Qeeriefire Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 papillonek napisał(a):Herrego kojarzę,ale nie wiedziałam u kogo on jest ;) No to udanych negocjacji z wetem :) Negocjacji nie musi być, bo on Nele też leczył etc. Weterynarz z prawdziwego zdarzenia dla którego nie liczy się tylko "kasa". Quote
Guest papillonek Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 No przydałby się taki i żeby jeszcze był niedrogi to już w ogóle super :) Quote
Qeeriefire Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 mało już takich :) Pieniędzy niestety na leczenie nie mam, ale jak dostane informacje od weta to dopiero zacznę myśleć co dalej :( Jak na razie za Nelą tęsknię, cały tydzień jej nie wiedziałam :loveu::loveu: Quote
Qeeriefire Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 papillonek napisał(a):A gdzie ona/Ty jesteś? Ja jestem na wyjeździe u rodziny, Nela u znajomej. deer_1987 napisał(a):A to dzis Nele zobaczsz? W następnym tygodniu ;). Quote
Misia&Ruby Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Collie napisał(a):Wróciłam dopiero od weterynarza,byłam z Harrym, jestem kompletnie zmęczona :/ Miał robione trzy prześwietlenia, oględziny, podstawowe badania. Początkowo podejrzenie złamanie kończyny lub miednicy. kolejna wizyta tez pewnie będzie, ale nie wiem jak z pieniędzmi... . Dostał tabletki przeciwbólowe, smakowe. Jak na razie wet dokładniej się przyjrzy zdjęciom i jutro ma do mnie zadzwonić, powiedzieć co dalej. Tak na koniec szczerze polecam tego weterynarza, po prostu ma podejście. Kurcze, nieciekawie :( Oby jak najszybciej z tego wyszedł. Trzymam za niego bardzo mocno kciuki! Jak blog będzie gotowy, to koniecznie napisz, będę wpadać :) Quote
Qeeriefire Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Kurcze, nieciekawie :( Oby jak najszybciej z tego wyszedł. Trzymam za niego bardzo mocno kciuki! Jak blog będzie gotowy, to koniecznie napisz, będę wpadać :) Obawiam się,że będzie ciężko, ale jakoś damy rade i dziękujemy ;) Na pewno podam. Quote
Qeeriefire Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Jestem po rozmowie z wetem. Obejrzał dokładnie zdjęcia i złamań nie ma. Są małe szpary w miednicy między kośćmi. Mamy poczekać 4 tygodnie i w ciągu tego czasu ma mu przejść. Możliwe ,że ma zerwane wiązadło, ale jedyne to aby miał ograniczony ruch i wysiłek. Quote
Qeeriefire Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 deer_1987 napisał(a):A dostal jakies leki? przeciw bólowe tylko ;) Quote
Qeeriefire Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Możliwe,że mu się zrośnie, ale mam go obserwować i jakby co to przyjechać :) Mam nadzieję,że teraz będzie tylko lepiej. Quote
bianka19 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 biedny chłopaczek. :shake: dobrze, że się nim zajęłaś w tej sprawie, bo faktycznie na wsi myślą inaczej. Quote
Qeeriefire Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Chyba każdy by tak zrobił na moim miejscu ;) A ja się pochwale ,że mamy kupiony tunel sztywny 5 metrowy za 120 zł , cena nie możliwa, kupiony w Niemczech w zoologicznym. Jak patrzyłam u nas są 5 metrowe za 300 złotych :-o :eviltong: Zdjęć jeszcze nie mam, bo mama kupiła w Niemczech, zobaczy też tunel miękki :multi: edit. Jutro jadę do Wawy, więc dopiero w czwartek będę, do zobaczenia :) Quote
taxelina Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 No to super z tym tunelem! tutaj wiem ze sa agility rozne fajne http://www.zooplus.pl/ Quote
Guest papillonek Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Te przeszkody i tak są nie warte swojej ceny :/Za kawałek drutu i worka tyle płacić ... Zwykła stacjonata kosztuje stówę ,którą można zrobić w kilka minut bez problemu :/ Quote
Qeeriefire Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Wróciłam z Wawy z zabawką dla Neli i kupionymi butami :D papillonek częściowo się zgodzę w Polsce nie kupie już żadnej przeszkody, ale zważ uwagę,że nie każdy ma przedmioty do zrobienia przeszkody, a one tez kosztują. Ja tunel potrzebuje wytrzymały, a po takiej cenie no to nie mam co narzekać, tylko się cieszyć. Nie zamawiałam, moja mama jest w Niemczech i w sobote wraca, więc będę miała tunel ;) deer widziałam, ale warto zobaczyć jakie są ceny :) Quote
Guest papillonek Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 To ja proszę fotkę bucików no i tej zabawki ;) Moze i tak ,ale ja za tunel nie dałabym więcej niż 30 zł ,a że nigdzie takiego nie ma nie kopiłam tylko zrobiłam ;) i materiały nie kosztują na pewno 120 zł góra 20 zł ;) Quote
Qeeriefire Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 papillonek napisał(a):To ja proszę fotkę bucików no i tej zabawki ;) Moze i tak ,ale ja za tunel nie dałabym więcej niż 30 zł ,a że nigdzie takiego nie ma nie kopiłam tylko zrobiłam ;) i materiały nie kosztują na pewno 120 zł góra 20 zł ;) Płaci się też za jakość :P W takim razie zdjęcia będą, ale muszę aparat przywieźć :) Quote
Qeeriefire Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Jutro będzie gotowa strona www, zamiast bloga, bo kod CSS nie działa, ale opcje będą takie jak na blogu :eviltong: Quote
Qeeriefire Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 deer_1987 napisał(a):A zdjecia tez beda? :diabloti: W piątek odbieram Nele, czyli jutro powinny być :eviltong: Quote
Recommended Posts