Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjutka, Tobie trudno odmówić....Ja jestem tak zdeklarowana, że koło pierwszego zawsze się martwię, czy aby o wszystkich tymczasowiczach pamiętałam i ....że za chwilę przekroczę granice zdrowego rozsądku, a może już przekroczyłam?....Narazie 20 zł stałej deklaracji zgłaszam.

Posted

Jestem Bjutko :)
Ale tak jak Ci wyjaśniłam na pw, niestety zadeklarować się już nie mogę...

Kora jest śliczna i mam nadzieję, że za chwilę będziemy się tak samo cieszyć na tym wątku, jak na wątku Kruczka :)

Posted

Deklaracji mamy na 120 a potrzeba 350. Kikou też mogłaby przyjąć Korę. Dziewczyny w Przebieczanach do kojca na pewno, a do domu tylko pod warunkiem, że się dogada z rezydentami.

Posted

Bjuta napisał(a):
Deklaracji mamy na 120 a potrzeba 350. Kikou też mogłaby przyjąć Korę. Dziewczyny w Przebieczanach do kojca na pewno, a do domu tylko pod warunkiem, że się dogada z rezydentami.

Znacie Korę, to zdecydujecie, gdzie lepiej.

Posted

A ja zrobiłam FB Korci, trochę go rozkręcę i wstawię film tak jak Kruczkowi i jednorazowo mogę się dołożyć do wyjazdu Korci w lepszą przyszłość w kwocie 40,00 Proszę przypomnieć jakbym zapomniała, nie obrażam się ;-)

[url]http://pl-pl.facebook.com/event.php?eid=196739477003455[/url]