Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, prosze zajrzyjcie do mojego banerka. W koninskim schronisku jest sunia Paulinka, ktora od 13 lat mieszka w schronisku. :placz: Watek jest nowy, nic sie na nim nie dzieje.

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już byłam u Paulinki. Eh...

Kora może jechać w poniedziałek! :) (Wtedy wyjeżdża tymczasowiczka), zaraz będę molestować TZ ta w tej sprawie. :) Bardzo dawno niczego nam nie woził... No Kruczka, ale trasa Zabrze-Katowice się nie liczy...

Posted

Bjuta napisał(a):

Kora może jechać w poniedziałek! :) (Wtedy wyjeżdża tymczasowiczka), zaraz będę molestować TZ ta w tej sprawie. :) Bardzo dawno niczego nam nie woził... No Kruczka, ale trasa Zabrze-Katowice się nie liczy...

Trzymam mocno kciuki!!! :kciuki:

Posted

Bjuta napisał(a):
TZ uległ, jeśli się nic nie wydarzy, to w poniedziałek jedziemy. :)

Super Bjutko.Do poniedziałku niedaleko, Koruniu szykuj się i w drogę!!!

Posted

kochane cioteczki ;) jak jest z rejestracja na dogo? Długo trzeba czekać, żeby sie zarejestrować? Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani Alicja, że ciągle czeka, żeby konto zostało aktywowane :oops:

Posted

Malwi napisał(a):
może niech jeszcze raz spróbuje ?

Najlepiej niech jeszcze raz spróbuje- jak nie przyszło od razu i do tej pory to chyba nie ma sensu czekać :shake: .

Posted

AlfaLS napisał(a):
Najlepiej niech jeszcze raz spróbuje- jak nie przyszło od razu i do tej pory to chyba nie ma sensu czekać :shake: .

też tak myślę.:p

Posted

Malwi napisał(a):
może niech jeszcze raz spróbuje ?

AlfaLS napisał(a):

tylko, że nie może drugi raz... Mówiła mi, że chyba nie można z tym samym mailem?

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Bjuto,myślałam,ze w piątek już wyślę pieniążki,niestety mogę dopiero w poniedziałek.Bardzo przepraszam.

Kora ma bardzo grubą "podusię bezpieczeństwa" - więc nie ma żadnego problemu! :)

Posted

Mysia_ napisał(a):
tylko, że nie może drugi raz... Mówiła mi, że chyba nie można z tym samym mailem?

to może napis do Moda prośbę o pomoc, czy da radę sprawdzić:

ze z takiego e-mialna była próba zarejestrowania o takim nick (Czy jak to się tam nazywa) i co mod proponuje, może będzie można sprawdzić w systemie czy taka rejestracja została przyjęta i co dalej robić.