Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
NELA
ur.14.04.2004r.
To 10-letnia emerytka, ale pełna energii, wredna, terierowata, a zarazem kochana - połączenie wprost idealne!
Ma swoje nawyki, kocha pływać, kopać doły i zabawy patykiem. Jest straszną przylepą. Mieliśmy przygodę z agility w ZKwP, którą przerwały problemy z serduchem Neli i rzepką, jednak psie sporty zawsze w nas pozostaną. :D

23r6447.jpg

LOKI
ur.17.03.2014R.

Czyli mój drugi wymarzony pies z hodowli Półdiable. Przebył 700km, aby do nas trafić! Temperamentny, nadaktywny i kochany. Bardzo kontaktowy, lgnie do ludzi jak i do innych psów. :D Wciąż uczymy się siebie nawzajem.

14ioj8h.jpg
  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

akira napisał(a):
Ale ślicznie łapie :loveu: bo moja jak widzi, że leci to nawet się nie obróci :diabloti:

Dziękujęmy , tutaj to narazie przygotowanie do złapania . A powiem szczerze , że jak się jej chce to złapie . Rano to najchętniej śpi do 12.00 , a jak ,,zdzieram ją" o 6.00 rano to patrzy na mnie takim zabidzonym ,zaspanym wzrokiem :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Dziękujęmy , coś mało osób do nas zagląda < ...bo ta galeria taka zwyczajna > ;)
Jak będę miała więcej czasu to zmniejsze jeszcze zdjęcia .

Justyna ,a Ty jednak nie dostajesz wiadomości na gg ode mnie , nie wiem dlaczego...

Posted

Dziękujęmy za odwiedziny .... Nela to szaleje na punkcie wody < ale kąpana nie cierpi być > , skoszonej trawy , patyków , no i kopaniu dołów ;) , taka typowa mieszanka z terrierem.

westie_justa mam chyba nowsze gg < nie jestem pewna bo nie ja instalowałam > , mam takie słoneczko z literka ,,B" z przedużonym ogonkiem .

• 2 weeks later...
Posted

Kilka zdjęć z zimowego spaceru :

Nela stęskniła się za kopaniem , więc ruszyła z pracą w zimie :evil_lol:

Strasznie wiało , więc biegała jak wariatka i ciężko było ją uchwycić :diabloti:
< dlatego tak niewiele zdjęć >