ocelot Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 danka1234 napisał(a):na jakim watku znajde jej nick,nie kojarze a chciałabym jej wysłac na pw fotki psów o których chciałabym informacje. allegro dla Jaska zrobie,nie wiem czy dam rade dzisiaj ale postaram sie jak najszybciej. Danusiu na tej stronie http://www.dogomania.pl/threads/174054-Rysio-oszukany...-wyrzucony-na-bruk-ka%C5%BCda-z%C5%82ot%C3%B3wka-si%C4%99-liczy.-Prosimy.../page48 Quote
danka1234 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ocelot napisał(a):Danusiu na tej stronie http://www.dogomania.pl/threads/174054-Rysio-oszukany...-wyrzucony-na-bruk-ka%C5%BCda-z%C5%82ot%C3%B3wka-si%C4%99-liczy.-Prosimy.../page48 dzieki bardzo,spróbuje sie czegos dowiedziec o psiaczkach wklejonych na jamnikach. Quote
funia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Jasio chyba myśli ,ze ja lubię'' takie '' prezenty .....co dzień zostawia dla mnie w boksie .Niestety . Tabletka na robaki czeka .30 listopada zostanie odrobaczony .Koszt 5 zł . Quote
bianka0 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 funia napisał(a):Jasio chyba myśli ,ze ja lubię'' takie '' prezenty .....co dzień zostawia dla mnie w boksie .Niestety . Tabletka na robaki czeka .30 listopada zostanie odrobaczony .Koszt 5 zł . Kasiu, niejaka Andzike wrzeszczy po wątkach, że żerujecie na nieszczęściu psów. Ja się do niej ,, przyłączam" i życzę sobie, żeby Jaśko jak najdłużej zostawiał Ci prezenty w boksie, żebyś wiedziała za co bierzesz pieniążki :diabloti: Quote
danka1234 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 allegra dla Jaśka; http://allegro.pl/jasiek-mlody-jamnikowaty-szuka-domu-i1326319002.html Quote
bianka0 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 danka1234 napisał(a):allegra dla Jaśka; http://allegro.pl/jasiek-mlody-jamnikowaty-szuka-domu-i1326319002.html Dziękuję Danusiu i prośba do ocelot, żeby wkleić w pierwszy post. Quote
bianka0 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Zapraszam na bazarek dla Jaśka i Korka :p http://www.dogomania.pl/threads/196598-JAMNICZA-SPI%C5%BBARNIA-d%C5%82uuuuga-jak-Korek-i-Jasiek.-Do-30.11.2010.?p=15753001#post15753001 Quote
bianka0 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Jaśku niezły posag na bazarku zebrałeś :lol: Będą suczki o ciebie się biły, jesteś dobrą partią :cool3: Tylko nie przejedz tego posagu jak Fabian i idź w porę do domu. Quote
funia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Posag to on mi zostawia co dzień w boksie ...Jest całkiem pokażny .....JAk na nie pozornego Jasia . Quote
bianka0 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 funia napisał(a):Posag to on mi zostawia co dzień w boksie ...Jest całkiem pokażny .....JAk na nie pozornego Jasia . Nie uwierzę, jak nie zrobisz zdjęcia :shake: Czyli, jeżeli to jest prawdą to świadczy o tym, że zdrowo i dużo dajesz papu. Quote
bianka0 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Jasiu do ciebie też nikt nie zagląda :mad: Quote
danka1234 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 ja zagladam,czesto sprawdzam czy cos ruszyło w sprawie domu czy ktokolwiek sie nim zainteresował. Quote
ocelot Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 bianka0 napisał(a):Jasiu do ciebie też nikt nie zagląda :mad: zagląda:) trochę zaganiany ktoś:) Quote
bianka0 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dzwoniłam do funi, jeszcze nikt nie pytał o Jaśka.:shake: Quote
funia Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Nadal nikt nie dzwoni ....Jasiek wesoły ,fajny .Troche przestraszony .Nie wiem czy pisałam jak sie podchodzi to troszke siusia jakby ze strachu ...Jest bardzo lubiany wsród swoich kolegów i kolezanki .Zgodny ,wesoły i przyjaceilski .Absolutnie nie jak jamnik:diabloti: Quote
bianka0 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Nie, nie pisałaś. :shake: To sikanie ze strachu przed człowiekiem minie stopniowo. A jak z koopką ? dalej w boksie. Quote
funia Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 JAsiek dzisiaj został odrobaczony .Niestety kupy robi zawsze .....Jako jedyny pies u nas . Quote
funia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 To co wyszło z niego dzisiaj w kupie zwaliło mnie z nóg:crazyeye::crazyeye: Zrobie mu jednak powtórke za dwa tyg .Załamka robale dlugie ,grube i w jednej kupie ponad 5 sztuk :crazyeye: Niby to nic nowego .Ale takiej ilosci i gabarytów to nie wiedziałam .Ale musiały mu dawac do wiwatu Quote
bianka0 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Qrczę, funiu czy to było u Ciebie pierwsze, czy już drugie odrobaczenie? Funiu skończył się bazarek dla jamników. Jeszcze nie ma wszystkich wpłat, żebym mogła go ostatecznie rozliczyć. Zbierz wszystkie koszty Jasia od momentu przyjazdu do końca grudnia, bo chyba wolisz, żeby było płacone pełnymi miesiącami. Trzeba to zrobic przejrzyście i wklejać przez założyciela wątku w pierwszym poście. Inaczej moje bazarki trafią na czarną listę, takie są nowe przepisy. Quote
funia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 U mnie pierwsze bo mówiłas ,ze raz juz był odrobaczany .Nie ma problemu wiem ,ze trzeba to za dwa tyg.powtórzyc koniecznie bo na takie robale dwa razy nie wystarczą .( nawet jeśli faktycznie odrobaczyli go w schronie) Dobrze .Wieczorem napiszę rozliczenie . Quote
bianka0 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 funia napisał(a):U mnie pierwsze bo mówiłas ,ze raz juz był odrobaczany .Nie ma problemu wiem ,ze trzeba to za dwa tyg.powtórzyc koniecznie bo na takie robale dwa razy nie wystarczą .( nawet jeśli faktycznie odrobaczyli go w schronie) Dobrze .Wieczorem napiszę rozliczenie . Funiu to policz też to drugie odrobaczenie, bo to będzie jeszcze w grudniu. Quote
ocelot Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 To ja czekam na rozliczenie i wkleję w pierwszy post. Oj niby był odrobaczony w schronisku, ale zaczynam mieć wątpliwości. W to co się tam mówi a co robi. Quote
funia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Miałam zrobic foty tych robali ale mój chłop popukał sie w głowe i machnał reka ....Uznałam ,ze chyba ma racje:oops: Dziewczyny nie zrobie dzisiaj finansów .Dopiero niedawno doczołgalismy sie z zasp....Mam dosc .Ide spać :oops::oops: Quote
bianka0 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 funia napisał(a):Miałam zrobic foty tych robali ale mój chłop popukał sie w głowe i machnał reka ....Uznałam ,ze chyba ma racje:oops: Dziewczyny nie zrobie dzisiaj finansów .Dopiero niedawno doczołgalismy sie z zasp....Mam dosc .Ide spać :oops::oops: Nie ma sprawy funiu :cool3: Nie będzie rozliczenia, nie będzie pieniążków :diabloti: Chyba już nieźle zasypało Wam hotelik :shake: Quote
Recommended Posts