danka1234 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 dobrze ze Jaśko okazał sie grzecznym psem bo nie ciekawie sie zapowiadało. Jak bedzie wiecej informacji o Jasku i ładne foteczki zrobie mu ogłoszenia. Quote
bianka0 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 danka1234 napisał(a):dobrze ze Jaśko okazał sie grzecznym psem bo nie ciekawie sie zapowiadało. Jka bedzie wiecej informacji o Jasku i ładne foteczki zrobie mu ogłoszenia. Dziękuję Danusiu, funia dzisiaj obiecała zdjęcia, informacje też już znamy i to bardzo dobre. Dla funi każdy jamnik do tej pory wydawał się drański tak jak Maniek. Ale Jaśko ją mile zaskoczył. Następnego wybiorę łobuza :eviltong: Quote
funia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 pRZEPRASZAM MIAŁAM SPORY KŁOPOT Z PSEM ,KTOREGO PRZYJĘŁAM ....i ZE STAŁĄ OBSADA ATKUJĄCA JAK ZWYKLE .... oBIECUJE jUTRO BEDĄ .. jASIU KOCHANY I GRZECZNY .uWIELBIAM GO .TAKI CUKIREECZEK .nIE MAM ZADNEGO MINUSA DLA NIEGO .pIES BEZ WAD .nA SERIO . Quote
bianka0 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 funia napisał(a):pRZEPRASZAM MIAŁAM SPORY KŁOPOT Z PSEM ,KTOREGO PRZYJĘŁAM ....i ZE STAŁĄ OBSADA ATKUJĄCA JAK ZWYKLE .... oBIECUJE jUTRO BEDĄ .. jASIU KOCHANY I GRZECZNY .uWIELBIAM GO .TAKI CUKIREECZEK .nIE MAM ZADNEGO MINUSA DLA NIEGO .pIES BEZ WAD .nA SERIO . :mad::mad::mad: Quote
funia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
bianka0 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Śliczne zdjęcia pieska , ale nadal nie mogę sobie wyobrazić ile jamnikowaty Jasiek ma z jamnika. Zobaczymy czy z tymi zdjęciami będzie mogła Danusia ruszyć z ogłoszeniami. Funiu a co to za mały chłopczyk plącze się po domu :diabloti: O przepraszam, właśnie popatrzyłam wyżej i zobaczyłam parówkę siedzącą pod krzesłem. Quote
Tymonka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Błagam , zajrzyjcie , suni grozi śmierć z wycieńczenia , szczeniakom podobnie : http://www.dogomania.pl/threads/195827-Cztery-szczeniaki-z-okropn%C4%85-krzywic%C4%85-i-niesamowicie-wycie%C5%84czona-matka-prosz%C4%85-o-pomoc Quote
danka1234 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 przydało by sie jeszcze kilka zdjec do ogłoszeń na których byłby bardziej widoczny. Jasko pewnie bardzo ruchliwy jest i ciezko mu zrobic zdjecia ale moze jeszcze uda sie kilka zrobić by było z czego wybrać. Quote
bianka0 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Funiu spróbuj zrobić parę ujęć do ogłoszeń, szkoda czasu. Nadal nie mamy po tygodniu żadnego ogłoszenia Jasia. Quote
funia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 staram sie jak moge ,ale jest bardzo ruchliwy Quote
bianka0 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='funia']staram sie jak moge ,ale jest bardzo ruchliwy[/QUOTE] Tak myślałam :diabloti: Quote
bianka0 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ocelot może zmienić już tytuł wątku, że Jasio ( Jony jak go nazywa funia) już szuka domu ? Quote
ocelot Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='bianka0']Ocelot może zmienić już tytuł wątku, że Jasio ( Jony jak go nazywa funia) już szuka domu ?[/QUOTE] Oczywiście, zmieniam:) Quote
bianka0 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Widzę że zmieniłaś mu imię :evil_lol: Jak dzwonię do hoteliku, to słyszę jak funia do niego woła i Jony i Jasiek. A ten pieszczoch przychodzi na każde zawołanie.:lol: Quote
ocelot Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='bianka0']Widzę że zmieniłaś mu imię :evil_lol: Jak dzwonię do hoteliku, to słyszę jak funia do niego woła i Jony i Jasiek. A ten pieszczoch przychodzi na każde zawołanie.:lol:[/QUOTE] To wracam do Jaśka:)Gdyż się przyzwyczaiłam:) Quote
bianka0 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='ocelot']To wracam do Jaśka:)Gdyż się przyzwyczaiłam:)[/QUOTE] Może być, ja też już się przyzwyczaiłam :cool3: Mojego męża też funia przechrzciła z Józia na Josefa :evil_lol:, ale córce to się bardzo spodobało i tak już w domu został.:diabloti: Quote
funia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Johny tak mówimy ale jak mawiał Pawlak jaki Johny po naszemu Jaśko . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Mika31 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 :evil_lol:pikny ten Johnny jak mawiał Pawlak taki amerkański Quote
bianka0 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Suchy stanął na wysokości zadania.:evil_lol: Jest pokazana przegubowość tułowia, prawie jamnicza długość kufy i prawie zwisające uszy. Podziękuj funiu Suchemu, podobno nie było łatwo.:cool3: Quote
danka1234 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 teraz go widac dokładnie,łapy ma bardzo wysokie,dokad on siega przy człowieku? jamniczkiem to on nie jest, mozna go podciągnac pod jamnikowatego. Trzeba by zmienić w tytule z jamniczka na jamnikowaty. Quote
basia0607 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Przecież to wykapany jamnik, przednie łapki jak u przedwojennej wanny, pierś dumnie wypięta jak u indora ! No i szelmowski błysk w oku ! Quote
bianka0 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Słowo jamnikowaty nie dyskwalifikuje jego urody ;), to kwestia czysto formalna przy wstawianiu na stronę jamników do adopcji. Wiele osób chce psa podobnego do jamnika i taki im się podoba, a czysty jamnik już nie za bardzo. Tak jest z moimi sąsiadami, którym bardzo podoba się jamnikowaty Maluszek, ale reszta jamników już nie koniecznie :evil_lol: Quote
Recommended Posts