Sabina02 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Cioteczki, prosze zajrzyjcie do mojego banerka. W koninskim schronisku jest sunia Paulinka, ktora od 13 lat mieszka w schronisku. :placz: Watek jest nowy, nic sie na nim nie dzieje. Quote
Bjuta Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Już byłam u Paulinki. Eh... Kora może jechać w poniedziałek! :) (Wtedy wyjeżdża tymczasowiczka), zaraz będę molestować TZ ta w tej sprawie. :) Bardzo dawno niczego nam nie woził... No Kruczka, ale trasa Zabrze-Katowice się nie liczy... Quote
Jolanta08 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 No to Kora pojedzie jak królewna a nie jak kopciuszek.Oby ci psinko dalej tak szczęście dopisywało. Quote
Sabina02 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Bjuta napisał(a): Kora może jechać w poniedziałek! :) (Wtedy wyjeżdża tymczasowiczka), zaraz będę molestować TZ ta w tej sprawie. :) Bardzo dawno niczego nam nie woził... No Kruczka, ale trasa Zabrze-Katowice się nie liczy... Trzymam mocno kciuki!!! :kciuki: Quote
Bjuta Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 TZ uległ, jeśli się nic nie wydarzy, to w poniedziałek jedziemy. :) Quote
Syla Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Bjuta napisał(a):TZ uległ, jeśli się nic nie wydarzy, to w poniedziałek jedziemy. :) Super Bjutko.Do poniedziałku niedaleko, Koruniu szykuj się i w drogę!!! Quote
monika55 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Jaka cudna wiadomość. Cieszę się, że się udało. Quote
Mysia_ Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 kochane cioteczki ;) jak jest z rejestracja na dogo? Długo trzeba czekać, żeby sie zarejestrować? Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani Alicja, że ciągle czeka, żeby konto zostało aktywowane :oops: Quote
Nina Michnik Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Nawet jeśli ktoś patrzy na wygląd to i tak się zakocha w tej suni. Jest przesłodka, prześliczna i cudowna! Znajdziemy jej domek, znajdziemy!!! Quote
UBOCZE Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Melduję sie na wątku Kory.:lol: Na razie mogę tylko podnosić, potem zobaczymy, w czym mogę pomóc...;) Quote
Mysia_ Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Malwi napisał(a):mail od razu przychodzi .... to nie wiem skąd problemy Pani Alicji z rejestracją :-( Quote
Bjuta Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Ja chyba czekałam na mail. Ale już nie pamiętam dobrze jak to było. Quote
Malwi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Mysia_ napisał(a):to nie wiem skąd problemy Pani Alicji z rejestracją :-( może niech jeszcze raz spróbuje ? Quote
AlfaLS Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Malwi napisał(a):może niech jeszcze raz spróbuje ? Najlepiej niech jeszcze raz spróbuje- jak nie przyszło od razu i do tej pory to chyba nie ma sensu czekać :shake: . Quote
ALMA2 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 AlfaLS napisał(a):Najlepiej niech jeszcze raz spróbuje- jak nie przyszło od razu i do tej pory to chyba nie ma sensu czekać :shake: . też tak myślę.:p Quote
ALMA2 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Korunia pewnie już się pakuje. Bjuta a jak pojedziesz po sunię to jest szansa na zdjęcia:p Quote
ALMA2 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Bjuta napisał(a):No ba..... to fajnie:p Quote
Mysia_ Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Malwi napisał(a):może niech jeszcze raz spróbuje ? AlfaLS napisał(a):Najlepiej niech jeszcze raz spróbuje- jak nie przyszło od razu i do tej pory to chyba nie ma sensu czekać :shake: . tylko, że nie może drugi raz... Mówiła mi, że chyba nie można z tym samym mailem? Quote
katarzyna09 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Bjuto,myślałam,ze w piątek już wyślę pieniążki,niestety mogę dopiero w poniedziałek.Bardzo przepraszam. Quote
monika55 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Może konto na Onecie. Też wtedy mi się zdarzaja takie przypadki. Quote
Bjuta Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 katarzyna09 napisał(a):Bjuto,myślałam,ze w piątek już wyślę pieniążki,niestety mogę dopiero w poniedziałek.Bardzo przepraszam. Kora ma bardzo grubą "podusię bezpieczeństwa" - więc nie ma żadnego problemu! :) Quote
ALMA2 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Mysia_ napisał(a):tylko, że nie może drugi raz... Mówiła mi, że chyba nie można z tym samym mailem? to może napis do Moda prośbę o pomoc, czy da radę sprawdzić: ze z takiego e-mialna była próba zarejestrowania o takim nick (Czy jak to się tam nazywa) i co mod proponuje, może będzie można sprawdzić w systemie czy taka rejestracja została przyjęta i co dalej robić. Quote
Recommended Posts