taxelina Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Collie napisał(a):Dziękujemy za słoneczko. Nie wiem czy doszlo ale u nas nagle sie cos zaciemnilo i zachmurzylo jak tylko post wyslalam :razz: Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='deer_1987']Nie wiem czy doszlo ale u nas nagle sie cos zaciemnilo i zachmurzylo jak tylko post wyslalam :razz: :D Na razie nie pada ;) Zdjęcia z wyjazdu do stadniny na poprzedniej stronie ! Quote
Rysia88 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Witamy!! Przecudna sportsmenka...:) Szkoda, że mój Falko nie może być takim sportsmenem... pozdrawiamy:) Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Witamy i dziękujemy :) Dzisiaj byłyśmy na agi, ale jednak same ;) Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Ktoś chętny na kilka zdjęć z agilitowania ? :razz: Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 TTTTTaaaaaKKKK!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Zdjęcia były robione na potrzebę powstania blogu :) Innym aparatem niż dotychczas. Jest ich duzo, ale nie przegrałam. Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Aleksandra95 napisał(a):tym aparatem rób zawsze. :loveu: Czyli,że się podobają :D Nie wiem czy będę miała taką możliwość ;) Jutro planowane znowu agi :evil_lol: Quote
Paula03 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Obejrzałam filmik, świetny jest :D I zdjęcia z agi :loveu: Nela fajnie skacze :) Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Paula03 napisał(a):Obejrzałam filmik, świetny jest :D I zdjęcia z agi :loveu: Nela fajnie skacze :) Dziękujemy :) Ja trochę padam od weekendu, bo w sobote było agility, w niedziele stadnina koni, poniedziałek agility i jutro prawdopodobni agi :D A Nela ma zapał i nigdy się nie męczy, jeżeli chodzi o skoki etc. Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Piękne te zdjęcia:D i znów zazdroszczę:( A co to za aparat? chyba ladna pogoda też była:) Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 westie_justa napisał(a):Piękne te zdjęcia:D i znów zazdroszczę:( A co to za aparat? chyba ladna pogoda też była:) Oj pogody nie były, burzowo ;) Dziękujemy, aparat-FUJIFILM FinePix S5700 :) Wczoraj go miałam pierwszy raz w rękach i na dodatek instrukcja zniknęła, więc w ogóle nie ustawiłam ostrości etc. :( Zapiszecie się z Dotką do klubu, uda Wam się ;) Quote
Talucha Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Fajnie się ogląda takie agilitowe fotki :) Będziemy zaglądać :D Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Talucha napisał(a):Fajnie się ogląda takie agilitowe fotki :) Będziemy zaglądać :D Witamy , dziękujemy :D Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Collie napisał(a):Oj pogody nie były, burzowo ;) Dziękujemy, aparat-FUJIFILM FinePix S5700 :) Wczoraj go miałam pierwszy raz w rękach i na dodatek instrukcja zniknęła, więc w ogóle nie ustawiłam ostrości etc. :( Zapiszecie się z Dotką do klubu, uda Wam się ;) I tak ładne wyszły:D trzeba mieć jeszcze kase na kursy:( Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 westie_justa napisał(a):I tak ładne wyszły:D trzeba mieć jeszcze kase na kursy:( Będę musiała go kiedyś opanować, bo zdjęcia nim robione podobno mają być rewelacyjne.. Wlicz w to biznes kalendarzowy :) Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 tak... biznes kalendarzowy jeszcze nie ruszył:/... musze sie za to wziąć i odkładac za kazdy kalendarzyk... aleto tez duzo roboty -wycinka, kolorystyka pomysł i to razy 12! Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 westie_justa napisał(a):tak... biznes kalendarzowy jeszcze nie ruszył:/... musze sie za to wziąć i odkładac za kazdy kalendarzyk... aleto tez duzo roboty -wycinka, kolorystyka pomysł i to razy 12! Oj nie mało ;) Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 niestety.... mam nadzieje że chociaż wyjdzie takie coś ładnie.... no i jeszcze cene dopasować:roll:... Quote
taxelina Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Tylko ze zapomnialas zmiejszyc fot :mad: (i moga Ci zmienic na linki a szkoda by bylo :() Quote
Qeeriefire Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 A dopiero teraz zauważyłam, niektóre są zmniejszone, a inne nie ;) W końcu mamy ładną pogodę, więc może i filmik będzie z agi :) Quote
Qeeriefire Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='papillonek']A jednak byłyście?? Super :D[/QUOTE] Tak :evil_lol: Nela wracała cała brudna, bo były szaleństwa na łące z Harrym :eviltong: Za chwilę jedziemy :razz: Quote
Recommended Posts