Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasio chyba myśli ,ze ja lubię'' takie '' prezenty .....co dzień zostawia dla mnie w boksie .Niestety .
Tabletka na robaki czeka .30 listopada zostanie odrobaczony .Koszt 5 zł .

Posted

funia napisał(a):
Jasio chyba myśli ,ze ja lubię'' takie '' prezenty .....co dzień zostawia dla mnie w boksie .Niestety .
Tabletka na robaki czeka .30 listopada zostanie odrobaczony .Koszt 5 zł .

Kasiu, niejaka Andzike wrzeszczy po wątkach, że żerujecie na nieszczęściu psów.
Ja się do niej ,, przyłączam" i życzę sobie, żeby Jaśko jak najdłużej zostawiał Ci prezenty w boksie, żebyś wiedziała za co bierzesz pieniążki :diabloti:

Posted

Jaśku niezły posag na bazarku zebrałeś :lol:
Będą suczki o ciebie się biły, jesteś dobrą partią :cool3:
Tylko nie przejedz tego posagu jak Fabian i idź w porę do domu.

Posted

funia napisał(a):
Posag to on mi zostawia co dzień w boksie ...Jest całkiem pokażny .....JAk na nie pozornego Jasia .

Nie uwierzę, jak nie zrobisz zdjęcia :shake:
Czyli, jeżeli to jest prawdą to świadczy o tym, że zdrowo i dużo dajesz papu.

Posted

Nadal nikt nie dzwoni ....Jasiek wesoły ,fajny .Troche przestraszony .Nie wiem czy pisałam jak sie podchodzi to troszke siusia jakby ze strachu ...Jest bardzo lubiany wsród swoich kolegów i kolezanki .Zgodny ,wesoły i przyjaceilski .Absolutnie nie jak jamnik:diabloti:

Posted

To co wyszło z niego dzisiaj w kupie zwaliło mnie z nóg:crazyeye::crazyeye:
Zrobie mu jednak powtórke za dwa tyg .Załamka robale dlugie ,grube i w jednej kupie ponad 5 sztuk :crazyeye:
Niby to nic nowego .Ale takiej ilosci i gabarytów to nie wiedziałam .Ale musiały mu dawac do wiwatu

Posted

Qrczę, funiu czy to było u Ciebie pierwsze, czy już drugie odrobaczenie?

Funiu skończył się bazarek dla jamników. Jeszcze nie ma wszystkich wpłat, żebym mogła go ostatecznie rozliczyć.
Zbierz wszystkie koszty Jasia od momentu przyjazdu do końca grudnia, bo chyba wolisz, żeby było płacone pełnymi miesiącami.
Trzeba to zrobic przejrzyście i wklejać przez założyciela wątku w pierwszym poście. Inaczej moje bazarki trafią na czarną listę, takie są nowe przepisy.

Posted

U mnie pierwsze bo mówiłas ,ze raz juz był odrobaczany .Nie ma problemu wiem ,ze trzeba to za dwa tyg.powtórzyc koniecznie bo na takie robale dwa razy nie wystarczą .( nawet jeśli faktycznie odrobaczyli go w schronie)
Dobrze .Wieczorem napiszę rozliczenie .

Posted

funia napisał(a):
U mnie pierwsze bo mówiłas ,ze raz juz był odrobaczany .Nie ma problemu wiem ,ze trzeba to za dwa tyg.powtórzyc koniecznie bo na takie robale dwa razy nie wystarczą .( nawet jeśli faktycznie odrobaczyli go w schronie)
Dobrze .Wieczorem napiszę rozliczenie .

Funiu to policz też to drugie odrobaczenie, bo to będzie jeszcze w grudniu.

Posted

To ja czekam na rozliczenie i wkleję w pierwszy post.

Oj niby był odrobaczony w schronisku, ale zaczynam mieć wątpliwości. W to co się tam mówi a co robi.

Posted

Miałam zrobic foty tych robali ale mój chłop popukał sie w głowe i machnał reka ....Uznałam ,ze chyba ma racje:oops:

Dziewczyny nie zrobie dzisiaj finansów .Dopiero niedawno doczołgalismy sie z zasp....Mam dosc .Ide spać :oops::oops:

Posted

funia napisał(a):
Miałam zrobic foty tych robali ale mój chłop popukał sie w głowe i machnał reka ....Uznałam ,ze chyba ma racje:oops:

Dziewczyny nie zrobie dzisiaj finansów .Dopiero niedawno doczołgalismy sie z zasp....Mam dosc .Ide spać :oops::oops:

Nie ma sprawy funiu :cool3: Nie będzie rozliczenia, nie będzie pieniążków :diabloti:

Chyba już nieźle zasypało Wam hotelik :shake: