bianka0 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Nawet nie wiedziałam że Jasiek ma już założony wątek.Dopiero teraz mogłam się jamnikowatemu przyjrzeć. Miejsce w hoteliku u funi dla pieska zaklepane. Ocelot czy mogłabyś coś więcej się dowiedzieć u weta odnośnie jego oczu. Chociaż parę zdań, co on podejrzewa po badaniu. Mam też pytanie w jakim wieku jest Jasiek , ma rok? Czy będzie go można już kastrować, czy był odrobaczany i jakie miał szczepienia? Przepraszam za te pytania, ale muszę mieć plan działania w związku z dalszymi ewentualnymi wydatkami w hoteliku. Quote
danka1234 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 bianka0,na pierwszej stronie jest wpis pewnie go nie zauważyłas -Jaś ma około roku i jest wykastrowany. Co do reszty pytan ocelot musi sama odpowiedizeć. Quote
bianka0 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='danka1234']bianka0,na pierwszej stronie jest wpis pewnie go nie zauważyłas -Jaś ma około roku i jest wykastrowany. Co do reszty pytan ocelot musi sama odpowiedizeć. To świetnie. Młodziutki i odpada kastracja w hoteliku. Quote
omi Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Nie ma nigdzie numeru konta. Na pw też nie dostałam. Wpłacamy już czy wstrzymujemy się do czasu wyjaśniania, jakie koszty będą po ewentualnym połączeniu transportu z innego wątku? Quote
bianka0 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Tu decyduje ocelot, Jasiek będzie moim uroczym kłopotem od momentu przybycia do Zamościa :p Quote
ocelot Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Ja na tamtym wątku wpisałam propozycję. Napisałam że Jaś w sobotę jedzie. Nie będziemy zwlekać, bo szkoda, żeby siedział w schronisku. Konto podam jeszcze dzisiaj jak tu ogarne towarzystwo. Jaś ma koło roku, jest po kastracji, odrobaczyć bym radziła, bo nasze psy ostatnio maja robale. I odpchlić też. Może uda mi się zdobyć te środki, więc prześlemy. Szczepienie - wścieklizna. O oczko spytam. Quote
ocelot Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Dzwoniłam do weterynarza. Podobno z oczkami już ok. Podobno było to zapalenie spojówek. Jest wesoły. Ja nie zauważyłam tego i jest w boksie z małymi pieskami. Quote
MyrkurDagur Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Przeurocze stworzenie z tego Jasieńka... Quote
bianka0 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ocelot napisał(a):Ja na tamtym wątku wpisałam propozycję. Napisałam że Jaś w sobotę jedzie. Nie będziemy zwlekać, bo szkoda, żeby siedział w schronisku. Konto podam jeszcze dzisiaj jak tu ogarne towarzystwo. Jaś ma koło roku, jest po kastracji, odrobaczyć bym radziła, bo nasze psy ostatnio maja robale. I odpchlić też. Może uda mi się zdobyć te środki, więc prześlemy. Szczepienie - wścieklizna. O oczko spytam. Dziękuję ocelot, współpraca z Tobą jest jak zawsze przyjemnością.:p Zadzwonię do funi, że Jasiek będzie w sobotę. Będzie odrobaczony, odpchlony i szczepienie na wirusówki. Oczka też jeszcze na miejscu funia u weta skontroluje. Quote
ocelot Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Współpraca z Wami kochani:) Dostałam 10 zł. od omi na transport Jasia, no jeszcze nam brakuje trochę.... Quote
ocelot Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Ciągle brakuje nam pieniążków kochani. Pomóżcie jeśli możecie. Transport może wyjdzie taniej, bo będzie łączony. Quote
danka1234 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 ocelot napisał(a):Ciągle brakuje nam pieniążków kochani. Pomóżcie jeśli możecie. Transport może wyjdzie taniej, bo będzie łączony. Jamnicza Skarpeta wspomoze opłate w transporcie kwota 100zł-niech bidula jedzie do hoteliku i nie straci szansy na pomoc którą otrzymał od bianka0. ocelot ,podaj prosze konto . Quote
NusiaiJa Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA JASIA ROZSYŁAJCIE GDZIE SIE DA:oops: http://www.dogomania.pl/threads/195396-...NIE-masz-POMYSŁU-na-MIKOŁAJKOWY-prezent-..dla-Jasia-do-03.lis.-godz.20-20?p=15629828#post15629828 Quote
ocelot Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 NusiaiJa dziękuję:) Danusiu poczekajmy może uzbieramy z bazarków na transport. Ja przelałam 200 zł. ze swoich, jesli będzie łączony to wystarczy, jeśli nie dopłacę. Jak nie uzbieramy z bazarków wtedy jamnczą skarpetę poprosimy. Quote
bianka0 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ocelot prześlę Ci na PW nr telefonu do funi. Kiedy będzie znany ostateczny termin przyjazdu Jasia do hoteliku, proszę przedzwoń do niej i daj jej znać. Quote
ocelot Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 bianka0 napisał(a):Ocelot prześlę Ci na PW nr telefonu do funi. Kiedy będzie znany ostateczny termin przyjazdu Jasia do hoteliku, proszę przedzwoń do niej i daj jej znać. Wysyłaj. Adres też mi potrzebny. Quote
bianka0 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='ocelot']Wysyłaj. Adres też mi potrzebny. Tu jest link do wątku hoteliku,tam jest wszystko http://www.dogomania.pl/threads/181648-Hotelik-w-Zamo%C5%9Bciu Quote
ocelot Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 warenn dziękuję:) Jaś jest w schronisku,kierownik o jego wyjeździe poinformowany Quote
Recommended Posts