BonaJ Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Znam kogoś kto może przewieść psiaka:-) Wiadomość na priv. Oczywiście nieodpłatnie:-) Quote
ocelot Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='bianka0']Tu jest link do wątku hoteliku,tam jest wszystko http://www.dogomania.pl/threads/181648-Hotelik-w-Zamo%C5%9Bciu Hotelik poinformowany, Elmira już ma adres no i czekamy teraz z napięciem na jutro. Jeśli nie wyjdzie nam transport łączony koszty wzrosną, ale damy chyba jakoś radę. Quote
bianka0 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Wiem, rozmawiałam z funią, czeka na Jaśka z niecierpliwością :p Quote
ocelot Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 taks napisał(a):A ile brakuje? Brakuje nam około 60 zł. Zobaczymy ile wyniesie opłata adopcyjna Jasia. No i jak nie pojadą psiaki z Bełchatowa to +135 zł. Ale chyba pojadą. Jutro wszystko podam dokładnie. Quote
ocelot Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Mika31 napisał(a):kamień z serca sam czy łączonym? Chyba psiaki z Bełchatowa też Quote
bianka0 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Czekam na telefon od funi, czy Jasiek już przyjechał. Quote
ocelot Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 bianka0 napisał(a):Czekam na telefon od funi, czy Jasiek już przyjechał. Oj daj znać, ja też czekam. Quote
ocelot Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Jaś już na miejscu, ale nie wiem nic więcej. Ale mi ulżyło:) Jaś pojechał transportem łączonym - 135 zł. Opłata w schronisku - 60 zł. Razem: 195 zł. Quote
bianka0 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Jasiek już na miejscu. Pierwsze słowa funi : to jest niezły ancymonek :evil_lol: Obleciał cały wybieg i poszedł do boksu, pomimo zmęczenia odstawia koncert, nie chce spać. Dziękuję ocelot za sprawne wyciągnięcie Jaśka ze schronu i sponsorom za pomoc. Jutro pewnie więcej wiadomości o Jaśku napisze funia. Quote
Mika31 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 :Rose::Rose:dobrze że jest dzięki wam bezpieczny jesteście aniołami:Rose::Rose: Quote
elmira Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Warto dopisać, że Jasio świetnie jeździ samochodem. Ale wyłącznie na kolanach:) Jest bardzo waleczny, ale absolutnie nie agresywny. Reaguje na nowe osoby, psy. Jest troszeczkę spanikowany nowymi sytuacjami. Dzisiaj z nami był na kawie i na trawce w Bełchatowie-bardzo szybko się oswajał. Niesamowicie inteligentny pies. To krótkie spostrzeżenia z podróży. Quote
ocelot Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 To ja czekam na relację z hoteliku:) Dziękuję Wam wszystkim. Bianca0 że na Jasia zwróciłaś uwagę, Elmira, że gnałaś tyle km. I wszystkim darczyńcom i kibicującym Jasiowi:) Bez Was by się nie udało. No ufff...... Quote
danka1234 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 czekamy zatem na fotki i relacje o tym Jasiowym ancymonku,widac juz dał sie we znaki skoro zyskał taki przydomek. Quote
funia Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Po wczorajszym jego zachowaniu nie ma sladu .Pokazał się dzisiaj jako mądry ,zgodny i bardzo grzeczny piesek .Widać ze Jasio nie spodziewał sie takiej przestrzeni bo nie wiedział gdzie ma biec .I trawkę skupał i suczke powąchał i do ludzi się wdzięczył .Wszystko chciał nadrobic .Faktycznie to mądry psiak .Juz sam wie ,który jego boks .Cały dzień od 7 rano do 21 był na dworze .Zmęczyło go to powietzre bo po kolacji sam poszedł i spi jak Reks .Tego mu trzeba było . Lubi towarzystwo innych psów ,ale nie jest natrętny .Próbuje bawic sie piłeczka .Lubi tulenie do człowieka ,ale nie jest za wylewny ( na razie ) . Jest czyściutki i zadbany . Quote
funia Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Aha .Kaja I Maja dały mu dzisiaj takie cwiczenia ,ze pewnie ma zakwasy ....Nie siedział ani minuty .Brały go we dwie na zmianę w obroty .Zabawom nie było końca .... Quote
bianka0 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Funiu psy dzielą się na jamniki i pozostałe psy, mam nadzieję że po kilku jamnikach będziesz miała podobne zdanie :evil_lol: Jasiek na zdjęciu ma łapy jak wodołaz. To sobie piesek u Ciebie poużywa na jesiennym słoneczku. Quote
ocelot Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 A ja czekam na więcej zdjęć Jasia:) Quote
Tymonka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Aniu podaj konto na które przelać pieniążki z bazarku , na transport. Quote
funia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Przepraszam,zdjęcia beda jutro .Zanim sie obejrzałam było juz ciemno . Jasio jest kochany i grzeczny .Malutki przytulanek z niego .Namietnie skubie trawkę chyba dawno jej nie miał okzaji wąchac .... Jest mądry bo po tych kilku dniach wie gdzie jego boks i sam do niego idzie i czeka na otwarcie . Ma troszke pogryzione uszka bo strupy odpadaja . Quote
bianka0 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Funiu zdjęcia są niezbędne, żeby zrobić ogłoszenia, a nawet banerek. Jak zwykle będę w tym temacie upierdliwa :mad: Quote
bianka0 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Jo37 napisał(a):Wreszcie znalazłam Twojego podopiecznego. Witam razem z Jaśkiem :lol: Przyjechał dzięki ocelot. Quote
Recommended Posts