Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tam się miewa nasza księżniczka Kora?Przepraszam za dygresję,Paulinken zrobiłam jak radziłaś,czyli narzędzie wątku i sbskrybuj,ale w subskrybcjach mam tylko 16 wątków,czy tylko tyle może się zapisać?bo zapisałam więcej,nie widzę przejścia do kolejnych stron,podpowiedz proszę i dziękuję.pozdrawiam!

Posted

Ja to robię tak - otwieram "szybkie menu", potem "subskrybję tematów. One ustawione są na zasadzie - najwyżej te tematy, w których ktoś właśnie coś napisał - im niżej tym starszy jest ostatni post. Poniżej tej całej tabelki masz spis stron. Klikasz raz na nr strony, którą chcesz zobaczyć.

Posted

Wchodzi się w Ustawienia (górny prawy róg strony) a następnie w Edycję Folderów po lewej stronie ekranu. Warto zapisać sobie do subskrypcji tylko najważniejsze wątki a resztę dodać do zakładek, takich "zwykłych" które każdy pewnie ma na swoim komputerze. Oczywiście każdy robi jak mu wygodniej ale polecam ten sposób, bo odkąd tak robię to nie mam większych problemów z odnalezieniem wątków starszych i bieżąco jestem w tych dla mnei ważniejszych. Polecam

Posted

dziewczyny dziękuję serdecznie za rady,ale powiedzcie mi konkretnie w co kliknać aby przejść do kolejnej strony subskrybcji,nie widzę żadnego znaczka do przejścia...Pozdrawiam!

Posted

[quote name='azalia']dziewczyny dziękuję serdecznie za rady,ale powiedzcie mi konkretnie w co kliknać aby przejść do kolejnej strony subskrybcji,nie widzę żadnego znaczka do przejścia...Pozdrawiam![/QUOTE]

na dole są numery stron - tam trzeba klikać :)

Posted

[quote name='Bjuta']Ukradłam z wątku Uranka! Widzę, że Korcia już bez smyczy! :) [/QUOTE]

Kory fotki będą dzisiaj :-)
U suni wszystko w porządku. Spaceruje już bez smyczki ale tylko ze mną. Z moim mężem w ogóle nie chce wychodzic i raczej go omija ( wszystkich mężczyzn, którzy nas odwiedzają omija). Za to bardzo ją interesują kobiety - zawsze się ładnie wita z paniami ;)
Z załatwianiem potrzeb jest znacznie lepiej, zdarza się jej tylko sporadycznie :multi:

Posted

Cieszę się,że Korusia ma się dobrze,a z mężczyznami to chyba nie miała najlepszych doświadczeń.Teraz drążę dalej inny temat,ja wiem jak jak przechodzić do kolejnych widocznych na ekranie stron subskrybcji,ale nie wiem jak otworzyć nową,kolejną stronę gdzie są dalsze wątki.Przepraszam za "dręczenie",dziękuję za cierpliwość i pozdrawiam!