Qeeriefire Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 deer_1987 napisał(a):Naprawde super jest ten tor! westie_justa napisał(a):Gratuluje:D I zazdroszczę:diabloti: Dziękujemy ;) Nie ma czego zazdrościć :D Aleksandra95 napisał(a):super sobie radzi :loveu::lol: Pomału sie uczy :) Quote
Qeeriefire Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 A my właśnie wróciliśmy ze stadniny koni, będą więc zdjęcia. Nela miała przygodę z osłem, który ją śledził i z kucem , który się na nią zdenerwował :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Collie napisał(a):A my właśnie wróciliśmy ze stadniny koni, będą więc zdjęcia. Nela miała przygodę z osłem, który ją śledził i z kucem , który się na nią zdenerwował :evil_lol: hahaha. :) Quote
Qeeriefire Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 A tymczasem zapraszam do rudzielca ;) http://www.dogomania.pl/threads/199820-Harry-amp-Kulka-rudo-i-%C5%82aciato-ZAPRASZAMY Quote
taxelina Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Collie napisał(a):A my właśnie wróciliśmy ze stadniny koni, będą więc zdjęcia. Nela miała przygodę z osłem, który ją śledził i z kucem , który się na nią zdenerwował :evil_lol: Kiedy beda? Quote
Qeeriefire Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 deer_1987 napisał(a):Kiedy beda? Nie wiem czy dzisiaj dam rade wstawić, a jeżeli tak to pózniej :) Quote
Guest papillonek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 No fajnie ,fajnie a co do oponki dopiero teraz zauważyłam że nie rozstawiłam u siebie :evil_lol: Skleroza nie boli :diabloti: Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 papillonek napisał(a):No fajnie ,fajnie a co do oponki dopiero teraz zauważyłam że nie rozstawiłam u siebie :evil_lol: Skleroza nie boli :diabloti: Dzięki, znam ten ból :D Nie wiem czy jechać dzisiaj na tor, pogoda jest taka sobie i decyzja trudna :( Quote
Guest papillonek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Nie wiem u Nas całą noc była taka burza że teraz wszystko w wodzie stoi nie wiem jak u Was ;) Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 papillonek napisał(a):Nie wiem u Nas całą noc była taka burza że teraz wszystko w wodzie stoi nie wiem jak u Was ;) U nas aż tak nie, padało całą noc, teraz jest pochmurno i coś tam mży deszcz :roll: Quote
Guest papillonek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 To może daruj sobie dzisiaj poczytaj coś,czy TV włącz ;) Nic przyjemnego skakać w deszczu przynajmniej dla mnie ;) Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 papillonek napisał(a):To może daruj sobie dzisiaj poczytaj coś,czy TV włąco.z ;) Nic przyjemnego skakać w deszczu przynajmniej dla mnie ;) Niby tak, ale właśnie miałam "dostarczyć " zdjęcia dzisiaj, które będą wykorzystane na bloga :D I jeszcze z Chein się umówiłam na tor, dlatego teraz tak się zastanawiamy ... Ale chyba nic z tego Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 papillonek napisał(a):Nie znam ;) Rób jak uważasz ;) Nie jedziemy dzisiaj chyba :shake: Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 deer_1987 napisał(a):Ja Wam moge oddac troche sloneczka! Przydałoby się :) Quote
taxelina Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Collie']Przydałoby się :) No to prosze bo ja sie nigdzie nie wybieram to mi nie jest az tak potrzebne :diabloti: Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 "Zabajka" w drodze.. Spotkanie z kozą :cool3: C.D.N Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Lama :evil_lol: I byli też psie koledzy, była dwójka braci i jeden "pan domu" :D C.D.N Quote
taxelina Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 http://i56.tinypic.com/2w3okfp.jpg Ale ten smieszny :loveu: Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='deer_1987']http://i56.tinypic.com/2w3okfp.jpg Ale ten smieszny :loveu: Nela tą dwójkę polubiła, ja też :D Dziękujemy za słoneczko. [quote name='Aleksandra95']fotki. :loveu: Są i to nie mało :) Quote
Aleksa. Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 na podium genialne.:loveu: i jak się cieszy. :):) Quote
Recommended Posts