taxelina Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Collie']Tak :evil_lol: Nela wracała cała brudna, bo były szaleństwa na łące z Harrym :eviltong: Za chwilę jedziemy :razz:[/QUOTE] Super!!! Nela sie z Toba nie nudzi :D Quote
Qeeriefire Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Chyba nie nudzi :D A my wróciliśmy z agility z Nelą , Chein i jej psiakiem Ruffym :) Montuje filmik. Quote
taxelina Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Collie'] Montuje filmik.[/QUOTE] Uwielbiam Twoje filmiki! Quote
Qeeriefire Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='deer_1987']Uwielbiam Twoje filmiki![/QUOTE] Ja go tylko jakoś zmontuje, nagrywała Chein :) Ale miło nam,że się podobają ;) Quote
taxelina Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Collie']Ja go tylko jakoś zmontuje, nagrywała Chein :) Ale miło nam,że się podobają ;)[/QUOTE] No ale wlasnie nagranie to jedno a zmontowanie to tez troche pracy :diabloti: Quote
Yuveza Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ja własnie mam już chyba z 5 filmików:D dziś zmontowałam jeden... ale jak mam je pokazać:( Quote
Qeeriefire Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 :D No tak, tak :) Filmik przesyła się na YT, justa a na starym komputerze próbowałaś ? Quote
Yuveza Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Wiem że sie przesyła na YT :eviltong: nie na starym tylko na drugim:P wrzuciłam jest 100% przetważanie 79% i tak stanęło :/ ten co zmontowałam dziś wrzuciłam na image więc sie pewnie prześle;) ... Quote
Qeeriefire Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='westie_justa']Wiem że sie przesyła na YT :eviltong: nie na starym tylko na drugim:P wrzuciłam jest 100% przetważanie 79% i tak stanęło :/ ten co zmontowałam dziś wrzuciłam na image więc sie pewnie prześle;) ...[/QUOTE] To przesyłaniu było o moim filmiku :D Aha to dobrze ;) Quote
Yuveza Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Jeden przesłałam :multi:! teraz idzie drugi może pójdzie:D Quote
Qeeriefire Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Prosze oto filmik :eviltong: [video=youtube;3BoTmNhCLrg]http://www.youtube.com/watch?v=3BoTmNhCLrg[/video] Quote
Paula03 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Filmik bardzo fajny. Naprawdę dobrze wam idzie :) Mam tylko wrażenie, że Nela robi cały tor za rączką :) Quote
Qeeriefire Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Paula03']Filmik bardzo fajny. Naprawdę dobrze wam idzie :) Mam tylko wrażenie, że Nela robi cały tor za rączką :)[/QUOTE] Dziękujemy, tak masz dobre wrażenie :D To sa początki, Nela wcześniej tylko hopki ćwiczyła :) Quote
Yuveza Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Cudny filmik:D tak tylkko moze trochę ręke przykrócić ^^ Quote
Qeeriefire Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='westie_justa']Cudny filmik:D tak tylkko moze trochę ręke przykrócić ^^[/QUOTE] Jeżeli się dopiero zaczyna nie da się psa uczyć bez naprowadzania ;) Dziękujemy Quote
Yuveza Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 nie ja nie mówie że bez naprowadzania;) jak to zaczyna przecież wy to juz dość długo ćwiczycie:p ale komendy są wydawane prawda? Quote
Qeeriefire Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='westie_justa']nie ja nie mówie że bez naprowadzania;) jak to zaczyna przecież wy to juz dość długo ćwiczycie:p ale komendy są wydawane prawda?[/QUOTE] Nela wcześniej miała do czynienia tylko z hopkami, tunel był , ale jeden, huśtawka też, ale się rozwaliła przez burze -.- Tak są wydawane komendy :) Tak my dopiero zaczynamy o rozwijaniu się naszym w agi możne będzie mówić dopiero po zapisaniu na kursy. Quote
Yuveza Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 hahaah... wobec tego my w ogóle nie trenujemy agi :roll: czyli zacznie sie to może cudem na wiosnę i będzie rozwijanie naszego agi..... Quote
Qeeriefire Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='westie_justa']hahaah... wobec tego my w ogóle nie trenujemy agi :roll: czyli zacznie sie to może cudem na wiosnę i będzie rozwijanie naszego agi.....[/QUOTE] To zalezy jak tranujecie i co ile :D Wczesniej my ćwiczyliśmy może z dwa razy... więc o treningach nie było mowy, ale teraz zaczynamy, Ja już chce widzieć te wszystkie przeszkody na kursach ;) Quote
Yuveza Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 o tak! ja chcę zobaczyć ten tor! ludzi i wskazówki trenerów i to wszystko:loveu: bedę bardzo szczęśliwa! Quote
Qeeriefire Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='deer_1987']Ale super jej to idzie![/QUOTE] Dziękujemy ;) Quote
Guest papillonek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Super :D Ale slalom cienko,cienko... Quote
Recommended Posts