) a następnie w Edycję Folderów po lewej stronie ekranu. Warto zapisać sobie do subskrypcji tylko najważniejsze wątki a resztę dodać do zakładek, takich "zwykłych" które każdy pewnie ma na swoim komputerze. Oczywiście każdy robi jak mu wygodniej ale polecam ten sposób, bo odkąd tak robię to nie mam większych problemów z odnalezieniem wątków starszych i bieżąco jestem w tych dla mnei ważniejszych. Polecam Quote
Bjuta Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 To fajna rada! A ja melduję, że przyszło 100 od KM, już na kwiecień. Dziękujemy! :loveu: A ja ciągle czekam na konto Kasi. ;) Quote
Bjuta Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 A tak w ogóle, to minęło już 10 dni Kory w hoteliku! :) Quote
azalia Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 dziewczyny dziękuję serdecznie za rady,ale powiedzcie mi konkretnie w co kliknać aby przejść do kolejnej strony subskrybcji,nie widzę żadnego znaczka do przejścia...Pozdrawiam! Quote
Mysia_ Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='azalia']dziewczyny dziękuję serdecznie za rady,ale powiedzcie mi konkretnie w co kliknać aby przejść do kolejnej strony subskrybcji,nie widzę żadnego znaczka do przejścia...Pozdrawiam![/QUOTE] na dole są numery stron - tam trzeba klikać :) Quote
Bjuta Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Ukradłam z wątku Uranka! Widzę, że Korcia już bez smyczy! :) Quote
kasiainat Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Bjuta']Ukradłam z wątku Uranka! Widzę, że Korcia już bez smyczy! :) [/QUOTE] Kory fotki będą dzisiaj :-) U suni wszystko w porządku. Spaceruje już bez smyczki ale tylko ze mną. Z moim mężem w ogóle nie chce wychodzic i raczej go omija ( wszystkich mężczyzn, którzy nas odwiedzają omija). Za to bardzo ją interesują kobiety - zawsze się ładnie wita z paniami ;) Z załatwianiem potrzeb jest znacznie lepiej, zdarza się jej tylko sporadycznie :multi: Quote
Secia Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 tak się cieszę. Serce mi się raduje jak kolejny geriatryk wychodzi na wolność i morda mu się śmieje :-) Quote
azalia Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Cieszę się,że Korusia ma się dobrze,a z mężczyznami to chyba nie miała najlepszych doświadczeń.Teraz drążę dalej inny temat,ja wiem jak jak przechodzić do kolejnych widocznych na ekranie stron subskrybcji,ale nie wiem jak otworzyć nową,kolejną stronę gdzie są dalsze wątki.Przepraszam za "dręczenie",dziękuję za cierpliwość i pozdrawiam! Quote
kasiainat Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Dlaczego ten kot nie ucieka ??? i wczorajszy powrót zimy ;-) Quote
Bjuta Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Jak ona wypiękniała!!! Ta błyszcząca sierść!!! Ależ jej się raj trafił!!! :) :) A jak przyjęła Paulinkę? Quote
Beatkaa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Ale jej dobrze !!!! Tak trzymaj "maleńka" :) Quote
Recommended Posts