Bjuta Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Uściskana! Nawet wzięłam ją na spacer z Tutkiem (Rego też w końcu wezmę... ale jeszcze nie teraz. Za to dostał salcesonik na zgodę...) Quote
Beatkaa Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Bjuta']Uściskana! Nawet wzięłam ją na spacer z Tutkiem (Rego też w końcu wezmę... ale jeszcze nie teraz. Za to dostał salcesonik na zgodę...)[/QUOTE] Super ! :):):) Quote
dara9 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 O Korunia miała odwiedziny :) pewnie bardzo się cieszyła z wizyty i spacerku :) Quote
Szejlo Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Bjuta']Uściskana! Nawet wzięłam ją na spacer z Tutkiem (Rego też w końcu wezmę... ale jeszcze nie teraz. Za to dostał salcesonik na zgodę...)[/QUOTE] Cieszę się, że się godzicie ;) jeśli Bjutko pasowało by ci jakoś w przyszłym tygodniu wpaść do psitula, to ja od poniedziałku do piątku tez mogę się urwać z uczelni i wpaść i mogłybyśmy je zabrać razem na spacer :) We dwie było by nam łatwiej i Rego i Tutek byłyby na smyczy i w bezpiecznej odległości :lol: A wydaje mi się, że Korusia pogodziłaby się z innymi psiakami w domu. Pewnie zajęłoby jej to troszkę czasu, ale myśle że da rade;) Teraz już nie jest taka bojowa jak kiedyś ;p Quote
Bjuta Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='Szejlo']Cieszę się, że się godzicie ;) jeśli Bjutko pasowało by ci jakoś w przyszłym tygodniu wpaść do psitula, to ja od poniedziałku do piątku tez mogę się urwać z uczelni i wpaść i mogłybyśmy je zabrać razem na spacer :) We dwie było by nam łatwiej i Rego i Tutek byłyby na smyczy i w bezpiecznej odległości :lol: A wydaje mi się, że Korusia pogodziłaby się z innymi psiakami w domu. Pewnie zajęłoby jej to troszkę czasu, ale myśle że da rade;) Teraz już nie jest taka bojowa jak kiedyś ;p[/QUOTE] O super! To się zgadajmy, jak będzie piękna pogoda! :) Quote
Szejlo Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Pewnie :lol: to daj znać kiedy będzie Ci pasować ;) Quote
Bjuta Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Cieszę się na wspólne łażenie!! A Kora ściemniała na zimę i już nie jest ruda. No i kompletnie słabo wychodzi na fotkach... Quote
Bjuta Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Kora zrobiła się zupełnie czarna, już nie ma tego rudego poblasku Quote
Bjuta Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Jak ją brałam na spacer, chciałam jej obrożę zapiąć i ją tak wystraszyłam, że się rozpłaszczyła na ziemi. Bardzo mi było przykro. W sumie ona chodzi jak marzenie - bez żadnej smyczy i obroży, no ale dla pewności... Secia wrzuciła Korcię na FB :) Może Kora znajdzie jeszcze jakieś deklaracje... Kora zbiera na hotelik DEKLARACJE STAŁE (potrzeba ok 350) 20 - Syla 50 - Sabina02 10 - Paulinken 20 - Bjuta 20 - zachary czyli 120 DEKLARACJE JEDNORAZOWE coś - Gonia13 coś - Katarzyna09 40 - Secia Quote
Beatkaa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 śliczna Kora :) Na górę wskakuj i zbieraj deklaracje pięknotko ;) Quote
Bjuta Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Chwilka radości. Tak rzadka niestety... Quote
katarzyna09 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Fajna psina.Ładnie wyszła na tym zdjęciu. Quote
Bjuta Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Kora dostala stówkę od KM (która wspierala naszego Gaspara). PIĘKNIE DZIĘKUJEMY!!! :loveu: Pieniążki są już u mnie na koncie bo wplynęly na Gasparowe konto. Quote
Secia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Bjutko to jakie są plany co do Korci? Jedzie do hoteliku czy dalej czeka??? Quote
Igiełka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 POTRZEBNA POMOC My nie wiemy, co to miłość, ciepło, jedzenie.... Quote
Bjuta Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Secia napisał(a):Bjutko to jakie są plany co do Korci? Jedzie do hoteliku czy dalej czeka??? Seciu - plany są proste - jeśli nie ma 100% deklaracji stalych, nie ma co marzyć o hoteliku. Żadne jednorazowe wplaty nie tego nie przyspieszą Quote
Secia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 no to trzeba zasypać dogo mailami :-) zaczynam ...może coś pomorze :-) Quote
Recommended Posts