Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz, ja bym nie traciła czasu. Trzeba suńkę oswajać z ludźmi i psami. Wychodź z nią często na miasto, niech się przyzwyczaja. Potem nie powinna być zaskoczona na kursie.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Sheltii']Wiesz, ja bym nie traciła czasu. Trzeba suńkę oswajać z ludźmi i psami. Wychodź z nią często na miasto, niech się przyzwyczaja. Potem nie powinna być zaskoczona na kursie.[/QUOTE]
Wychodzę i nie traciłam czasu, Nele socjalizowałam na własną rękę, chodz jak juz pisałam wcześniej wszyscy ją skreślili... Teraz jest całkiem inna.Oto chodzi ,że ona bardzo dobrze się zachowuje, socjalizacja i resocjalizacja pomogła. Tylko ciężko spotkać na spacerze grupe 12 psów ;)

Posted

To dobrze :) Co do psów, to może zwołaj znajomych? :)

Poza tym obejrzałam filmik, świetnie ją wyszkoliłaś z tymi kasetami! Reszta posłuszeństwa też super.

Posted

[quote name='Sheltii']To dobrze :) Co do psów, to może zwołaj znajomych? :)

Poza tym obejrzałam filmik, świetnie ją wyszkoliłaś z tymi kasetami! Reszta posłuszeństwa też super.[/QUOTE]
Większosc obecnie wyjechała :D Ale da się załatwić, dziękujemy, planuje ją nauczyć tez wciskać kasetę :)

Posted

[quote name='deer_1987']Kurcze dopiero jutro? powinni od razu ejchac do jakiegos otwartego weta :([/QUOTE]
Dzisiaj było święto :roll:
Nie wiem też jak go zabiorę, wet jest daleko :angryy:

A Nela jest u znajomej.

Posted

[quote name='Collie']Dzisiaj było święto :roll:
Nie wiem też jak go zabiorę, wet jest daleko :angryy:

A Nela jest u znajomej.[/QUOTE]
nie wiedzialam ze macie swieto bo tutaj nie bylo zadnego dzisiaj, ale na pewno jakis wet przyjmuje nawet w swieto

Posted

Wróciłam dopiero od weterynarza,byłam z Harrym, jestem kompletnie zmęczona :/
Miał robione trzy prześwietlenia, oględziny, podstawowe badania. Początkowo podejrzenie złamanie kończyny lub miednicy. kolejna wizyta tez pewnie będzie, ale nie wiem jak z pieniędzmi...
. Dostał tabletki przeciwbólowe, smakowe. Jak na razie wet dokładniej się przyjrzy zdjęciom i jutro ma do mnie zadzwonić, powiedzieć co dalej.
Tak na koniec szczerze polecam tego weterynarza, po prostu ma podejście.

bianka jak na razie szata jest tylko gotowa ;)

Guest papillonek
Posted

No to chłopak załatwił ...
On ma jakichś właścicieli?
Może oni powinni mu sponsorować leczenie,a jak schroniskowiec to pieniądze można brać od schroniska ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Trzymamy kciuki za Harrego!

Dziękujemy bardzo

papillonek napisał(a):
No to chłopak załatwił ...
On ma jakichś właścicieli?
Może oni powinni mu sponsorować leczenie,a jak schroniskowiec to pieniądze można brać od schroniska ;)

Nie kojarzysz Harrego :) ?
Pies dziadka , ale na leczenie nie ma pieniędzy, jak na razie czekam na telefon, nie powiem,że się nie denerwuje...
Ale z wetem da się dogadać, więc myślę,że zle nie będzie.

edit. A wiadomo jaki jest stereotyp na wsi .."Psu nic nie jest"

Guest papillonek
Posted

Herrego kojarzę,ale nie wiedziałam u kogo on jest ;)
No to udanych negocjacji z wetem :)