Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malva , Alutka dzieki ze jestescie :)

Ktos sie orientuje kogo z dogomaniakow mamy w tamtej okolicy? Kogos kto moglby z transportem pomoc, bo jednak wyprawa z Torunia do tego schroniska i potem do Wawki to koszty pewnie ogromne.

Vena skrzynke masz pelna!!

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spac przez niego nie moglam:placz::placz:

Firenka z FM zdeklarowala sie wplacic 100zl jednorazowo, dziekuje:loveu:

Cioteczki rozgladajcie sie za transportem!
Vena jesli nikogo nie znajdziemy z okolicy to bedziesz mogla pojechac??

Posted

Wiesz, że będe mogła jechać :) Tylko fajnie by było we 2 osoby bo jak sprawdzałam razem trasa to 860km - ktoś musi mnie rozbawiać :) ale jak trza będzie na juz jechać to sama też dam radę.Tylko transport będzie cholera nie za tani bo benzyna droga a swoim nie pojade w taka trasę więc mamy musze.

Posted

Jesli sie okaze ze bede w Pl na dniach to pojedziemy moim, diselek...tylko kierownica nie po tej stronie co trzeba i musze miec pilota...choc nie wiem czy po ostatnim nie bedziesz sie bala ze mna do auta wsiasc??:lol:

Narazie szukamy transportu z okoli Wawy badz schroniska...wyjdzie znacznie taniej niz gdybysmy mialy z Torunia gnac...

Dzieki Piranio :)

Posted

[quote name='vena&vivi']Wooo błagam niech sie transport znajdzie bo inaczej bede zmuszona wsiąśc z fur a ona tyle czasu nie po tej stronie co trza jedziła :P Dziewczyny ratujcie dwa życia - fur i moje :D[/QUOTE]

:lol: trzymam :kciuki: