Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='papillonek']Mozę Cię z kimś pomyliłam ;)
w każdym razie nie wiedziałam ze jesteście początkujące ;)[/QUOTE]
Jak widać jesteśmy :eviltong:
Jedynie w 100% mamy opanowane hopki oraz tunele, ale to takie nasze :)
edit. o tym,że jest ktoś zaawansowany w agility można mówić jak nauczył się pokonywać wszystkie przeszkody z naprowadzaniem.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Paula03']No tak :)
Bo te tyczki w tunelu są ustawione normalnie jak zwykły slalom, tylko co druga jest przesunięta w bok, ale potem będzie można przybliżać te tyczki do siebie i będą w lini prostej :) Teraz jest chyba troszkę jaśniej :)[/QUOTE]
a tak tak, już wiem o co chodzi:D najpierwslalom jest taki "luźniejszy" :D
kumam;) dzięki za wytłumaczenie:)

Posted

A my chyba zobaczymy naukę slalomu metodą tunelową jednak, myślę,że Nela szybciej załapie i zaoszczędzimy czas ;)
Tylko,że wyjeżdżam na 2 tygodnie :(

Posted

[quote name='deer_1987']To zle ze wyjezdzasz? :D[/QUOTE]

[quote name='westie_justa']To gdzie wyjeżdżasz ze taka minka smutna?:eviltong:[/QUOTE]
Niby nie zla, ale treningów nie będzie :D Do rodziny ;)

Posted

A ja dzisiaj byłam w biurze związku i zostałam przyjęta jako członek, przymrużyli oko na to,że brakuje mi 3 miesięcy do ukończenia 16 lat :evil_lol:
Dostałam legitymacje członka i magazyny "PIES" :eviltong:
Kursy agi kosztują 350 zł, spotkanie organizacyjne będzie pod koniec sierpnia,a na pierwszym spotkaniu szkoleniowiec będzie oceniał psy i wtedy ma zadecydować jakie psy od razu na kursy agility, a jakie najpierw na kursy PT. Obawiam się,że my zostaniemy wysłani najpierw na kursy PT , a wtedy to
350 zł(kursy agi) dodać 450 zł(kursy PT) Oczywiscie mogę zrezygnować, ale wtedy ze wszystkiego :-(

Posted

[quote name='Collie']A ja dzisiaj byłam w biurze związku i zostałam przyjęta jako członek, przymrużyli oko na to,że brakuje mi 3 miesięcy do ukończenia 16 lat :evil_lol:
Dostałam legitymacje członka i magazyny "PIES" :eviltong:
Kursy agi kosztują 350 zł, spotkanie organizacyjne będzie pod koniec sierpnia,a na pierwszym spotkaniu szkoleniowiec będzie oceniał psy i wtedy ma zadecydować jakie psy od razu na kursy agility, a jakie najpierw na kursy PT. Obawiam się,że my zostaniemy wysłani najpierw na kursy PT , a wtedy to
350 zł(kursy agi) dodać 450 zł(kursy PT) Oczywiscie mogę zrezygnować, ale wtedy ze wszystkiego :-([/QUOTE]
Przeciez Nela jest chyba posluszna na tyle by dac sobie rade na agility?

Posted

[quote name='deer_1987']Przeciez Nela jest chyba posluszna na tyle by dac sobie rade na agility?
Tak, bardzo dobrze wykonuje podstawy jak: siad, waruj, stój, zostań ... Ale problem w tym,że ona nigdy nie miała kontaktu z większa grupą ludzi i psów, więc może czuć się zdezorientowana, a nawet trochę bać, nie wiem jak się zachowa.
Dzisiaj poćwiczymy chodzenie przy nodze ;)