Kajusza Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Gabi to zabieraj jej jedzenie, niech ne stoi cały dzień, bo tak nauczy się wybrzydzać :-) niech dostaje 1-2 razy dziennie, jak nie zje to jej zabierzcie i już. Jutro wstawie aktualne rozliczenie Donki, które Koelka mi przesłała. A są jakieś nowe fotki Donki? Quote
Kajusza Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 uzupełniłam rozliczenie sierpniowe :-) Quote
Kajusza Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 wczoraj dostałam nowe fotasy Donki - rewelacja jak teraz sunia wygląda, pysk zagojony ładnie, zero szram i wyłysień, zero cyca :-D bosko! cdn Quote
Kajusza Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 a dla przypomnienie jak wyglądała wcześniej: Quote
agaga21 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 łaaaał! jak jej się te wiszące cycuchy wciągnęły!!! wygląda fantastycznie, tylko już niech więcej nie chudnie. Quote
Milka__ Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ale bosko wygląda!! Gdzie ona właściwie jest, można ją odwiedzać? :) Quote
czikusiowa Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 po prostu wielkie WOW :multi: Dona wygląda cudnie a te cycuchy - to nie ta sama wykorzystywana w pseudo hodowli suka ... gratulacje dla Gabi :p Dona widać mega szczęśliwa, wychodzi na spacery, regularnie ktoś ją odwiedza i mizia :loveu: - wszystko to ,czego nie miała w schronisku ... teraz tylko dom Quote
Kajusza Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Milka_ - Donkę można jak najbardziej odwiedzać.... aleona jest w okolicach Żar - to trochę daleko od nas :-( Też ubolewam nad tym, bo chętnir bym ją odwiedziła... żeby to było troche bliżej... Ja wiem, że pity są szczupłe ale trochę ciałka mogła by mieć ;-) No właśnie - ten dom...kiedy on się znajdzie :-( Quote
phase Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Wygląda rewelacyjnie!! http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/45dcc158.jpg No właśnie, kiedy ten domek się odezwie.... Quote
psiakiGabi Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ja wiem, że Ona jest szczupła ale my już naprawdę nie wiemy jak Ją podtuczyć :( Ona ma tyle energii, że wszystko spala, apetyt też ma normalny, nie chce jeść więcej :) może jak by miała swój domek i wylegiwała się na kanapie to by ciałka nabrała? U nas cały czas jest w ruchu, na spacerach szaleje, na wybiegu szaleje, w kojcu też 5 min na tyłku nie usiedzi spokojnie :) Quote
agaga21 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 psiakiGabi napisał(a):Ja wiem, że Ona jest szczupła ale my już naprawdę nie wiemy jak Ją podtuczyć :( Ona ma tyle energii, że wszystko spala, apetyt też ma normalny, nie chce jeść więcej :) może jak by miała swój domek i wylegiwała się na kanapie to by ciałka nabrała? U nas cały czas jest w ruchu, na spacerach szaleje, na wybiegu szaleje, w kojcu też 5 min na tyłku nie usiedzi spokojnie :) to nie były słowa krytyki ;) donka teraz wygląda idealnie i fajnie by było jakby taka już została. a karmę na jesień/zimę można jej z jakimś tłuszczykiem domieszać jakby chciała chudnąć jeszcze :) Quote
psiakiGabi Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ja mam nadzieję, że Donka zimę spędzi już w swoim domku :) Quote
Kajusza Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 tak jak Agaga piesze - to nie był żaden zarzut :-) Zresztą rozmawiałysmy o tym jej jedzeniu :-) Taka juz jest i lepiej ciut za szczupła niż ciut za gruba... a teraz figure ma super, poprostu sportsmenka jest i tyle :-) Quote
psiakiGabi Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ja też jestem zdania, że lepiej jak psu się żeberka rysują niż jak mu się fałdy tłuszczu robią, dla zdrowia lepiej :) ale Donce by się trochę ciałka przydało :) koścista panienka ;) ale jaka kochana za to :) Quote
faith35 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 może i ciałka by się przydało, ale we własnym domku na kanapie nadrobi zaległosci wagowe, jestem tego pewna :) Quote
Kajusza Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 tylko gdzie ten domek :-( ona już tyle sama :-( Quote
faith35 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Kajusza napisał(a):tylko gdzie ten domek :-( ona już tyle sama :-( Mikunia w hoteliku była 5 miesięcy, po prostu ogłoszenia, ogłoszenia i jeszcze raz... ogłoszenia. My co chwilę wykupywaliśmy ogłoszenia z bazarków, bo w koncu 10 zł to nie jakiś ogromny majątek... za to większa szansa na dom dla psiaka :p Quote
Kajusza Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Donka też ma ogłoszenia, ostatnio były kupione na bazarku właśnie... Quote
faith35 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 koelka napisał(a):Ja jej muszę allegro ponowić. duże rezultaty daje allegro podświetlone i pogrubione, to koszt 5 zł, a takie full wypas to 12 zł, więc 17 zł za allegro takie na maxa, a jeżeli to ma jakoś pomóc, to myślę, że warto zapłacić te 17 zł za aukcję allegro dla Dony :) Quote
koelka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Donka miała juz kilkakrotnie wyróżnione allegro, ale cisza. No cóż, trzeba wierzyć, że w końcu ten domek się znajdzie. Nowe allegro Donki: http://allegro.pl/dona-pitbullka-rednose-szuka-domu-i1791293150.html Quote
Kajusza Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Koelka czy wszyscy wpłacili deklarację za sierpień? Quote
Recommended Posts