Qeeriefire Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Dziękuje, jakoś się trzymam :shake: Quote
Qeeriefire Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 westie_justa napisał(a):biedna:(:( Jakoś wytrzymam;) Quote
Qeeriefire Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Specjalnie dla was Nela i nauka komendy `zamknij` Quote
Guest papillonek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 moja tez dwiema :) Super :D Jak nauczyć psa tego chodzenia na przednich łapach????? Już targetujemy dobrze i wysoko,ale skąd pies ma wiedzieć że nie może opuszczać zadu tylko przytrzymać go //Ona fizycznie jest sprawna i giętka dałaby radę tylko ja nie wiem jak mam jej to przekazać ;) Wychwytywanie momentu klikerem odpada bo ona go nie trzyma tylko od razu opuszcza i jak zaznaczę będzie myślała że dobrze jest jak go opuszcza ;) Pomóóóż ;) Quote
Qeeriefire Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 westie_justa napisał(a):Moja robi dwiema łapkami:P Gratuluje:) deer_1987 napisał(a):Ale zdolna :loveu: Dziękujemy ;) papillonek napisał(a):moja tez dwiema :) Super :D Jak nauczyć psa tego chodzenia na przednich łapach????? Już targetujemy dobrze i wysoko,ale skąd pies ma wiedzieć że nie może opuszczać zadu tylko przytrzymać go //Ona fizycznie jest sprawna i giętka dałaby radę tylko ja nie wiem jak mam jej to przekazać ;) Wychwytywanie momentu klikerem odpada bo ona go nie trzyma tylko od razu opuszcza i jak zaznaczę będzie myślała że dobrze jest jak go opuszcza ;) Pomóóóż ;) A ćwiczyliście wchodzenie tylnymi łapami np. na drzwi , oto chodzi aby je opierała ? :) Quote
Paula03 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 To ja się pochwalę, miałam z Kati jedną sesję nauki otwierania i od razu pojęła :D Zamykanie również :D A zamyka łapkami i nosem :) Quote
Qeeriefire Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Paula03 napisał(a):To ja się pochwalę, miałam z Kati jedną sesję nauki otwierania i od razu pojęła :D Zamykanie również :D A zamyka łapkami i nosem :) To tak jak my, ale bez nosa :D Gratuluje Kati szybko się uczy ;) Miałam jechać jutro na tor nagrać filmik , ale jestem opuchnięta :angryy: Quote
Qeeriefire Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Zapomniałabym pochwalić się co zrobiła dla nas justa :) Quote
Yuveza Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 papillonek napisał(a):moja tez dwiema :) Super :D Jak nauczyć psa tego chodzenia na przednich łapach????? Już targetujemy dobrze i wysoko,ale skąd pies ma wiedzieć że nie może opuszczać zadu tylko przytrzymać go //Ona fizycznie jest sprawna i giętka dałaby radę tylko ja nie wiem jak mam jej to przekazać ;) Wychwytywanie momentu klikerem odpada bo ona go nie trzyma tylko od razu opuszcza i jak zaznaczę będzie myślała że dobrze jest jak go opuszcza ;) Pomóóóż ;) Ona musi sie nauczyć zarzucać tyłkiem na ściane;) moje kalendarze wszędzie wedrują:P Quote
Qeeriefire Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 westie_justa napisał(a):Ona musi sie nauczyć zarzucać tyłkiem na ściane;) moje kalendarze wszędzie wedrują:P nie dziw się :evil_lol: Quote
Yuveza Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Paula03 napisał(a):Ja też chce taki kalendarz :diabloti: Dobra, Dobra.... juz niedługo otwieram biznes:diabloti: Quote
Qeeriefire Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Obama napisał(a):Gratuluję zdolnego psiora! Dziękujemy bardzo ;) westie_justa napisał(a):Dobra, Dobra.... juz niedługo otwieram biznes:diabloti: Wtedy i ja zamówię, ale cały kalendarz :D Quote
Guest papillonek Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jeszcze na pionowe przedmioty nie ;) Quote
Qeeriefire Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 papillonek napisał(a):Jeszcze na pionowe przedmioty nie ;) To najpierw to poćwiczcie, a dopiero pózniej chodzenie na przednich łapach :) Quote
Guest papillonek Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 No już całkiem fajnie idzie wchodzenie na książki b.wysokie ,bo najpierw jedna łapa,potem podbija tyłek w górę i jest druga :) Quote
Qeeriefire Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 papillonek napisał(a):No już całkiem fajnie idzie wchodzenie na książki b.wysokie ,bo najpierw jedna łapa,potem podbija tyłek w górę i jest druga :) Widziałam zdjęcia, świetnie Wam idzie :klacz: Quote
Guest papillonek Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Proszę Cię :oops: Ona jakby ją prowadził ktoś kto się zna na szkoleniu umiałaby 60 % więcej niż teraz ,mi ciężko się z nią czasem dogadać :shake: Quote
Qeeriefire Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 papillonek napisał(a):Proszę Cię :oops: Ona jakby ją prowadził ktoś kto się zna na szkoleniu umiałaby 60 % więcej niż teraz ,mi ciężko się z nią czasem dogadać :shake: Musisz poznać jej tajniki umysłu :D A tak na poważnie, staraj się poznać i obserwować zachowania Sonii, zapoznawaj też się ze szkoleniem psów, nie wiem czy wolisz czytać książki, ale ja wole praktykę, a książki leżą w kącie, ale spróbujcie :) Quote
Recommended Posts