Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabi to zabieraj jej jedzenie, niech ne stoi cały dzień, bo tak nauczy się wybrzydzać :-) niech dostaje 1-2 razy dziennie, jak nie zje to jej zabierzcie i już. Jutro wstawie aktualne rozliczenie Donki, które Koelka mi przesłała.

A są jakieś nowe fotki Donki?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

po prostu wielkie WOW :multi:
Dona wygląda cudnie a te cycuchy - to nie ta sama wykorzystywana w pseudo hodowli suka ...
gratulacje dla Gabi :p Dona widać mega szczęśliwa, wychodzi na spacery, regularnie ktoś ją odwiedza i mizia :loveu: - wszystko to ,czego nie miała w schronisku ...
teraz tylko dom

Posted

Milka_ - Donkę można jak najbardziej odwiedzać.... aleona jest w okolicach Żar - to trochę daleko od nas :-( Też ubolewam nad tym, bo chętnir bym ją odwiedziła... żeby to było troche bliżej...

Ja wiem, że pity są szczupłe ale trochę ciałka mogła by mieć ;-)
No właśnie - ten dom...kiedy on się znajdzie :-(

Posted

Ja wiem, że Ona jest szczupła ale my już naprawdę nie wiemy jak Ją podtuczyć :( Ona ma tyle energii, że wszystko spala, apetyt też ma normalny, nie chce jeść więcej :) może jak by miała swój domek i wylegiwała się na kanapie to by ciałka nabrała? U nas cały czas jest w ruchu, na spacerach szaleje, na wybiegu szaleje, w kojcu też 5 min na tyłku nie usiedzi spokojnie :)

Posted

psiakiGabi napisał(a):
Ja wiem, że Ona jest szczupła ale my już naprawdę nie wiemy jak Ją podtuczyć :( Ona ma tyle energii, że wszystko spala, apetyt też ma normalny, nie chce jeść więcej :) może jak by miała swój domek i wylegiwała się na kanapie to by ciałka nabrała? U nas cały czas jest w ruchu, na spacerach szaleje, na wybiegu szaleje, w kojcu też 5 min na tyłku nie usiedzi spokojnie :)

to nie były słowa krytyki ;) donka teraz wygląda idealnie i fajnie by było jakby taka już została. a karmę na jesień/zimę można jej z jakimś tłuszczykiem domieszać jakby chciała chudnąć jeszcze :)

Posted

tak jak Agaga piesze - to nie był żaden zarzut :-) Zresztą rozmawiałysmy o tym jej jedzeniu :-) Taka juz jest i lepiej ciut za szczupła niż ciut za gruba... a teraz figure ma super, poprostu sportsmenka jest i tyle :-)

Posted

Ja też jestem zdania, że lepiej jak psu się żeberka rysują niż jak mu się fałdy tłuszczu robią, dla zdrowia lepiej :) ale Donce by się trochę ciałka przydało :) koścista panienka ;) ale jaka kochana za to :)

Posted

Kajusza napisał(a):
tylko gdzie ten domek :-( ona już tyle sama :-(

Mikunia w hoteliku była 5 miesięcy, po prostu ogłoszenia, ogłoszenia i jeszcze raz... ogłoszenia. My co chwilę wykupywaliśmy ogłoszenia z bazarków, bo w koncu 10 zł to nie jakiś ogromny majątek... za to większa szansa na dom dla psiaka :p

Posted

koelka napisał(a):
Ja jej muszę allegro ponowić.

duże rezultaty daje allegro podświetlone i pogrubione, to koszt 5 zł, a takie full wypas to 12 zł, więc 17 zł za allegro takie na maxa, a jeżeli to ma jakoś pomóc, to myślę, że warto zapłacić te 17 zł za aukcję allegro dla Dony :)