Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taks napisał(a):
A ile brakuje?

Brakuje nam około 60 zł. Zobaczymy ile wyniesie opłata adopcyjna Jasia.
No i jak nie pojadą psiaki z Bełchatowa to +135 zł. Ale chyba pojadą.

Jutro wszystko podam dokładnie.

Posted

Jaś już na miejscu, ale nie wiem nic więcej.
Ale mi ulżyło:)
Jaś pojechał transportem łączonym - 135 zł.
Opłata w schronisku - 60 zł.
Razem: 195 zł.

Posted

Jasiek już na miejscu.
Pierwsze słowa funi : to jest niezły ancymonek :evil_lol:
Obleciał cały wybieg i poszedł do boksu, pomimo zmęczenia odstawia koncert, nie chce spać.

Dziękuję ocelot za sprawne wyciągnięcie Jaśka ze schronu i sponsorom za pomoc.
Jutro pewnie więcej wiadomości o Jaśku napisze funia.

Posted

Warto dopisać, że Jasio świetnie jeździ samochodem. Ale wyłącznie na kolanach:) Jest bardzo waleczny, ale absolutnie nie agresywny. Reaguje na nowe osoby, psy. Jest troszeczkę spanikowany nowymi sytuacjami. Dzisiaj z nami był na kawie i na trawce w Bełchatowie-bardzo szybko się oswajał.

Niesamowicie inteligentny pies. To krótkie spostrzeżenia z podróży.

Posted

To ja czekam na relację z hoteliku:)

Dziękuję Wam wszystkim. Bianca0 że na Jasia zwróciłaś uwagę, Elmira, że gnałaś tyle km.
I wszystkim darczyńcom i kibicującym Jasiowi:)
Bez Was by się nie udało.

No ufff......

Posted

Po wczorajszym jego zachowaniu nie ma sladu .Pokazał się dzisiaj jako mądry ,zgodny i bardzo grzeczny piesek .Widać ze Jasio nie spodziewał sie takiej przestrzeni bo nie wiedział gdzie ma biec .I trawkę skupał i suczke powąchał i do ludzi się wdzięczył .Wszystko chciał nadrobic .Faktycznie to mądry psiak .Juz sam wie ,który jego boks .Cały dzień od 7 rano do 21 był na dworze .Zmęczyło go to powietzre bo po kolacji sam poszedł i spi jak Reks .Tego mu trzeba było .
Lubi towarzystwo innych psów ,ale nie jest natrętny .Próbuje bawic sie piłeczka .Lubi tulenie do człowieka ,ale nie jest za wylewny ( na razie ) .
Jest czyściutki i zadbany .

Posted

Aha .Kaja I Maja dały mu dzisiaj takie cwiczenia ,ze pewnie ma zakwasy ....Nie siedział ani minuty .Brały go we dwie na zmianę w obroty .Zabawom nie było końca ....

Posted

Funiu psy dzielą się na jamniki i pozostałe psy, mam nadzieję że po kilku jamnikach będziesz miała podobne zdanie :evil_lol:
Jasiek na zdjęciu ma łapy jak wodołaz. To sobie piesek u Ciebie poużywa na jesiennym słoneczku.

Posted

Przepraszam,zdjęcia beda jutro .Zanim sie obejrzałam było juz ciemno .
Jasio jest kochany i grzeczny .Malutki przytulanek z niego .Namietnie skubie trawkę chyba dawno jej nie miał okzaji wąchac ....
Jest mądry bo po tych kilku dniach wie gdzie jego boks i sam do niego idzie i czeka na otwarcie .
Ma troszke pogryzione uszka bo strupy odpadaja .