Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nawet nie wiedziałam że Jasiek ma już założony wątek.Dopiero teraz mogłam się jamnikowatemu przyjrzeć.
Miejsce w hoteliku u funi dla pieska zaklepane.
Ocelot czy mogłabyś coś więcej się dowiedzieć u weta odnośnie jego oczu. Chociaż parę zdań, co on podejrzewa po badaniu.
Mam też pytanie w jakim wieku jest Jasiek , ma rok? Czy będzie go można już kastrować, czy był odrobaczany i jakie miał szczepienia?
Przepraszam za te pytania, ale muszę mieć plan działania w związku z dalszymi ewentualnymi wydatkami w hoteliku.

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka1234']bianka0,na pierwszej stronie jest wpis pewnie go nie zauważyłas -Jaś ma około roku i jest wykastrowany.
Co do reszty pytan ocelot musi sama odpowiedizeć.

To świetnie. Młodziutki i odpada kastracja w hoteliku.

Posted

Nie ma nigdzie numeru konta. Na pw też nie dostałam. Wpłacamy już czy wstrzymujemy się do czasu wyjaśniania, jakie koszty będą po ewentualnym połączeniu transportu z innego wątku?

Posted

Ja na tamtym wątku wpisałam propozycję. Napisałam że Jaś w sobotę jedzie. Nie będziemy zwlekać, bo szkoda, żeby siedział w schronisku.
Konto podam jeszcze dzisiaj jak tu ogarne towarzystwo.

Jaś ma koło roku, jest po kastracji, odrobaczyć bym radziła, bo nasze psy ostatnio maja robale. I odpchlić też. Może uda mi się zdobyć te środki, więc prześlemy.
Szczepienie - wścieklizna.

O oczko spytam.

Posted

Dzwoniłam do weterynarza.
Podobno z oczkami już ok. Podobno było to zapalenie spojówek.
Jest wesoły. Ja nie zauważyłam tego i jest w boksie z małymi pieskami.

Posted

ocelot napisał(a):
Ja na tamtym wątku wpisałam propozycję. Napisałam że Jaś w sobotę jedzie. Nie będziemy zwlekać, bo szkoda, żeby siedział w schronisku.
Konto podam jeszcze dzisiaj jak tu ogarne towarzystwo.

Jaś ma koło roku, jest po kastracji, odrobaczyć bym radziła, bo nasze psy ostatnio maja robale. I odpchlić też. Może uda mi się zdobyć te środki, więc prześlemy.
Szczepienie - wścieklizna.

O oczko spytam.

Dziękuję ocelot, współpraca z Tobą jest jak zawsze przyjemnością.:p
Zadzwonię do funi, że Jasiek będzie w sobotę.
Będzie odrobaczony, odpchlony i szczepienie na wirusówki. Oczka też jeszcze na miejscu funia u weta skontroluje.

Posted

ocelot napisał(a):
Ciągle brakuje nam pieniążków kochani. Pomóżcie jeśli możecie.
Transport może wyjdzie taniej, bo będzie łączony.

Jamnicza Skarpeta wspomoze opłate w transporcie kwota 100zł-niech bidula jedzie do hoteliku i nie straci szansy na pomoc którą otrzymał od bianka0.
ocelot ,podaj prosze konto .

Posted

NusiaiJa dziękuję:)
Danusiu poczekajmy może uzbieramy z bazarków na transport.
Ja przelałam 200 zł. ze swoich, jesli będzie łączony to wystarczy, jeśli nie dopłacę.
Jak nie uzbieramy z bazarków wtedy jamnczą skarpetę poprosimy.

Posted

bianka0 napisał(a):
Ocelot prześlę Ci na PW nr telefonu do funi. Kiedy będzie znany ostateczny termin przyjazdu Jasia do hoteliku, proszę przedzwoń do niej i daj jej znać.

Wysyłaj. Adres też mi potrzebny.