Qeeriefire Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='papillonek']Mozę Cię z kimś pomyliłam ;) w każdym razie nie wiedziałam ze jesteście początkujące ;)[/QUOTE] Jak widać jesteśmy :eviltong: Jedynie w 100% mamy opanowane hopki oraz tunele, ale to takie nasze :) edit. o tym,że jest ktoś zaawansowany w agility można mówić jak nauczył się pokonywać wszystkie przeszkody z naprowadzaniem. Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Paula03']No tak :) Bo te tyczki w tunelu są ustawione normalnie jak zwykły slalom, tylko co druga jest przesunięta w bok, ale potem będzie można przybliżać te tyczki do siebie i będą w lini prostej :) Teraz jest chyba troszkę jaśniej :)[/QUOTE] a tak tak, już wiem o co chodzi:D najpierwslalom jest taki "luźniejszy" :D kumam;) dzięki za wytłumaczenie:) Quote
Paula03 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='westie_justa']a tak tak, już wiem o co chodzi:D najpierwslalom jest taki "luźniejszy" :D kumam;) dzięki za wytłumaczenie:)[/QUOTE] Nie ma za co :) Quote
Qeeriefire Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 A my chyba zobaczymy naukę slalomu metodą tunelową jednak, myślę,że Nela szybciej załapie i zaoszczędzimy czas ;) Tylko,że wyjeżdżam na 2 tygodnie :( Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 To gdzie wyjeżdżasz ze taka minka smutna?:eviltong: Quote
Qeeriefire Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='deer_1987']To zle ze wyjezdzasz? :D[/QUOTE] [quote name='westie_justa']To gdzie wyjeżdżasz ze taka minka smutna?:eviltong:[/QUOTE] Niby nie zla, ale treningów nie będzie :D Do rodziny ;) Quote
Qeeriefire Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 A ja dzisiaj byłam w biurze związku i zostałam przyjęta jako członek, przymrużyli oko na to,że brakuje mi 3 miesięcy do ukończenia 16 lat :evil_lol: Dostałam legitymacje członka i magazyny "PIES" :eviltong: Kursy agi kosztują 350 zł, spotkanie organizacyjne będzie pod koniec sierpnia,a na pierwszym spotkaniu szkoleniowiec będzie oceniał psy i wtedy ma zadecydować jakie psy od razu na kursy agility, a jakie najpierw na kursy PT. Obawiam się,że my zostaniemy wysłani najpierw na kursy PT , a wtedy to 350 zł(kursy agi) dodać 450 zł(kursy PT) Oczywiscie mogę zrezygnować, ale wtedy ze wszystkiego :-( Quote
taxelina Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Collie']A ja dzisiaj byłam w biurze związku i zostałam przyjęta jako członek, przymrużyli oko na to,że brakuje mi 3 miesięcy do ukończenia 16 lat :evil_lol: Dostałam legitymacje członka i magazyny "PIES" :eviltong: Kursy agi kosztują 350 zł, spotkanie organizacyjne będzie pod koniec sierpnia,a na pierwszym spotkaniu szkoleniowiec będzie oceniał psy i wtedy ma zadecydować jakie psy od razu na kursy agility, a jakie najpierw na kursy PT. Obawiam się,że my zostaniemy wysłani najpierw na kursy PT , a wtedy to 350 zł(kursy agi) dodać 450 zł(kursy PT) Oczywiscie mogę zrezygnować, ale wtedy ze wszystkiego :-([/QUOTE] Przeciez Nela jest chyba posluszna na tyle by dac sobie rade na agility? Quote
Qeeriefire Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='deer_1987']Przeciez Nela jest chyba posluszna na tyle by dac sobie rade na agility? Tak, bardzo dobrze wykonuje podstawy jak: siad, waruj, stój, zostań ... Ale problem w tym,że ona nigdy nie miała kontaktu z większa grupą ludzi i psów, więc może czuć się zdezorientowana, a nawet trochę bać, nie wiem jak się zachowa. Dzisiaj poćwiczymy chodzenie przy nodze ;) Quote
Qeeriefire Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='westie_justa']Fajna ta legitymacja!:D:eviltong:[/QUOTE] Taki dowód ,że jest :D Quote
Qeeriefire Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='westie_justa']ja też chce!!:evil_lol:[/QUOTE] legitymacje :D ? Robię filmik, ale nie wiem czy go wstawię na YT ;) Quote
Aleksa. Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Collie']legitymacje :D ? Robię filmik, ale nie wiem czy go wstawię na YT ;)[/QUOTE] wstawiaj.:) Quote
Qeeriefire Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='Aleksandra95']wstawiaj.:)[/QUOTE] Taki zwykły filmik , ale proszę uzbroić się w cierpliwość :evil_lol: Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 każdy pewnie jest zwykły:P dobra wstawiaj i nie gadaj:eviltong: Quote
Qeeriefire Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Niewyraźny i trochę przyciemniały :eviltong: [video=youtube;pZW6m9EGn9w]http://www.youtube.com/watch?v=pZW6m9EGn9w[/video] Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 jaka ona jest pocieszna:loveu: świetny film:D Quote
Qeeriefire Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 dziękujemy :) Na poczatku kasetę video gryzła :D Quote
Qeeriefire Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Filmik bedzie chyba pożegnaniem na tydzień :razz: Myślę,że uda mi się wejść na internet no i wtedy to blog bedzie już gotowy :multi: Quote
Talucha Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Super filmik i muuuuzyyyka <3 Green Day :> Quote
Qeeriefire Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Talucha']Super filmik i muuuuzyyyka <3 Green Day :>[/QUOTE] Dziękujemy, tak dokładnie, Green Day Time of your life :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts