Qeeriefire Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 westie_justa napisał(a):Przyjemny ten filmik:D .... a Nela cóż..... tylko pogratulowac:D ona wygląda na max 4 lata^^ i jest bardzo mądra:) Dziękujemy chodz z wiekiem to bym nie przesadzała :D Quote
Guest papillonek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ale fajny :D Rzeczywiście za krótki,ale muzyka też pasuje ;) Quote
Qeeriefire Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 papillonek napisał(a):Ale fajny :D Rzeczywiście za krótki,ale muzyka też pasuje ;) Robiony na szybko, dziękujemy :D Quote
Qeeriefire Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Aleksandra95 napisał(a):super filmik.:):) Dziękujemy :) Quote
Qeeriefire Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Ktoś chętny na nowy wakacyjny filmik ? Dzisiaj wszystko nagrywane :D Quote
Qeeriefire Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 I tak wstawię :evil_lol:Zapraszam do oglądania, komentowania, odwiedzania konta etc.:diabloti: Film zmontowany i nagrywany dzisiaj. [video=youtube;WqElSBWoO10]http://www.youtube.com/watch?v=WqElSBWoO10[/video] Quote
Yuveza Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 SUUUUUPPPPEEEERRRR !!!!! Filmik:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Qeeriefire Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 westie_justa napisał(a):SUUUUUPPPPEEEERRRR !!!!! Filmik:loveu::loveu::loveu::loveu: deer_1987 napisał(a):Ale fajnie zmontowany! Super robota! Dziękujemy, fajnie ,że się podoba :) Przy okazji odkryliśmy,że nauka na świeżym powietrzu nam służy :D Quote
Natalia&Cody Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Super filmik. :D :loveu: Świetnie go zmontowałaś. :D Quote
Yuveza Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Haha my tez troche na świeżym powietrzu sobie ćwiczymy:D u nas... zaraz filmik:P Quote
Qeeriefire Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Silky123 napisał(a):Super filmik. :D :loveu: Świetnie go zmontowałaś. :D Dziękujemy :) westie_justa napisał(a):Haha my tez troche na świeżym powietrzu sobie ćwiczymy:D u nas... zaraz filmik:P W końcu filmik:D Dzisiaj jadę do rodziny z Nelą to może chodź na chwile uda mi się wymknąć z nią na tor ;) Quote
Yuveza Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 tak zaraz sie prześle!:D a późnieej drugi;) tylko drugi jest nudny bo to tylko nagranie z plaży:P Quote
Guest papillonek Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Muzyka jakby Nela była jakimś terrorystą co najmniej :) Fajnie :D Wstawiaj więcej ;) Quote
chi23 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Dzięki wam wiem że mam na komputerze windows movie maker i mogę zmontować film:cool3: Quote
Qeeriefire Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Muzyka taka miała być :D Mi tak pasuje :eviltong: Od dwóch dni dopiero bawię się w WMM. chi23 też kiedyś nie wiedziałam, to teraz czekamy na filmik :p Quote
Qeeriefire Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Dlaczego nikt nie zwrócił mi uwagi no jak to tak :diabloti:? Przecież ja swoją Nele postarzyłam o rok :evil_lol: Nela ma 7 lat w tym roku w tym kwietniu skończyła 7 lat, a nie 8 :evil_lol::evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 deer_1987 napisał(a):Oj pewnie Ci nie wybaczy :D Jak ja mogłam ją postarzać :D Udało mi się wymknąć na chwilę na tor i mam fotki, ale będą one wykorzystane do powstania bloga, zobaczycie tylko próbki :diabloti: Quote
Qeeriefire Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 [FONT=Comic Sans MS] [SIZE=4] Agility[/FONT] Quote
Recommended Posts